Oscar-visszaszámlálás Hollywoodban

Oscar-visszaszámlálás Hollywoodban

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A vörös szőnyeget már leterítették a Hollywood Boulevardon (igaz, még szinte a teljes felülete le van fóliázva, hogy megvédjék a több száz újságíró lábnyomától) és helyére kerültek a hatalmas Oscar szobrok is. Vida Virág jelenti Hollywood-ból.

Kép


Kevesen tudják, hogy valójában Hollywood hatalmas bevásárló központjában a H&H-ban, azaz a Hollywood és Highland Centerben található a korábban Kodak Színháznak nevezett, de 2012 óta Dolby Theatre-re átkeresztelt színházterem, ahol a világ legnagyobb díjkiosztóját tartják. A Hollywood Blvd-ról lépcsősor vezet a színházterem felé. Az épületbe lépve, a lépcsősorig a tágas előteret szintén több méter szélességben borítja a vörös szőnyeg, amelyet oszlopsorként határolnak a körülbelül két méter magas Oscar-szobrok. Ez a rész, ma még a túristák által látogatható terület, igaz, a szobrok is le vannak fóliázva és mindegyikre „heavy” (nehéz) feliratot ragasztottak a biztonság kedvéért, nehogy valaki megpróbálja hazavinni emlékbe.

 Pavel Pawlikowski épp Virágnak nyilatkozik
Pavel Pawlikowski épp Virágnak nyilatkozik


A vörös szőnyeg egyébként idén vadonat új, mert a tavalyi gálán a korábbi csúnyán elázott, ezért újat kellett rendelnie az Akadémiának. A vörös szőnyeg elejénél, a Hollywood & Highland sarkon jelenleg elegáns rendezvénysátor áll. A gála hangulatát idéző enteriőrrel alakították ki a légkondicionált helységet, ami a sajtóeseményeknek ad otthont. Három nappal a gála előtt itt kérdezhették az újságírók például az idegen nyelvű filmek rendezőit munkáikról, céljaikról és arról, hogy a díj elnyerése mit jelentene számukra. A legesélyesebbnek tartott film, az Ida, lengyel rendezője Pavel Pawlikowski az InStyle kérdésre elmondta, hogy már az Oscar-jelöléssel beteljesítette a film minden reményét és a többi jelölt munkáját is kiválónak látja. Az Oscar-díj természetesen megkoronázná a sikert és nagyon örülne neki, de már azzal is elégedett, hogy a film versenyben van az arany szoborért.

 Damián Szifron az újságírók gyűrűjében
Damián Szifron az újságírók gyűrűjében


A másik nagy esélyesnek Damián Szifron rendezőt tartják a sajtószobában, a Wild Tales című nagyjátékfilmjével. A rendező nemcsak tehetségével, de kellemes megjelenésével is elnyerte az újságró(nők) tetszését...

 Vida Virág és Jaksity Kata a helyszínről tudósítanak, fotók: Rory Muirhead
Vida Virág és Jaksity Kata a helyszínről tudósítanak, fotók: Rory Muirhead


Bár a vörös szőnyeget még fólia borítja, a felállított dekorációk, a rengeteg kamera, a nagy teljesítményű lámpák, a világ összes országából érkezett újságírók színes forgataga már napokkal a gála előtt benépesíti a helyszínt. Kellemes meglepetés ilyen nemzetközi közegben magyar kollégával (Jaksity Katalinnal) találkozni. Hollywood már pezseg, de az est legnagyobb sztárjainak egyelőre még semmi nyoma, nyilván otthon a tükör előtt állva a ruhát és a sminket próbálják...
- Vida Virág

Olvass még több bennfentes információt az Oscarról!

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!