Virág

Kép
Promóciók

Megérkezett a Luisa Spagnoli 2016. tavaszi-nyári kollekciója. Nézd meg!

A Luisa Spagnoli 2016. tavaszi-nyári kollekciója a 70-es évek szabadságérzetére és frivolságára épül, a korszak ikonikus darabjai és színei XXI. századi újraértelmezésben tűnnek fel. A rojtos szarvasbőr mellény, trapéznadrág, miniruhák, hippi virágmintás anyagok, kaftánok, etno minták mind mind a legendás korszakot idézik.

Kép
InStyle TV

Nézz körbe az InStyle Style Awardon! - VIDEÓ

Nézz körbe az InStyle Style Awardon! Egy kis varázslat: nézd meg, milyen volt a Style Award és forgasd körbe az egereddel vagy akár a mobiloddal 360 fokban Iszak Esztit vagy Pokorny Liát! Hogy tetszik?

Kép
InStyle TV

Black & gold: Ezt viselték az InStyle Style Award legmenőbb sztárjai - VIDEÓ

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat. Az eseményre a legnagyobb hazai sztárok jöttek el, és velünk együtt ünnepelték kifulladásig a győzteseket. Az esemény meghívójára a black & gold dresszkódot írtuk főtámogatónkkal, a Perwollal egyetértésben - lássuk, hogy ki mennyire vette komolyan, és milyen ruhát választott a vörös szőnyeges eseményre!

Kép
InStyle TV

Fehérvári Gábor Alfréd koncert az InStyle Style Awardon - VIDEÓ

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat. Az eseményre a legnagyobb hazai sztárok jöttek el, és velünk együtt ünnepelték kifulladásig a győzteseket. Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie), a Fiatal tehetség kategória győztese minikoncertet is adott az este folyamán, amit most teljes egészében megosztunk veletek. Hallgassátok, a számok között van az Eurovízió-esélyes Pioneer is!

Kép
Stílus

Ilyen volt az InStyle Style Award - FOTÓK

Tegnap este második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat Az eseményre a legnagyobb hazai sztárok jöttek el, és velünk együtt ünnepelték kifulladásig a győzteseket. Íme egy kis ízelítő a hangulatból!

Kép
Stílus

Ők az idei InStyle Style Award győztesei - FOTÓK

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle - Style Award díjakat. A stílust, a minőséget és a teljesítményt díjaztuk olyan kategóriákban mint stílusos nő és férfi, divattervező, jótékony sztár, blogger, Instagramsztár és fiatal tehetség. Az estén Kovács Patrícia, Polgár Odett, Schoblocher Barbara, Istvánffy Emma, a Bridget & Olivia és Fehérvári Gábor Alfréd is díjazott volt.

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #18 – Meyer Eszter-Virág blogger

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Blogger kategóriában a jelöltek között van Eszter-Virág, a Masni szerzője, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

A legstílusosabbakat díjazza az InStyle - szavazz te is!

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle - Style Award díjátadó gálát. Hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. A közönség összesen 35 jelöltre adhatja le voksát. A stílusos nők és férfiak mellett, divattervező, jótékony sztár, blogger, Instagramsztár és fiatal tehetség kategóriákban lehet szavazni.

Kép
Életmód

Megjelent az új InStyle, a címlapon Sofía Vergara

Megjelent az új InStyle, a címlapon a gyönyörű latin díva, Sofía Vergara! A decemberi InStyle-hoz most ráadásul egy teljes csomag Helia-D micellás sminklemosó és hidratáló arctisztító kendőt is csomagoltunk! Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok.

Kép
Stílus

Vass Virág nyári divatleckéi

Vass Virág hónapok óta hónapok óta az InStyle-ban osztja meg a gondolatait Én és a stílus című rovatunkban. Mostantól időről időre megmutatjuk nektek egy-egy korábbi írását az InStyle.hu-n.

Kép
InStyle TV

Virágkonty: Így készítsd el a nyár legmenőbb frizuráját - VIDEÓ

Az idei nyár legmenőbb hajviselete a csábos virágkonty, ami nemcsak azért szuper trend, mert nagyon egyszerűen elkészíthető, hanem azért is, mert a nagy melegben anélkül engedhetjük ki a hajunkat, hogy túlságosan melegünk lenne tőle.

Kép
Életmód

Rózsa vagy tulipán? Ezt árulja el rólad kedvenc virágod

Vörös rózsa vagy kék ibolya esetleg egy illatos vadvirág? Melyiknek örülnél jobban, melyik virág váltana ki belőled több érzelmet? Meredith Waga Perez, aki New York egyik híres virágüzletének tulajonosa, most elárulja milyen üzenetet hordoz magában az, hogy mi a kedvenc virágod.

Kép
Stílus

Alkalmi frizurák: A 7 legszebb bohém hajviselet - Fotók

Lehetsz akár menyasszony, akár koszorúslány, az biztos, hogy az esküvőkön mindenki szeretne különösen szép és csinos lenni. Mi most összeállítottuk Neked a kedvenc hajviseleteinket bemutató galériánkat, amiből könnyen inspirálódhatsz!

Kép
Sztárok

Exkluzív: Charlize Theronnal találkoztunk Los Angelesben

Az egy négyzetméterre jutó sorozatszínész legalább három fő volt a The Beverly Hilton Hotelben május utolsó vasárnapján, ahol átadták a kritikusok idei díjait a Critics’ Choice Television Award 2O15 díjátadó gáláján. Vida Virág jelenti Los Angelesből.

Kép
Életmód

A 10 legjobb hely Szegeden

Szeged Magyarország harmadik legnépesebb városa, a Tisza és a Maros találkozásánál található. Mielőtt ellátogatunk Szegedre az InStyle és Lakatos Márk stílusroadshow-jával, összegyűjtöttük a tíz kedvenc helyünket - kommentben várjuk a ti tippjeiteket is!

Kép
Életmód

Megjelent az új InStyle, 220 kedvezményes JOY Napok kuponnal!

Megjelent a májusi InStyle ajándék JOY Napok kuponfüzettel, amelynek segítségével 10-65 % kedvezménnyel vásárolhattok 220 márka több mint 1000 üzletében! A címlapon Naomi Watts, aki 46 évesen is szenzációs formában - nem csoda, hogy mindenkit megihlet. Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Szépség

Mihalik Enikő menő szépségmárka arca lett

Nem kérdés, hogy Mihalik Enikő karrierjének második virágkorát éli. A magyar topmodell Victoria's Secret-szereplése óta ontja magából a menő kampány- és magazinmegjelenéseket. Chloé kampánya és legfrissebb Numero magazinos megjelenése után most itt az újabb nagy dobás: a MAC kozmetikai kampánya.

Kép
Életmód

Best of Budapest: A legjobb virágboltok a városban

Végre visszavonhatatlanul itt a tavasz! Szeretnéd becsempészni az otthonodba? Megmutatjuk a kedvenc budapesti virágboltjainkat, ahol csodás csokrokat szerezhetsz!

Kép
Promóciók

Klasszikus tavaszi elegancia!

A Samsonite® egyesítette a Liberty Art által kreált virágvilág látványát, az idei év tavaszán megújult külsővel megjelenő, legnépszerűbb B-Lite és Cosmolite® termékein.

Kép
Szépség

Illatos kedvenceink: parfümök tavaszra

Kesernyés és friss citrus, kifinomult virágok, aromás pézsma – a legújabb tavaszi parfümök már a legszínesebb évszak napsütéses óráit, üde reggeleit idézik. A mediterráneumtól a francia rózsakertekig elhoztuk nektek a legcsábítóbb illatokat! 1. Hugo Boss Woman

Kép
Stílus

Bemutatkozik az InStyle új szerzője, Vass Virág

Karafiáth Orsolya mellett újabb sztárszerzővel bővült az InStyle csapata: a márciusi számban már el is olvashatjátok Vass Virág első írását az Én és a stílus című rovatunkban.

Kép
Sztárok

Exkluzív interjú a Sráckor rendezőjével

Az Amerikai Film Independent egyik legfontosabb pre-Oscar eseménye a Sráckor rendezőjének, Richard Linklaternek a közönségtalálkozója volt. Az Interjút Vida Virág készítette

Kép
Sztárok

Oscar-visszaszámlálás Hollywoodban

A vörös szőnyeget már leterítették a Hollywood Boulevardon (igaz, még szinte a teljes felülete le van fóliázva, hogy megvédjék a több száz újságíró lábnyomától) és helyére kerültek a hatalmas Oscar szobrok is. Vida Virág jelenti Hollywood-ból.

Kép
Életmód

Az 5 legfinomabb Valentin-napi csoki

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet, aki pedig a csokit, az pláne! Szerkesztőségünkben igen erős a csapatszellem, ezért nem kell sok, hogy rávegyük egymást az alkalmankénti nassolásra, arról pedig nem is szeretnék beszélni, egy-egy lapzártakor milyen összehangolt csapást tudunk mérni az édességiparra.

Kép
Stílus

Bennfentes: Kerényi Virág kampányfotózásának backstage titkai

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.

Kép
Shopping

Eredeti vagy másolat? Segítünk eldönteni

A monogramos táskák divatja talán múlóban, egyelőre mégis sokan úgy gondolják, hogy egy „logós” designer darab jó ötlet. A hamisítványok piaca még mindig virágzik, ezért segítünk eligazodni a valódi és a másolat-táskák rengetegében.

Előző oldal
Következő oldal