Bennfentes: Kerényi Virág kampányfotózásának backstage titkai

Bennfentes: Kerényi Virág kampányfotózásának backstage titkai

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.


Sziasztok Bennfentesek! Csak én vívok szélmalomharcot az idővel, vagy nálatok is rohannak a mindennapok? Elképesztő, hogy már el is telt egy hónap az évből, de az is lehet, hogy a szilveszteri mókából mostanra ocsúdtam fel csak… Úgy tartják a tavalyi év a fejlődésről, és az önmegvalósításról szólt, idén pedig eljön az aratás ideje, és manifesztálódnak tetteink, világossá válnak az álmok és a tettek. Ámen.
Egy biztos, a január elején lefotózott Kerényi Virág kampányunk megvalósult és bár sötétben fotóztuk, világosban szemlélve is elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Nagyon is! Virág tavaly megkeresett, hogy nagyon szeretné, ha a legújabb kollekcióját velem fotózhatná. Örültem a felkérésnek, már vártam is az alkalomra bevallom, hiszen Virág őrült világa, mindig is mozgatta a fantáziámat, így azonnal bele is vágtunk a közös munkába. Szerettem volna egy perverzebb, forró hangulatú anyagot készíteni neki, így Zoltánnal, állandó fotós-barátommal neki is fogtunk az inspirációs anyagok gyűjtésének, világítások, pózok kitalálásának.
Sok hét agyalás eredményeképp megszületett a felismerés, egy éjszakai, züllött, szexuális kampány kell nekünk a tavasz-nyári kollekcióhoz. A hangulat tetézéséhez egy elborult karakter dukált, akit szintén hetekig kerestünk és castingoltunk, mire megtaláltuk Namint. Az agyunk itt még mindig nem csillapodott, így kettőt szerettünk volna belőle, de még egy, hozzá hasonlóan erős arcot nem találtunk itthon, így addig-addig konspiráltunk, míg nem megdupláztuk a modellünket és lett egy ikertestvére…

Kép

A csavar a sztoriban, - amellett, hogy a haja sem szőke persze, így a szemöldökét leszívtuk, parókákat szereztünk- az lett, hogy tervezőnk, Virág lett Namin ikertestvére, test dublőre. Életünk legnehezebb fotózása volt ez, Zoltánnak sem volt piskóta utómunka terén megvalósítani a képeket. Ugyanis, minden közös képen, az egyik test Virágé. A modell fejét pedig rátette Zoltán utómunkával a tervező testére, így a munka is kétszereződött a fotózás során. Mikor megszületett egy közös kép, a modellünk smink cserét kapott, stylingot variáltam, és beállt abba a pózba, amibe Virág van az eredeti képen és egy másik fejet vágott, pózolt, így az a fej került végül saját maga mellé, a másik testre. Majd vissza az eredeti felállásba, és jött a következő kép és így tovább…
Hogy helyzetünk ne legyen ennyire egyszerű, félúton mondhatni kitessékeltek minket a Szimpla kertből, ami az eredeti helyszínnek lett lebeszélve, mivel csúsztunk is időben, tele is lett a hely, és elég nagy érdeklődésnek örvendett a lányok pózolása, így a helyet szétkapták a túristák a fotózást sasolva. Kint álltunk a fagyban, lányok a szettekben dideregve, hat zsák cuccal a kezünkben a sírás határán, hogy akkor hol fotózzuk le az utolsó két képet?! Random helyzetfelmérés, lehetséges megoldások felvázolása, majd átrontottunk a Szimpla melletti El Rapido nevű kis étterembe, ami hasonló hangulatú helyszínnek tűnt és kikönyörögtük a beengedést.
Hajnal egyig fotóztuk a részeg túristák és éjszakai, kajálós randevújukat élvező párok között, mikor épp befejeztük, mielőtt kidobtak volna minket onnan is. A végeredmény magért beszél, minden megpróbáltatás ellenére, szuper volt a csapat, és az összhang. Kitartó munkának, mindig beérik a gyümölcse! Habár megfogadtuk, hogy soha többé nem fotózunk, ilyen bitang bonyolult koncepciót, imádjuk a képeket. Így aztán manifesztálódott a decemberben megálmodott: “Marsbéli lebuj, ahol ázsiai beütésű, csodálatosan elborult, Nicky Minajok, Kerényi Virág ruhákban duplikálódva züllenek!”

Kép
Kép
Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Kép
Életmód

Erre az állatjegyre különösen kaotikus időszak vár a kínai asztrológus szerint - teljesen betesz neki a Sárkány hónapja

Most mindent megtudhatsz arról, milyen emberek a kínai asztrológia szerint a Sárkány állatjegy szülöttei.

Kép
Sztárok

Elolvadtunk! 2 év után fotó készült Amber Heard kislányáról, a kis Oonagh hihetetlenül cuki

Amber Heard kislánya, Oonagh Paige már 3 éves, most pedig friss fotót láthatunk róla!

Kép
Sztárok

Tényleg együtt vannak? A Bridgerton család szereplőit együtt, kéz a kézben csípték el a fotósok - FRISS KÉPEK

Május 16-án érkezik A Bridgerton család 3. évadának első négy része, de Nicola Coughlan és Luke Newton pletykának már most is ad alapot bőven!

Kép
Életmód

A magas vérnyomás legjobb ellenszere: rengeteg vitaminban gazdag ez a szezonális étel

Valószínűleg gyermekkorunk nagy ellensége volt a sóska, aminek már csak a puszta látványától is annyira irtóztunk. Azonban felnőttünk, változunk, és egyre inkább próbálunk egészségesen étkezni, létezni, és igen, egyre inkább adunk teret az olyan ételeknek is, melyektől gyermekkorunkban egyenesen irtóztunk, hiszen belátjuk, hogy jótékony hatásai mellett még finomak is, ha a mi ízlésvilágunk szerint vannak elkészítve. A sóska pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozik.