Pokorny Lia: "Az kell igazán egy férfinak is, amit nem adsz oda rögtön"

Pokorny Lia: "Az kell igazán egy férfinak is, amit nem adsz oda rögtön"
Forrás: Viszlay Márk/InStyle

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Egyik kedvenc magyar színésznőnk, Pokorny Lia a hétvégén bebizonyította, mennyire játékos, titokzatos és sokoldalú tud lenni, amikor kiderült, hogy a polipjelmez mögött ő szerepelt az Álarcos énekes című műsorban. Ennek apropóján nosztalgiázunk kicsit vele készült interjúnkkal. Szereptanulásról, gyermeknevelésről, emberi tartásról beszélgettünk.

Az interjú az InStyle magazin 2016-os májusi lapszámából számrazik, amikor Pokorny Lia volt a magazin címlapsztárja.

Megnyugtató közvetlenség árad belőle. Semmi merev távolságtartás, semmi póz, semmi díváskodás. Megkérdezem tőle, van-e kedvenc helye, ahol elkészíthetem az interjút. „Miért nem ugrasz fel hozzám?” – és már mondja is a címet, mintha egy közeli barátnőjével egyeztetne időpontot.

Délután kettő óra. Állok a háztömb előtt, csengetnem sem kell, mert Lia már szalad elém. „Kérsz egy tejeskávét? Épp most akartam inni egyet. Tudod, olyan igazi sok tejeset” – és már teszi is az edényt a tűzhelyre. Mint kiderül, évek óta nem használ mikrót, mert „más íze lesz tőle az ételnek”. A konyháját egy olasz mamma is megirigyelné: minden apró részlet arról árulkodik, hogy imád főzni. Saját befőttes és lekváros polca van. „Mostanában már inkább nádcukorral főzöm fel őket, hogy kicsit egészségesebbek legyenek. Mondjuk Misi, a kisfiam nem annyira szereti, ha próbálom megreformálni az ételeket. Mindig kifakad ilyenkor, hogy: „Anya, értsd meg, én gyerek vagyok, nekem kell a cukor!”

A lakása külön interjút érdemelne: bohém, meghitt és részletgazdag. Rendezett, de mégis van benne egy csipetnyi megnyugtató káosz. Lia saját kezűleg készítette az ajtóról lelógó gyöngyfüggönyt és egy véletlen szerencse folytán találta meg a tökéletes tollkoszorút az étkező falára. Akkor sem volt ijedős, amikor a beköltözéskor falakat kellett bontani. „Különös, de amikor először beléptem ebbe a lakásba, éreztem, hogy ez lesz az otthonom. Azonnal elraktároztam fejben az alaprajzot, aztán csak jöttek és jöttek az ötletek azzal kapcsolatban, hogyan lehetne tökéletesre alakítani. Tíz év munkája van abban, ahogy most kinéz, de a mai napig vannak ötleteim azzal kapcsolatban, mit lehetne még szépíteni.”

Elkészül a tejeskávé. Elindulunk a nappali felé, ahol a díványon nem meglepő módon egy szövegkönyv lapul. Lia premierre készül: május 6-án az Átrium Színházban mutatják be a Pillanatfelvétel című darabot, amelyben morális kérdésekkel szembesülő haditudósítót alakít. Az annak idején a Broadwayn nagy sikert arató darab férfi főszereplője és társproducere Bereczki Zoltán.

Lapozz a galériába az interjúért!

Galéria / 5 kép

Pokorny Lia interjú és fotósorozat

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.