Exkluzív: Charlize Theronnal találkoztunk Los Angelesben

Exkluzív: Charlize Theronnal találkoztunk Los Angelesben

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Az egy négyzetméterre jutó sorozatszínész legalább három fő volt a The Beverly Hilton Hotelben május utolsó vasárnapján, ahol átadták a kritikusok idei díjait a Critics’ Choice Television Award 2O15 díjátadó gáláján. Vida Virág jelenti Los Angelesből.


A vörös szőnyegre már délután háromtól érkeztek a sztárok és a kötelező fotózások után a hotel színháztermébe sétáltak, ahol délután ötkor kezdődött a gála. Mint minden hasonó rendezvényen, itt is pontos ültetési rend szerint, körasztalokhoz helyezték el a vendégeket. A helyszín ideálisnak bizonyult: a több lépcsős, szinteltolásos belső terű színházteremben mindenki jól látott és jó szögben látszott az egyenes adásban közvetített élő show-ban.
A korán érkező sztárok a hotel halljában, a földszinti bárban és a kertben lévő medence partján lézengtek. A medence hátsó sarkánál egyébként berendeztek egy koktélbárt is, hogy ott üssék el az időt a vendégek a gála kezdetéig. Én a bármenüben talált, védjeggyel levédett csokitortát majszolva figyeltem a vicces jeleneteket, ahogy a tűsarkúban tipegő és elegáns öltönyökben feszítő, napszemüveges sorozatszínészek hátra forgolódnak, amikor egy-egy szállóvendég kisgyerek bombát ugrik közvetlenül mellettük a medencébe.

 Clea DuVall a Grace klinikából
Clea DuVall a Grace klinikából


De nem csak a szállóvendégek, hanem bárki, aki éppen arra járt bele tudott botlani egy-egy képernyőről jól ismert arcba; ennyi, tömegesen sétálgató, elkerítetlen amerikai színészt még a gyakorlott újságírók is ritkán látnak együtt Hollywood-ban. Az csak egy dolog, hogy Vera Farminga vagy Freddie Highmore, a Bates Motel két főszereplője elsétált az ember előtt, de simán bele lehetett futni Peter Gallagher-be, Josh Charles-ba, Thomas Middleditsh-be, Eva Green-be, Julianna Marguiles-be, Keri Russel-be, Katherinyn Winnick-be, Aden Young-ba, Bob Odenkirk-be, Matthew Rhys-be, Charlie Hunnam-ba és akár a díjak egyik bájos prezentálójába, Charliz Theron-ba is. (És ekkor még csak egy néhány nevet említettem a megjelentek hosszú listájából...)
Ami engem illet, egy régi ismerőssel, a Heroes-ból és a Grace klinikából ismert Clea DuVall-al akadtam össze, akivel legutóbb a New Port Beach Film Fesztiválon beszélgettünk egy filmje kapcsán. Akkor arról kérdeztem, hogy tudatos-e a kihátrálása a televíziós sorozatok világából, mert egyre több nagyjátékfilmben tűnik fel. Azt mondta, hogy szerencsésnek érzi magát, mert mindig meg tudta találni a megfelelő egyensúlyt a sorozatok és a filmek között; most örömmel jött el a sorzatok „Oscar”-jára – egy csinos, türkiszkék szatén blézerbe bújva.

onstage at the 5th Annual Critics' Choice Television Awards at The Beverly Hilton Hotel on May 31, 2015 in Beverly Hills, California.
onstage at the 5th Annual Critics' Choice Television Awards at The Beverly Hilton Hotel on May 31, 2015 in Beverly Hills, California.



A díjátadó után a meghívottak átvonultak az afterparty-ra. A hotel egy hosszú körfolyosóján kellett végigvonulniuk a sztároknak, aminek egy része előtt kordont vontak, hogy a rajongók csak amögül figyelhessék kedvenc sorozathősiket. Meglepően rugalmasan kezelték a szervezők a közönség és a sztárok elkülönítését. Sok sztár szívesen megállt fotózkodni és szelfizni a rajongókkal, perceket töltöttek velük és beszélgettek is.


A party bejárata előtt, mindenki kapott egy pohár pezsgőt welcome drink-ként és digitális kijelző táblán lehetett elolvasni, hogy mik várják bent a vendégeket. Már a beléptetésnél, az elkapott beszélgetésekből kiderült, hogy sokan pályáznak majd a pizzára a pizza-sarokban, de ami újdonság volt a partyn, hogy különböző játékokra is benevezhettek a vendégek, úgy mint ping-pongra vagy jengára. A pezsgő nagyon finom volt és megalapozta a vendégek megfelelő party-hangulatát, ahová viszont a fotós újságírókat már nem engedték be.



 Cikkünk szerzője, Vida Virág Clea DuVall-lal a New Port Beach Filmfesztiválon is fotózkodott pár hete
Cikkünk szerzője, Vida Virág Clea DuVall-lal a New Port Beach Filmfesztiválon is fotózkodott pár hete

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.