Minden, amit tudni kell az And Just Like That 2. évadáról - erre álmunkban sem gondoltunk!

Minden, amit tudni kell az And Just Like That 2. évadáról - erre álmunkban sem gondoltunk!
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Összegyűjtöttünk mindent, amit tudni lehet And Just Like That második évada kapcsán!

2022 decemberében startolt el a Szex és New York folytatásának, az And Just Like Thatnek az első évada, amit kezdetben Samantha nélkül komoly kritikák öveztek, ám az alaprecept úgy tűnik, hogy még a hibái ellenére is rajongók milliót képes elvarázsolni, így a széria végül hatalmas sikerrel zárul, ami mondhatni biztos alapokra helyezte egy második felvonás esélyét.

Tavaly októberben pedig meg is érkeztek az első fotók a második évad szabadtéri felvételeiről, és bár a premier konkrét időpontjáról egyelőre semmit se tudni, azért folyamatosan röppennek fel az And Just Like That új szezonjával kapcsolatban olyan pletykák, na meg spoilergyanús képek, amikhez eddig még hivatalosan egy készítő sem fűzött komolyabb kommentet, ennek ellenére az internet népe már elkezdte latolgatni a történetszálakban rejlő lehetőséget, így egy kis keretet varázsolva a készülő epizódok köré. Aztán jött Sarah Jessica Parker, aki múlt heti posztjával benzint locsolt a találgatások szikrájára!

Bizony, elérkezett a pillanat, amire sokan várták, Aiden visszatér a sorozatba, ráadásul ismét közelebb kerül Carrie-hez. De ez még nem minden! Jöjjön minden izgalmas részlet, amit már tudunk az And Just Like That második évada kapcsán!

Galéria / 6 kép

6 dolog, amit már tudunk az And Just Like That 2. évadáról

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

A legjobb szexidézetek a Szex és New Yorkból

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.