Penélope Cruz szavait minden 50 feletti nőnek meg kellene fogadnia! A sztár ezért nem fél az öregedéstől

Penélope Cruz szavait minden 50 feletti nőnek meg kellene fogadnia! A sztár ezért nem fél az öregedéstől
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Penélope Cruz április végén lesz 50 éves, azt tervezi, kirúgja a ház oldalát, olyan nagy bulit csap!

A csodálatos spanyol színésznő, Penélope Cruz mindössze 16 éves kamaszlány volt, amikor először szerepelt egy televíziós produkcióban, egy évvel később, 17 évesen pedig filmszerepet kapott, így láthattad az 1992-es Sonka, sonka című romkomban.
Mivel nem csupán fantasztikusan szép, de nagyon tehetséges is volt, ezt olyan filmek követték, mint a Nyisd ki a szemed, a Don Juan, az Angyalok beszéde, az Álomlány, a Mindent anyámról, A meztelen Maya, a Terítéken a nő, a Vanília égbolt, a Tulipános Fanfan, a Gothika vagy a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken. A Vicky Cristina Barcelona című filmben nyújtott alakításáért 2009-ben Oscar-díjjal jutalmazták, ezen kívül pedig bezsebelt további három jelölést az aranyszobrocskára.

Penélope Cruz alig várja az 50. születésnapját

Penélope Cruz 1974. április 28-án született, vagyis idén tavasszal ünnepli majd az 50. születésnapját, ám ez egy cseppet sem aggasztja, mi több, egyenesen várja, hogy egy hatalmas bulin tombolhassa ki magát. Erről egy friss interjúban nyilatkozott is, ahol őszintén elmondta, fiatalabb korában sokkal jobban aggasztotta az öregedés, mint manapság. „Tudod, miért nem aggódom már a korom miatt? Azért, mert az emberek már a 20-as éveim óta az öregedésről kérdezgetnek. Régebben sokkal jobban zavart, mint most. Most úgy érzem, hogy az 50 éves korról van értelme beszélni. Ez egy nagyszerű és nagyon szép dolog, amit szeretnék megünnepelni úgy, hogy ott van velem minden barátom. Ez a szülinap azt jelenti, hogy itt vagyok, egészséges vagyok, ezért pedig megéri bulit rendezni” – kezdte a lapnak Penélope Cruz, majd folytatta.
„Amikor 25 éves voltam, olyan nem normális kérdéseket tettek fel nekem, hogy nem hittem el. Az egyetlen fegyverem pedig az volt, ha nem válaszolok. Mai napig előfordult, hogy mondjuk a vörös szőnyegen utánam kiabálnak, hogy forduljak meg, ez olyan bántó tud lenni, hogy úgy szoktam tenni, mintha nem hallanám” – fejtegette a színésznő, aki nagyon elégedett jelenlegi életével, hiszen férjével, Javier Bardemmel és két gyerekükkel, Luna-val és Leo-val boldog számára minden perc.

Galéria / 10 kép

Akkor és most: Penélope Cruz

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!