Mikor láttad utoljára? Ilyen sármos pasi lett Meg Ryan és Dennis Quaid fia

Mikor láttad utoljára? Ilyen sármos pasi lett Meg Ryan és Dennis Quaid fia
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Jack bizony már 30 éves!

Meg Ryanre és Dennis Quaidre a '90-es évek egyik legnépszerűbb álompárjaként emlékezünk, és bár házasságuk immáron több mint 20 éve véget ért, közös fiúk örökre összeköti őket, aki nem mellesleg szülei után szabadon, szintúgy a színészi pályán találta meg számításait.

Na de kezdjük is az elején!

Meg Ryan és Dennis Quaid az 1987-es Vérbeli hajsza című akció-vígjáték forgatásán ismerkedtek meg egymással, de csak a második közös filmjük, a Holtan érkezett munkálatai során szerettek egymásba 1988-ban. Három évnyi együttjárás után 1991. február 14-én házasodtak össze és 1992. április 24-én megszületett egyetlen közös gyermekük, Jack.

A sztárpár 1990-ben
forrás: Getty Images
A sztárpár 1990-ben

Nászukat szerencsére a pletykák is elkerülték, éppen ezért mindenkit meglepett, amikor 2000 júniusában már arról jöttek a hírek, hogy külön költöztek. A rajongók persze kitartóan reménykedtek abban, hogy kedvenceiknek sikerül túllendülni a kapcsolati nehézségéken, ám végül nem így lett és 2001 júliusában hivatalosan is elváltak.

A miértekre pedig Dennis Quaid adott magyarázatot pár évvel ezelőtt. A színész egy interjúban őszintén mesélt arról, hogy magát hibáztatja házasságuk kudarcáért. Megismerkedésükkor ugyanis még bőven az ő karrierje szárnyalt, ám idővel fordult a kocka és úgy gondolta, hogy Meg csillaga túlragyogja őt, ezért egész egyszerűen kicsinek érezte magát a felesége mellett. És bár azóta már bánja, hogy így alakult, a mai napig ezt a kapcsolatát tartja a legsikeresebb románcnak az életében, amire nagyon jó példa az is, hogy egykori feleségével végül barátok maradtak és a legnagyobb egyetértésben nevelték fel közös fiúkat, Jacket, aki ma már felkapott színészként gyűjtögeti az elismeréseket Hollywood szerte.

Hogy hogyan néz ki most Meg és Dennis 30 éves fia? És kire hasonlít inkább híres szülei közül? Galériánkra kattintva megtudhatod, ugyanis most hoztunk pár friss képet róla!

Galéria / 8 kép

Így néz ki most Meg Ryan és Dennis Quaid fia, Jack

Megnézem a galériát

És ezt láttad?

Galéria / 14 kép

Sztárcsemeték, akik kicsit sem hasonlítanak szüleikre

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.