Micsoda páros: Penélope Cruz és Javier Bardem tökéletes összhangban érkeztek az Oscar-jelöltek ebédjére

Micsoda páros: Penélope Cruz és Javier Bardem tökéletes összhangban érkeztek az Oscar-jelöltek ebédjére
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Elnézve őket pont arra gondolunk, hogy annyira jól néznek ki, hogy szinte biztos, hogy a házuk mellett csordogál az örök fiatalság forrása.

Március 28-án végre kiderül, hogy idén kik vihetik haza a filmes szakma egyik legnívósabb díjaként számontartott Oscart, amit egyre valószínűbb, hogy kicsit túllépve az elmúlt évek korlátozásain, idén végre ismét régi fényében rendeznek meg. A jól bevált forgatókönyv szerint pedig az Oscar-jelöltek ebédjét már meg is ejtették tegnap a Los Angeles-i Fairmont Century Plazaban.

A sztárokban bővelkedő eseményen többek közt Penélope Cruz és Javier Bardem párosát is megcsodálhattuk a fekete szőnyegen. A házaspár a maga legtermészetesebb módján próbált szettjük tekintetében is harmóniába kerülni a kamerák előtt, míg Javier egy mélylila öltönyt választott, addig neje egy rózsaszín Chanel tweed ruhában ragyogott mellette.

Kép
forrás: Getty Images

Az Oscar történetében idén egyébként először fordul elő, hogy nem egy, hanem két párt jelölnek egyszerre a díjra. Kirsten Dunst és Jesse Plemons mellett - mindketten A kutya karmai köztben nyújtott alakításuk miatt kerültek fel a díjvárományosok listájára -, a Cruz-Bardem házaspárnak is minden esélye megvan arra, hogy dupla öröm érje őket. Az 53 éves spanyol színész a Legjobb férfi főszereplő díját kaphatja meg Desi Arnaz alakításért, Az élet Ricardóéknál című alkotásban, felesége Penélope pedig a Legjobb női főszereplő szobrának örülhet majd a Párhuzamos anyákért, ha az Akadémia tagjai is úgy gondolják.


És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Sztárok, akik nem vették át Oscar-díjukat, vagy az egész gálát bojkottálták

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!

Kép
Sztárok