És igen! Végre itt vannak az első fotók az And Just Like That második évadának forgatásáról

És igen! Végre itt vannak az első fotók az And Just Like That második évadának forgatásáról
Forrás: HBO
Facebook
Twitter
Pinterest

A rajongók legnagyobb örömére elkezdtek szivárogni a vizuálisan is izgalmas részletek az And Just Like That forgatásáról.

Tavaly decemberben startolt el a Szex és New York folytatásának, az And Just Like Thatnek az első évada, melynek sikerét Samantha karakterének jelenléte nélkül sokan erősen megkérdőjelezték, ám a kezdeti felháborodás gyorsan alábbhagyott, az új széria pedig a kritikák ellenére is hatalmas siker lett.

Most pedig elérkeztünk a régóta várt pillanathoz! New York újfent egy kicsit nyüzsgőbbé válik, hiszen hivatalosan is megkezdődtek a második évad szabadtéri felvételei. Nem is kellett neki sok idő, és itt is vannak az első fotók az And Just Like That forgatásáról - amit az elkövetkezendő hetekben szinte biztos, hogy kellő mennyiségű, a rajongói elméleteknek tökéletes alapot adó elcsípett pillanat követ majd.

Lapozz a lenti Insta-galériában a többi képért:

A Carrie Bradshaw-t játszó Sarah Jessica Parker szettje pedig könnyen lehet, hogy jó kiindulópontja lehet az első találgatásoknak. A sorozat jelmeztervezői ugyanis részleteiben is megmutatták a színésznő összeállítását, melyben a Dior magassarkú mellett egy aprócska, a nadrágja alatt észrevétlenül meglapuló Fendi bokalánc is helyet kapott, de talán mind közül kétségtelenül a legérdekesebb a JW Anderson nevét fémjelző galamb formájú tárca....

Na igen, a galamb! Emlékszel Carrie, Judith Leiber márkájú hattyús táskájára a második évad kilencedik epizódjából, amit Mr. Big-től kapott ajándékba, és aminek láttán az elvarázsolt írónő szerelmet vall? Bizony! Sokan már el is kezdtek gondolkodni azon, hogy ez a madaras szimbólum minden bizonnyal Mr. Big-re utalhat, és ezt látva könnyen lehet, hogy a legújabb részekben is nagy szerepet tölt majd be a hiánya.

Kép
forrás: HBO

Mi azért reménykedünk abban, hogy John Corbett, azaz Aiden visszatérte segít majd visszarántani Carrie-t az életbe! Bár ki tudja? Tényleg akármi megtörténhet majd!


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Carrie Bradshaw legemlékezetesebb ruhái

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.