Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

És igen! Végre itt vannak az első fotók az And Just Like That második évadának forgatásáról

És igen! Végre itt vannak az első fotók az And Just Like That második évadának forgatásáról
Forrás: HBO

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A rajongók legnagyobb örömére elkezdtek szivárogni a vizuálisan is izgalmas részletek az And Just Like That forgatásáról.

Tavaly decemberben startolt el a Szex és New York folytatásának, az And Just Like Thatnek az első évada, melynek sikerét Samantha karakterének jelenléte nélkül sokan erősen megkérdőjelezték, ám a kezdeti felháborodás gyorsan alábbhagyott, az új széria pedig a kritikák ellenére is hatalmas siker lett.

Most pedig elérkeztünk a régóta várt pillanathoz! New York újfent egy kicsit nyüzsgőbbé válik, hiszen hivatalosan is megkezdődtek a második évad szabadtéri felvételei. Nem is kellett neki sok idő, és itt is vannak az első fotók az And Just Like That forgatásáról - amit az elkövetkezendő hetekben szinte biztos, hogy kellő mennyiségű, a rajongói elméleteknek tökéletes alapot adó elcsípett pillanat követ majd.

Lapozz a lenti Insta-galériában a többi képért:

A Carrie Bradshaw-t játszó Sarah Jessica Parker szettje pedig könnyen lehet, hogy jó kiindulópontja lehet az első találgatásoknak. A sorozat jelmeztervezői ugyanis részleteiben is megmutatták a színésznő összeállítását, melyben a Dior magassarkú mellett egy aprócska, a nadrágja alatt észrevétlenül meglapuló Fendi bokalánc is helyet kapott, de talán mind közül kétségtelenül a legérdekesebb a JW Anderson nevét fémjelző galamb formájú tárca....

Na igen, a galamb! Emlékszel Carrie, Judith Leiber márkájú hattyús táskájára a második évad kilencedik epizódjából, amit Mr. Big-től kapott ajándékba, és aminek láttán az elvarázsolt írónő szerelmet vall? Bizony! Sokan már el is kezdtek gondolkodni azon, hogy ez a madaras szimbólum minden bizonnyal Mr. Big-re utalhat, és ezt látva könnyen lehet, hogy a legújabb részekben is nagy szerepet tölt majd be a hiánya.

Kép
forrás: HBO

Mi azért reménykedünk abban, hogy John Corbett, azaz Aiden visszatérte segít majd visszarántani Carrie-t az életbe! Bár ki tudja? Tényleg akármi megtörténhet majd!


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Carrie Bradshaw legemlékezetesebb ruhái

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.