Ő volt Priscilla után Elvis Presley nagy szerelme - így néz kis a most 66 a éves Ginger Alden!

Ő volt Priscilla után Elvis Presley nagy szerelme - így néz kis a most 66 a éves Ginger Alden!
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Ginger Alden a mai napig őrzi az Elvis Presley-től kapott jegygyűrűjét!

A világ nemrég újfent Elvis Presley lázban égett és a a rock and roll koronázatlan királyának múltjában kutatta hála a Baz Luhrmann rendezte Elvis című filmnek, amit 2022 nyarán mutattak be a hazai mozikban. Az Austin Butler főszereplésével készült alkotás véleményünk szerint egészen lebilincselőre sikerült, és még ha ferdít is a forgatókönyv egy-két dologban, valóban egész hitelesen adja vissza Elvis Presley életét, és leginkább azt az őrületet, ami őt körülvette.

És ha már a csúsztatásoknál tartunk, az egyik ilyen Elvis és Priscilla Presley kapcsolata, ami korántsem volt olyan idillikus, mint ahogy azt a film nagy részében láttuk, ahogy házasságuk vége, majd a külön töltött évek sem kaptak elég hangsúlyt.

Azt például tudtad, hogy válásuk után Elvis Presley ismét megkérte egy lány kezét?

Bizony, a szóban forgó hölgy Ginger Alden színésznő, akivel Elvis életének utolsó évét töltötte, és aki rátalált a legenda holtestére azon a bizonyos augusztusi napon 1977-ben.

Bár sokan máig úgy tartják, hogy Elvis egyetlen és igaz szerelme mindig is Priscilla volt, ám az, hogy számtalan futókaland és barátnő után a Király ismét nősülésre adta volna a fejét, árulkodik érzéseiről. Az énekes és Ginger között állítólag már az első pillanatban felizzott a levegő, a Király le sem tudta róla venni a tekintetét, és már az első találkozásuk csókkal zárult. Bár Elvis hamarosan megkérte a nála szokásosan jóval fiatalabb lányt, hogy költözzön hozzá, konzervatív nevelése miatt ő nemet mondott. Elvist ez sem tántorította el, Ginger rendszeresen vendégeskedett Gracelandben, majd egy esküvőjük után úgy tervezték, hogy boldogan élnek a birtokon együtt, Ginger remélte, hogy házasságuk elég motiváció lehet majd Elvis számára, hogy változtasson az életén. Kapcsolatukról Ginger könyvet is írt Elvis and Ginger: Elvis Presley's Fiancée and Last Love Finally címen, ám nem ült fel az Elvis-vonatra, sőt, mára teljesen visszavonult a nyilvánosság elől. 1991-ben megházasodott, ám férje 2015-ben elhunyt, kapcsolatukból egyetlen gyermek született. És hogy hogy néz ki most? Mutatjuk!

Galéria / 7 kép

Akkor és most: Ginger Alden

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

6+1 dolog, amiben az Elvis című film hazudott ElvisPresley életéről

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!