„BOLDOG ÓRÁK” A PRIME STEAKHOUSEBAN!

„BOLDOG ÓRÁK” A PRIME STEAKHOUSEBAN!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A kemény napi munka, az állandó rohanás, a dugókban araszolgatás meglehetősen próbára teszik az embert, ezért különösen vágyunk arra, hogy a nap végén „kieresszük a gőzt”, ilyenkor jól esik egy kisbeszélgetés, néhány pohár ital a barátaink, munkatársaink körében.

A napi munka alól ugyan nem tudnak mentesíteni, és a dugókat se tudják megszüntetni, viszont a Prime Steakhouseban csábító „Happy Hour” ajánlattal szeretnék a megpróbáltatásainkat orvosolni, ezért minden nap 15-18 óráig tartó „BOLDOG ÓRÁK” alatt kedvezményes áru koktélokkal, sörökkel, borokkal, rövid italokkal és a legfinomabb falatkákkal várnak a város egyik legszebb bárpultjánál.

Az italok és ételek árazását nem bonyolították túl, a „Happy Hour” ajánlatban minden klasszikus koktél, sör, bor és rövid ital ára egységesen 990.-Ft, míg a bárfalatoké 1.500.-Ft, amik vetekszenek a romkocsmák áraival is. (szervizdíj +13%)

Válassz a közel 20 féle klasszikus koktél közül egy Aperol Spritz-et, Cosmopolitant, Kir Royalt, Lychee Martinit, Mojitót, Moscow Muletet, vagy kérj Horizont, Asahi, Carlsberg söröket és Gergő, Gabi, Zsolti az étterem profi bártenderei csak a Primeban használt „Glass Fosterrel”, (pohárfagyasztóval) pillanatok alatt jéghideg poharat varázsolnak, és abban szervírozzák kedvenc italodat.

Állandó borajánlat helyett Nagy Márton sommelier választja ki az étterem több mint 200 féle borkínálatából a Happy Hour aktuális fehér, rosé, vörösbor és prosecco kínálatát, ezzel biztosítva a változatosságot.

Ha a napi rohanásban kimaradt az ebéd, vagy az italoktól megéheznél, az étterem séfje, Fazekas László 10 féle finomabbnál finomabb bárfalattal készül. Akár Angus mini sajtburgert, bélszínes quesadillat, bundázott sajtos macaroni golyókat, tatár beefsteaket vagy krémes paraj mártogatóst választasz, biztosan nem fogsz csalódni.

Hívd el barátaidat, munkatársaidat és foglaljatok helyet az étterem gyönyörű ónix bárpultjánál a kedvezményes áru koktélokra, sörökre, borokra, finom bárfalatokra. Használjátok ki ezt a különleges lehetőséget minden nap 15-18 óra között, lazuljatok, beszélgessetek, egyetek, igyatok, élvezzétek a társaságot és a város leghosszabb „Boldog Óráját”.

A bárpult helyei korlátozottak, foglalás ajánlott!

Prime Steakhouse

Budapest, V. Sas u.18

+36 70 331 8666

www.primesteakhouse.hu

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.