A nagy gardrób detox

A nagy gardrób detox

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Tudtad, hogy dietetikusok szerint a test méregtelenítése csak mítosz és felesleges önsanyargatás? Ezért ajánlunk egy másik kúrát, ami hosszú távon nem csak kifizetődő, de még boldoggá is tesz. Ideje egy kiadós gardrób tisztogatásnak!


Ugye te is estél már a felhalmozás bűnébe? Vettél már ruhát csak azért, mert "kihagyhatatlan ajánlat" volt? Beláthatatlan ruhatárad átválogatásához nem kevés türelem, elszántság és persze szervezettség is kell. Tippjeinkkel segítünk eldönteni, mi maradjon és mi az, aminek feltétlenül mennie kell.


1. A sosem hordott darabok


Kép


A legegyszerűbb eset, ha soha nem volt még rajtad a szóban fordó ruha. Nem a te stílusod, nincs meg rá az alkalom vagy csak egyszerűen átsiklasz felette. Az ilyen darabok örökké a szekrény mélyén maradnak, hidd el.


2. Méret és szabás


Kép


Presze most azonnal a "majd belefogyok" típusú szerzeményekre gondolsz, pedig ennél bonyolultabb a helyzet. Ide tartozik minden, ami nem áll tökéletesen, ami némi igazítást, szabás-varrást igényel. Nézz szembe a tényekkel: sosem lesz "egy szabad perced", amikor átvarrod a gombokat, vagy beveszel az ujjából. Már anyukád sem ért rá az ő idejében.


3. Színhiba


Kép


Jó ötletnek tűnt leárazáskor az a levendulaszínű blézer vagy a napraforgósárga rakottszoknya? És az, amikor fel is vetted? Ugye, hogy nem. Mindenki számára vannak olyan színek, amiket egyszerűen ki nem állhat, ahogy minták is (például az az apró virágokkal díszített kis ruha...), így jobb, ha az ilyesmitől is megszabadulsz.


4. Sérülések


 fotók: Europress
fotók: Europress


Bármennyire is a szívedhez nőtt egy táska, ha csúnyán kopott a bőr, vagy itt-ott elengedett a varrás, válj meg tőle. Ugyanez érvényes az övekre, kesztyűkre is. Sajnos az ilyesmit nem lehet megjavítani. A kötött holmik mindig divatban lesznek, a kinyúlt, formájukat vesztett pulcsik már annál kevésbé. Menniük kell, nem kérdés.



Ha túlestél a fájdalmas procedúrán, ideje összeszedni a "diéta" pozitív oldalait:


A számodra használhatatlan holmiknak mások még örülhetnek. Természetesen csak a jó állapotú ruhákra gondolunk. A Máltai Szeretetszolgálat megadott időpontokban gyűjtőhelyszíneken várja a feleslegessé vált darabokat, több információt itt találsz.






A nagytakarítás után valószínűleg jóval több hely lesz majd a szekrényedben, így könnyebben átláthatod, milyen alapdarabjaid vannak és melyekre lesz biztosan szükséged. Kevesebb vállfa is elég lesz, így szép és jó minőségű darabokra akaszthatod rendszerezett ruhatárad.



 fotó: Pinterest
fotó: Pinterest


Ami pedig a legjobb: bűntudat nékül kezdhetsz neki vásárolni az új szezonban, hiszen így már nem "felhalmozol" majd, hanem "beszerzel".


Kellemes vadászatot!



 fotó: Harper's Bazaar
fotó: Harper's Bazaar


Ne diétázz, "csak" egyél egészségesen idén! Ebben is segítünk...

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Sztárok

„Gyűlölt engem, meg akart ölni!” - Hugh Grant nem nagyon lopta be magát ennek a világhírű színésznek a szívébe

Karrierje során Hugh Grant is botlott olyan kollégákba, akikből éppenséggel a szimpátia legkisebb szikráját sem váltotta ki.

Kép
Sztárok

Katalin hercegné túlöltözte a menyasszonyt a jordán királyi esküvőn: csak egy valaki volt még feltűnőbb

Hussein jordán koronaherceg kimondta a boldogító igen és feleségül vette a a Szaúd-Arábiában született Rajwa Al-Saif-ot.

Kép
Sztárok

Cuki kisfiúból csini kamaszlány: Így változott meg Shiloh Jolie-Pitt az évek alatt

Nézd meg, hogyan változott Shiloh Jolie-Pitt az évek során!

Kép
Életmód

2 "egészségesnek" kikiáltott étel, ami a szakértők szerint gyulladást és puffadást okoz

Első hallásra igazi tökéletes csemegének tűnnek, valójában pedig tele vannak egészségtelen összetevőkkel, így a táplálkozási szakértők szerint nem árt vigyázni velük!

Kép
Életmód

10 film, amiben a jelmeztervezők hibát követtek el, mégsem szúrta ki senki

Néhány kosztümös film láttán a divattörténészek csak fogják a fejüket!

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 30 szuper júniusi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Júniusban már az időjárás sem gördíthet akadályokat eléd, így mutatjuk a legszuperebb nyári outfitölteteket!