Friss fotóin lehetetlen felismerni Meg Ryan-t: 62 évesen így fest a színésznő!

Friss fotóin lehetetlen felismerni Meg Ryan-t: 62 évesen így fest a színésznő!

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Meg Ryan annyira sokat plasztikáztatott, hogy ma már nem lehet ráismerni.

A kilencvenes és kétezres évek ikonikus színésznője, a rövid, szőke hajjal hódító Meg Ryan 1961-ben született, 2023 novemberében pedig a 62. születésnapját ünnepelte. A sztárnak volt két nővére, sajnos mindketten elhunytak már, Dana 2022-ben, Annie 2019-ben ment el. Testvérei közül már csak öccse, Andrew Hyra él, aki a Billy Pilgrim együttes tagja. A hetvenes évek végén érettségizett, ezután a főiskolán újságírást tanult, mellette pedig reklámfilmekben kezdett szerepelni, majd egy szappanoperában kapott szerepet. Mivel tehetséges volt és gyönyörű, hamar felkapott színésznő lett, emiatt a főiskolát is otthagyta.
1981-ben szerepelt a Gazdagok és híresekben, 1986-ban a Top Gun-ban, 1989-ben a Harry és Sally-ben, 1993-ban A szerelem hullámhosszán című filmben láthatták a nézők. Később is készültek híres filmjei, például a Francia csók, a Változások kora, az Angyalok városa vagy a Kate és Leopold. A 2010-es évek eleje óta inkább rendezőként tevékenykedik, ebben szintén kimondottan tehetségesnek bizonyult.

Felismerhetetlen friss fotóin a 62 éves Meg Ryan

Meg Ryan magánélete soha nem volt annyira csillogó, fényes és boldog, mint a szakmai élete. 1991-ben, 30 évesen feleségül ment akkori szerelméhez, a szintén színész Dennis Quaidhoz. Első és egyetlen vérszerinti gyermeke ebből a házasságból született, Jack Quaid 1992-ben jött a világra. Meg Ryan fia szüleihez hasonlóan színész lett, feltűnt például 2012-ben Az éhezők viadala című filmben, ő alakította az 1-es körzetből származó Marvelt. Bár hatalmas szerelem volt, a színésznő 2000-ben szakított, 2001-ben pedig el is vált Dennis Quaidtól. Ennek oka állítólag az volt, hogy Meg Ryan beleszeretett kollégájába, Russell Crowe-ba a Túszharc című film forgatásán, a viszonyra pedig fény derült. Ebből akkoriban elég nagy botrány lett, sok rajongó elfordult a romkom királynőtől. A történet Meg Ryan számára azért is elkeserítő, mert Russell Crowe nem sokkal később elhagyta őt és egy másik nőt vett el feleségül. Ráadásul még az esküvőjükre is képesek voltak meghívni.
Meg Ryan nagyjából ebben az időben szokott rá teljesen a szépészeti beavatkozásokra, talán azért, mert ez a csúnya szakítás megtépázta az önbizalmát. Sajnos elképesztően túlzásba vitte a dolgokat, a botox miatt ma már rá sem lehet ismerni friss fotóin. Nincs mimikája, a szemhéja alig mozdul.

Meg Ryan-t néhány hete csípték el a fotósok aCritics Choice Awards-on.
forrás: Getty Images
Meg Ryan-t néhány hete csípték el a fotósok aCritics Choice Awards-on.

A színésznő 2006-ban adoptált egy 14 hónapos kínai kislányt, a hírek szerint azóta is egyedülálló anyuka. A plasztikával kapcsolatos kérdésekre szinte soha nem válaszol, ha pedig igen, inkább tagadja, hogy ilyesmit tett volna magával.

Most pedig nézd meg azokat a híres nőket, akik bár egykorúak, a plasztikai beavatkozások miatt a köztük lévő különbség ég és föld!

Galéria / 11 kép

Két nő egy évszám! Egykorú sztárhölgyek, akik közé éket vert a plasztika

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

Kép
Sztárok

Tényleg válnak? Az Orlando Bloomról és Katy Perryről készült új fotók választ adnak a kérdésre!

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!