Egyszerű és mégsem unalmas: jöhet a pólóforradalom!

Egyszerű és mégsem unalmas: jöhet a pólóforradalom!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Egyre kevesebb munkahely, iskola követeli meg, hogy egyenruhát vagy szigorúan üzleti öltözéket viseljünk. A legtöbb hétköznapi alkalomra egy jól megválasztott farmer-póló kombináció is tökéletesen megfelelő. Mindenkinek jobb, ha feszengés helyett jól érezzük magunkat. De ha már adott a kicsit kényelmesebb öltözködés lehetősége, miért érnénk be unalmas megoldásokkal?

Egyedi póló: az első benyomás is eredeti

Talán minden kamasznak van egy olyan korszaka, amikor ha lehetne, csak a kedvenc együttese pólójában menne iskolába. Felnőttként is szívesen feszítünk a kedvenc csapatunk mezében, és a „Róma” vagy „I <3 NY” feliratos felsők is gyakran kerülnek a kosárba szuvenírként.

A pólónkkal sok mindent elmondhatunk magunkról, akár még azelőtt is, hogy beszélgetésbe elegyednénk valakivel. Miért ne emelhetnénk ezt a játékot egy következő szintre, és adhatnánk a pólónak teljesen egyedi üzenetet?

Ez az üzenet lehet egy általunk tervezett vicces felirat, egy különleges grafika, de akár a családunk vagy a gyerekeink fotója is. Ilyen mintával biztosan nem találkozunk szembe az utcán. Ilyenkor egy kicsit az otthonunk egy darabját viseljük magunkon, ez pedig segít önbizalmat építeni.

Akár a munkahelyen is

A digitális fotókidolgozással, illetve póló feliratozással és nyomtatással is foglalkozó Sooters üzleteiben akár cégek is rendelhetnek egyedileg tervezett pólót a munkatársaknak. A csapatpólók tartalmazhatják a cég logóját, de elhelyezhető rajta például a munkatárs neve is. Ettől mindenki egy kicsit a sajátjának is érezheti a munkakörét. A pólóra akár üzenet is kerülhet: „Szia! Én fogom hozni a kávédat!” vagy „Készíthetek neked egy pirítóst?”. Egy ilyen apróság biztosan mosolyt csal a vendégek arcára.

Póló ajándékba

Az egyedi, fényképes, feliratos póló ajándéknak is szuper. Egyre többen választják ezt a megoldást például lány- és legénybúcsúkon, hogy egy bárba lépve vagy a sörbiciklin ülve egyből egyértelmű legyen, a társaság összetartozik.

A póló szuper ajándék különleges alkalmakra is. Egy egyedileg készült, családi képpel díszített felső elkísérhet valakit egy hosszú, külföldi útra. Az unokák arcmásával vagy kéznyomával díszített ruhák segítenek, hogy a nagyszülők egy kicsit közelebb érezzék magukat a picik hétköznapjaihoz.

Iskolában, óvodában is megállja a helyét

Az iskolai, óvodai kirándulásokon, ünnepségeken is nagy sikert arathatunk az egyedi pólókkal. A színes, vidám gyerekminták akár hasznosak is lehetnek. Egy állatkerti látogatáson vagy egy séta alkalmával a legkisebbek is könnyen megtalálják egymást. Sőt! A felnőttek is be tudják azonosítani, hogy a kicsik melyik csoporthoz tartoznak.

A kamaszoknak csapatversenyeken, osztálypólóként tehet jó szolgálatot ez a megoldás. A pólókat ráadásul emlékbe is el lehet tenni. Egy-egy szomorúbb napon biztosan jó lesz velük felidézni a régi, szép idők hangulatát.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.