Koktél

Kép
Stílus

Partiszett, mert flitterből sosem elég...

Ha Lana Del Rey-ről van szó, semmi sem lehet elég kihívó és elég látványos. Most sincs hiány flitterből és csillogásból...

Kép
Életmód

Ez passzol a koktél mellé! Stílusos party snackek

„Rendeljünk sushit vagy pizzát!„ Vagy inkább ne! Ha szeretnél kicsit extrább partifalaottak előállni, akkor felejtsd el a rendelt kaját. A következő mutatós kajákkal biztos lesz a siker.

Kép
Életmód

Milyen szuper újdonság: a rozéfröccs helyett ezen a nyáron minden a rozévodkáról szól

Mindegy, hogy rázva, vagy keverve, ez az ital mindenhogy finom!

Kép
Promóciók

„BOLDOG ÓRÁK” A PRIME STEAKHOUSEBAN!

A kemény napi munka, az állandó rohanás, a dugókban araszolgatás meglehetősen próbára teszik az embert, ezért különösen vágyunk arra, hogy a nap végén „kieresszük a gőzt”, ilyenkor jól esik egy kisbeszélgetés, néhány pohár ital a barátaink, munkatársaink körében.

Kép
Promóciók

Egy tökéletes csajos estéhez nem kell más, mint pár jó barátnő és a Vapiano

Ráadásul, ha mindezt koktélokkal koronázhatjuk meg, az annál jobb! Elvégre ki ne szeretne egy koranyári hétfő estét igazi olaszos aperitivo hangulatban eltölteni, nem igaz?

Kép
Életmód

5 tuti pezsgős koktélötlet, ha bulit tartasz a barátnőiddel

Csajos receptek, amiket nem érdemes kihagyni!

Kép
Életmód

Áthívnád a barátnőket? Itt a nyár legfrissítőbb pezsgőkoktélreceptje

Számunkra ez a nyár kedvenc itala!

Kép
Stílus

Itt a Katalin hercegné-kapszulakollekció: így állítsd össze 13 „egyszerű” alapdarabból

Már régóta figyeljük, hogy Katalin hercegné tulajdonképpen tizenháromféle ruhát hord. Nem is sok! Szóval, kedves divatrajongók, nincs több kifogás... ;)

Kép
Stílus

Íme a legszebb ruhák és a legstílusosabb celeb koszorúslányok!

Íme egy igazán stílusos inspirációs összeállítás az esküvődhöz!

Kép
Életmód

4 könnyű tipp, ami segít abban, hogy egészségesebben étkezz

Segítünk, hogy könnyebben menjen az életmódváltás, reggeltől-estig!

Kép
Promóciók

Ilyen egy csajos este, amit még sokáig emlegetni fogsz!

Tudod, mi az a PaintCocktail?

Kép
Stílus

A legstílusosabb sztárok épp Torontóban tündökölnek

Scarlett Johansson, Dakota Fanning, Emma Stone, Natalie Portman, Kate Hudson és sokan mások csodás estélyi- és koktélruhákban.

Kép
Promóciók

Bombay Weekend - Dobó Kata és Linczényi Márkó új szerepben

A nyár utolsó hónapjában semmi sem esik olyan jól, mint ülni a csillagos ég alatt és szürcsölgetni a kedvenc koktélunkat. Azonban mi tudunk egy ennél is jobb dolgot, ha látjuk, hogyan készítik el őket a kedvenc hazai sztárjaink!

Kép
Promóciók

Az El Viajero kalandjai San Franciscóban

Beszámoló a Bacardí Legacy világversenyéről

Kép
Promóciók

A legstílusosabb magyar koktél nyomában – az El Viajero koktél útja a világhírnév felé

Mitől lesz egy koktél stílusos? És mitől válik egy bártender stílusossá? Schök Norbi, a Bacardí Legacy Global Cocktail Competition magyar nyertese most megosztja velünk a titkait!

Kép
Promóciók

ÜNNEPELD A SZILVESZTERT EGY KÜLÖNLEGES VACSORÁVAL A FIRE CHURRASCARIA STEAKHOUSEBAN

A Fire Churrascaria Steakhouseban 5 fogásos vacsorával, válogatott borokkal, különleges koktélokkal, latin ritmusokkal, DJ-vel várjuk a húsimádókat.

Kép
Életmód

InStyle Fizz: Ilyen egy igazán stílusos koktél

Kíváncsiak vagytok arra, milyen egy igazán stílusos koktél? A Kempinski Hotelben található Blue Fox The Bar mixere megkreálta. Próbáljátok ki és küldjetek fotót róla #enesazinstyle hashtaggel! :)

Kép
Életmód

3 hűsítő koktélrecept a leghangulatosabb budapesti bárokból

Nyáron mindenkinek jól esik elfogyasztani baráti társaságban egy finom koktélt a város olyan hangulatos helyein, mint a KIOSK és a Terasz, ahol a igazán különleges ízvilágú italokkal találkozhattok.

Kép
Életmód

5 kihagyhatatlan nyári smoothie

Mikor esne jobban egy frissítő ital, mint a tikkasztó nyári hőségben? Megmutatunk neked öt receptet, amit muszáj kipróbálnod!

Kép
Stílus

9 tény, amit nem árt tudni a modellszakmáról

A modellkedés manapság az egyik legvágyottabb álomszakmák egyike. Csodaszép helyeken, szebbnél szebb ruhákban pózolni és közben rengeteg pénzt keresni, bejáratosnak lenni a világ legmenőbb VIP partijaiba, sztárokkal koktélozni, ahogy Palvin Barbara – valahogy így képzeljük őket.

Kép
Életmód

Készítsd el Eva Green kedvenc koktélját!

Mirko Stocchetto, a milánói Bar Basso bártendere találta fel ezt a koktélt 1972-ben. Tökéletes meglepetés vendégeidnek karácsonykor, szilveszterkor is.

Kép
Stílus

Farmer forever - Így viselték a legnagyobb sztárok

Újragondolt fazonokkal és váratlan megoldásokkal lépett porondra a legklasszikusabb alapdarab, a farmer. Legyen szó munkaebédről vagy egy esti koktélról, forduljatok felé bizalommal, szeretni fogjátok egymást.

Kép
Promóciók

Indiai Hét a Buddha-Barban

A Buddha-Bar a’la Carte fogásai mellett, újdelhi testvérétterme inspirálta autentikus indiai ételeket és koktélokat kínál március 15 és 21 között.

Kép
Életmód

Így készül Barabás Niki a Los Angeles-i bikiniszezonra

Vida Virág első kézből tudósít nektek a hollywoodi filmvilág különböző szereplőiről. Legutóbb egy szuper szépségkoktél-receptet osztott meg Anastasia Fontaines színésznőtől, aztán az Oscar-gála estéjéről mesélt egy egészen különleges nézőpontból, most pedig egy Los Angelesben élő magyar modell, Barabás Niki bikinititkaiba avat be.

Kép
Stílus

Így ünnepelte az Oscart Los Angeles a Hollywood Boulevardon kívül

Vida Virág első kézből tudósít nektek a hollywoodi filmvilág különböző szereplőiről. Legutóbb egy szuper szépségkoktél-receptet osztott meg Anastasia Fontaines színésznőtől, most pedig az Oscar-gála estéjéről mesél nektek egy egészen különleges nézőpontból.

Kép
Shopping

Valentin-nap: Mi az ideális ajándék?

A nők koktélruhával, a férfiak eljegyzési gyűrűvel készülnek Valentin-napra. De mi lenne az ideális Valentin-napi ajándék? Minek örülne valójában a párunk és mennyire reálisak a saját elvárásaink? Megpróbáljuk-e egyáltalán eltalálni társunk ízlését vagy inkább önmagunkat szeretnénk valamiképpen megajándékozni? Íme egy új kutatás eredményei arról, hogy mit gondolunk mi, magyarok az ünnepről.

Előző oldal
Következő oldal