Munkahely

Kép
Életmód

12+1 dolog, amire Az ördög Pradát visel tanított meg minket

Az ördög Pradát visel kész túlélőkalauz a 21. századi nők számára. Egy mentőkötél, ami átsegít a sikeres karrier felé vezető ingoványos úton. Mi csak annyit mondunk, sok sikert és mentsen meg az ég az olyan diktátori babérokra törő főnököktől, mint Miranda Priestly!

Kép
Promóciók

Megváltozott munkaképességűek integrációját segíti a SPAR

A SPAR Magyarország új értéket teremt a hazai munkaerőpiacon azzal, hogy társadalmi fenntarthatósági programjai egyre szélesebb körben nyújtanak valódi támogatást azoknak, akiknek arra szüksége van. A vállalat és a Janka Tanya közötti együttműködés iránymutató modellje annak, miként lehet a megváltozott munkaképességű embertársainkat a munka világába integrálni.

Kép
Életmód

1. nap vs. 101. nap: Így változik a munkamorálod az idő múlásával

Mindenki arra vágyik az első napon, hogy a maximumot nyújtsa és lenyűgözze a főnökét, de aztán...

Kép
Életmód

Így tesz tönkre az irodai munka! 5 dolog, amit tarts be, ha sokat ülsz a gép előtt

Az ülőmunkának is megvannak a káros hatásai: hátfájás, nyakfájás, seprűvénák, szemproblémák és még számos más probléma, ami hosszútávon jelentkezhet. Nem hangzik jól, ugye? Akkor tartsd be ezeket!

Kép
Promóciók

Rengeteg új álláskeresőnek ad munkalehetőséget a SPAR

A SPAR kiemelten fontosnak tartja az összefogást a munkahelyek megőrzése érdekében.Csaknem 900 új dolgozót vett át más szektorokból a SPAR az elmúlt két hétben azzal, hogy azonnali munkalehetőséget biztosított országos hálózatában az álláskeresőknek.

Kép
Életmód

A home office-ban dolgozók produktívabbak

A koronavírus előretörésével a home office jelenleg biztonságosabb választás is, mint tömegközlekedéssel eljutni a munkahelyedre. Ahhoz azonban, hogy a legjobbat hozd ki magadból, érdemes megfogadni néhány tanácsot!

Kép
Shopping

Használj te is elektromos zárat helyiségeid védelme érdekében

Amennyiben van egy olyan helyiség az üzletünkben, a kiadásra szánt lakásunkban, ahová nem szeretnénk, ha bárki benyitna, ha szeretnénk meghatározni azoknak a körét a munkahelyen, akik az adott tárgyalót használhatják, vagy szeretnénk kizárni annak az esélyét, hogy illetéktelenek hatoljanak be az adott épületrészbe, az elektromos zár lehet a legkézenfekvőbb megoldás.

Kép
Életmód

6 dolog, amit sosem mondana egy gazdag ember

Aki tehetős, annak nem kell semmit sem bizonygatnia. Jöjjön néhány átlagosnak tűnő mondat, az átlagos emberek szájából, amiket sosem mondana egy gazdag ember! Lehet, hogy pont ezért tart ott, ahol?

Kép
Shopping

10 karácsonyi ajándék 3000 forint alatt, aminek garantáltan minden nő örül

Kihúztad az új csajt a munkahelyeden és ölteted sincs, mit vegyél neki? Íme 10 szenzációs ajándéktipp 3000 forint alatt.

Kép
Életmód

5 dolog, amit soha ne írj bele egy munkahelyi e-mailbe

Egy nő elveszik az üzleti világban. Mondják, nyilván férfiak, de valljuk be, a mai napig nem sikerült leküzdenünk azokat a berögzült képzeteket, hogy érzelmeinket félretéve, mi is megálljuk a helyünket az irodai cápák között. Milyen hibákat rejthet például egy egyszerű e-mail?

Kép
Egyéb

Egyszerű és mégsem unalmas: jöhet a pólóforradalom!

Egyre kevesebb munkahely, iskola követeli meg, hogy egyenruhát vagy szigorúan üzleti öltözéket viseljünk. A legtöbb hétköznapi alkalomra egy jól megválasztott farmer-póló kombináció is tökéletesen megfelelő. Mindenkinek jobb, ha feszengés helyett jól érezzük magunkat. De ha már adott a kicsit kényelmesebb öltözködés lehetősége, miért érnénk be unalmas megoldásokkal?

Kép
Sztárok

Hollywood legmeglepőbb munkái: Így kezdték karrierjüket a hírességek

Volt, aki a Hootersben dolgozott, míg más hajat söpört egy fodrászatban...

Kép
Stílus

1 dolog, amit soha ne viselj az állásinterjún

Még a szakértő is azt ajánlja, hogy vedd le a...

Kép
Stílus

Ilyen színeket viselj, ha állásinterjúra mész, és biztos tiéd lesz álmaid munkája

Egy állásinterjú előtti estén nem csak azt nehéz kitalálni, hogy mégis miben lehetsz a legmeggyőzőbb remélhetőleg leendő munkahelyeden, hanem azt is, hogy mégis melyik színárnyalat az, amiben minden megvan ahhoz, hogy tuti tiéd legyen a kiszemelt pozíció.

Kép
Stílus

Csak erre a 14 ruhadarabra van szükséged nyáron, ha reggel gyorsan akarsz elindulni a munkahelyedre

A nagy nyári dilemma, amit mindenki ismer, aki már éli a munkás hétköznapokat: imádnánk a lenge, falatnyi nyári ruhadarabokat, csak éppen az iroda nem engedi meg ezeket. Ismerős? Akkor ez a cikk neked szól!

Kép
Stílus

3 nyári cipő, ami nem csak divatos, de a munkahelyeden is nyugodtan viselheted

Bár a munkahelyi öltözködésre vonatkozó szabályok sok helyen már enyhültek, azért teljes mértékben nem tűntek el. A dress code még mindig szerves részét képezi életünknek, így érthető, ha kétszer is meggondolod, milyen lábbelit kapj fel aznap az irodába.

Kép
Promóciók

4,2 milliárd forintból épül meg Tatán a legújabb INTERSPAR

Mintegy 5200 négyzetméteres új hipermarket építését jelentette be a SPAR. A környezetkímélő technológiákkal megtervezett INTERSPAR várhatóan 2019 nyarán nyílik meg Tatán. A 34. magyarországi INTERSPAR 68 munkahelyet teremt majd.

Kép
Életmód

12 filmes sztereotípia a nőkről, amiből már nagyon elegünk van

Legyen az oka szexizmus, írói lustaság, vagy bármi más, az eredmény ugyan az: ránk ragadt sztereotípiák. Összeszedtük a leggyakoribb téveszméket velünk kapcsolatban, amiknek már rég ki kellett volna halniuk a köztudatból! Téged melyik zavar a legjobban?

Kép
Életmód

10 dolog, amit soha ne csinálj a céges karácsonyi bulin, ha csak nem akarsz munkahelyet váltani

Ha ezekre nem figyelsz, még jövőre is te leszel a téma a kollégáid között!

Kép
Életmód

Ezt árulja el a személyiségedről az, hogy milyen az íróasztalod

Tény, hogy nehéz rajta rendet tartani, de lehet, hogy te inkább a szétszórt papírok között tudsz hatékonyabban dolgozni.

Kép
Életmód

Azta! Ha ezt az egy dolgot csinálod, sokkal kevésbé leszel stresszes a munkahelyeden

Gondoltad volna?

Kép
Promóciók

SZAKÍTS A STRESSZEL!

A Tranquini® a munkahelyi stressz elleni harcra igyekszik felhívni a figyelmet

Kép
Shopping

6 színes ékszer, amitől jó kedved lesz

Ha nem szeretsz vagy a munkahelyed nem engedi, hogy tetőtől-talpig vidám mintákat és élénk színeket viselj, akkor egy apróság is elég lehet, hogy mosolyt csaljon az arcodra.

Kép
Shopping

Ez a 4 új munkahelyi alapdarab teljesen feldobja a gardróbodat

Manapság már nem kell formátlan egyen-kiskosztümben munkába járnunk, átgondoltan, de megmutathatjuk a stílusunkat még egy szigorúbb dresszkóddal rendelkező irodában is! Íme négy olyan darab, amire talán nem is gondoltál volna, pedig feldobhatod velük a mindennapi szettjeidet.

Kép
Életmód

A tudósok szerint ez a 4 személyiségtípus dolgozik minden munkahelyen - Te melyik vagy?

Izgalmas kutatás hasznos eredményekkel.

Kép
Stílus

Ne száműzd tiltólistára! Így viselj átlátszó holmit az irodába

Tippjeink segítenek a dresszkód mentén kísérletezni.

Előző oldal
Következő oldal