Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Minden, amit tudni kell az And Just Like That 2. évadáról - erre álmunkban sem gondoltunk!

Minden, amit tudni kell az And Just Like That 2. évadáról - erre álmunkban sem gondoltunk!
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Összegyűjtöttünk mindent, amit tudni lehet And Just Like That második évada kapcsán!

2022 decemberében startolt el a Szex és New York folytatásának, az And Just Like Thatnek az első évada, amit kezdetben Samantha nélkül komoly kritikák öveztek, ám az alaprecept úgy tűnik, hogy még a hibái ellenére is rajongók milliót képes elvarázsolni, így a széria végül hatalmas sikerrel zárul, ami mondhatni biztos alapokra helyezte egy második felvonás esélyét.

Tavaly októberben pedig meg is érkeztek az első fotók a második évad szabadtéri felvételeiről, és bár a premier konkrét időpontjáról egyelőre semmit se tudni, azért folyamatosan röppennek fel az And Just Like That új szezonjával kapcsolatban olyan pletykák, na meg spoilergyanús képek, amikhez eddig még hivatalosan egy készítő sem fűzött komolyabb kommentet, ennek ellenére az internet népe már elkezdte latolgatni a történetszálakban rejlő lehetőséget, így egy kis keretet varázsolva a készülő epizódok köré. Aztán jött Sarah Jessica Parker, aki múlt heti posztjával benzint locsolt a találgatások szikrájára!

Bizony, elérkezett a pillanat, amire sokan várták, Aiden visszatér a sorozatba, ráadásul ismét közelebb kerül Carrie-hez. De ez még nem minden! Jöjjön minden izgalmas részlet, amit már tudunk az And Just Like That második évada kapcsán!

Galéria / 6 kép

6 dolog, amit már tudunk az And Just Like That 2. évadáról

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

A legjobb szexidézetek a Szex és New Yorkból

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.