Divatház

Kép
Stílus

Meglepő történetek: Így kapták nevüket a legismertebb divatmárkák

Miről kapták a nevüket a legismertebb divatmárkák? Utána jártunk, hogy kinek milyen ambíciói voltak a brandel kapcsolatban, és hogyan változtak az évek során a ma már világhírű nevek. Meglepő és furcsa történetek a sokszor egyszerű igazságról!

Kép
Sztárok

Vörös szőnyeg: Az idei British Fashion Awards 12 legstílusosabb sztárja

Tegnap este Londonba sereglett az összes menő híresség, hogy megtudják, kik lettek a British Fashion Awards idei díjazottjai. Kedvenc tervezőik és a legnagyobb divatházak versengtek egymással, míg ők parádéztak a vörös szőnyegen - és azt kell mondjuk, kitettek magukért. Íme az InStyle 12 kedvenc szettje!

Kép
Szépség

Magyar lány a Givenchy szépségkampányában

Újabb fantasztikus hírek érkeztek a magyar modellekről! Nemrég jelent meg a Givenchy divatház új szépségkampánya, amelynek a meseszép Hegedűs Petra a főszereplője. Nézzétek csak!

Kép
Életmód

Ultramenő jótékonysági kampány az UNICEF-től: Divatbabákkal a gyermekekért

Az eredeti, francia kampány után – ahol többek között a Chanel, Louis Vuitton és Christian Dior divatház képviseltette magát - ezúttal a magyar divatszakma tervezőinek krémje tervezett dizájn babát és hozzá illő babaruhát az UNICEF ultramenő kampányához.

Kép
Sztárok

Megdöbbentően szép a hatvanéves Donatella Versace a Givenchy kampányfotóin

Donatella Versace igazi divatzseni, ehhez kétség sem fér, külsejét azonban sok kritika éri, de a Givenchy 2015-ös őszi-téli kollekciójának népszerűsítésére készült kampányképeken igazán jól néz ki a tervezőnő!

Kép
Sztárok

Az idei ősz legizgalmasabb kampányfotói

Fantasztikus kampány -és divatfotó sorozatnak lehetünk majd szemtanúi idén ősszel, hiszen a legnagyobb divatházak most igazán kitettek magukért, modellek, tervezők, énekesek, színésznők, sőt még tinisztárok is szerepet kaptak a soron következő divatreklámok főszereplői között. Nézd meg velünk kedvenc kapmányfotóinkat!

Kép
Stílus

Bréking: A Balmainnel kollaborál a H&M

A H&M néhány órával ezelőtt büszkén jelentette be őszi együttműködését a párizsi Balmain divatházzal.

Kép
Sztárok

Donatella Versace a Givenchy új arca

A hír igaz: Donatella Versace lesz a Givenchy új arca a 2015-ös őszi-téli szezonban. A fotózásról már ki is posztolta az elős fotót Ricardo Tisci, a divatház kreatív igazgatója. Mit szóltok?

Kép
Sztárok

Best of SJP: A legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruhák

Nem kérdés, hogy Sarah Jessica Parker korunk egyik legnagyobb stílusikonja. A Szex és New York sorozattal berobbant, ma már cipőket tervező színésznő kegyeiért a legnagyobb divatházak versengtek és versengenek napjainkban is.

Kép
Szépség

Magyar modell a Dolce & Gabbana Beauty kampányában

Magyar modell a Dolce & Gabbana Beauty kampányában - de ez még semmi: a kampánysztár ráadásul egyik legsikeresebb férfimodellünk, a Wam Models sztárja, Patinszki Misa. Ez az első alkalom, hogy magyar modell szerepel a divatház Beauty kampányában.

Kép
Sztárok

Blake Lively máris fantasztikus formában

Bár nemrég született meg kislánya, Blake Lively máris visszatért a divat körforgásába, méghozzá nem is akárhogy: a New York-i divathéten Marchesa kifutóját tisztelte meg, a divatház tavaszi kollekiójából választott gyönyörű ruhában.

Kép
Stílus

Kedvenceink a Couture Divathétről

Ma ér véget a divatvilágot lázban tartó párizsi Couture Fashion Week, ahol azok a divatházak mutathatnak be kollekciót, akik tagjai a Francia Couture Szervezetnek (Fédération Française de la Couture).

Kép
Sztárok

Madonna új Versace kampányát látnod kell

Immár negyedjére lesz a pop díva a Versace divatház arca, 56 évesen is elképesztően néz ki.

Kép
Sztárok

JLo már megint elképesztően szexi

Jennifer Lopez a lehető legjobb reklám a Versace divatháznak, igazán kijárna neki egy kampány is most már.

Kép
Stílus

Minden idők 15+1 legszexibb divatkampánya

Minden szezonban nagy várakozás előzi meg a divatházak aktuális kollekciójának promotálását. Vajon milyen lesz a Louis Vuitton őszi-téli kampánya? Vajon ki lesz az arca a Calvin Klein új parfümjének?

Kép
Stílus

Válságban a divatház: Jean Paul Gaultier bezárja a boltot

Az egyik legzseniálisabb és legerdetibb tervező, Jean Paul Gaultier háza táján nem mennek jól a dolgok mostanában.

Kép
Stílus

Kedvenc Coco Chanel idézeteink

135 éve született a divatvilág egy kiemelt ikonja, Coco Chanel. Emlékezzünk meg róla a legjobb mondásaival, amik meghatározóak voltak a divatban és a nők gondolkodásmódjában egyaránt!

Kép
Stílus

Axente Vanessa újra bebizonyította, hogy ő a legmenőbb magyar topmodell

Axente Vanessa még mindig szédületes magasságokban lépked és ezzel újra és újra bebizonyítja, hogy ő a legmenőbb magyar topmodell. Vani kizárólag a legnevesebb divatházak kampányaiban és kifutóin látható, most például ismét a Calvin Kleinnek dolgozott, egyszerre két kampányban is.

Kép
Stílus

A Kenzo 10+1 legemlékezetesebb kreációja

A júniusi InStyle-ban részletesen foglalkoztunk a Kenzo divatházzal. Munkatársunk, Dávid Máté most összeválogatta az elmúlt évek felejthetetlen Kenzo-pillanatait a divatház kifutójáról, melyek a mai napig hatnak, inspirálnak.

Kép
Szépség

Meseszép hercegnő a Gucci Beauty arca

Nem akármilyen kampánylánnyal rukkolt elő a Gucci: egy igazi hercegnő, Charlotte Casiraghi lett a márka arca az őszi beauty kampányukban. Charlotte 2012 óta a divatház arca a Forever Now kampányokban, de ez az első alkalom, hogy szépségfronton is bevetették őt.

Kép
Sztárok

JLo földre szállt istennő volt a Versace párizsi show-ján

Nem kérdés, hogy Jennifer Lopez maga a megtestesült a Versace-nő. Az énekesnő előszeretettel választja az olasz divatház kreációit a nyilvános megjelenéseire, nem is volt tehát kérdés, hogy az első sorból nézi végig a tegnapi párizsi Atelier Versace haute couture bemutatót.

Kép
Sztárok

Catherine hercegné újra elővette jól bevált McQueen ruháját

Catherine hercegné imádja az Alexander McQueen divatházat, mi pedig imádjuk, ha őket választja.

Kép
Stílus

Imádni való gyereksztárral frissít az Armani

Az olasz divatház az Oscar-jelölt, tíz éves Quvenzhané Wallist választotta új kollekciójának arcául: ő minden idők legfiatalabb színésznője, akit ez a megtiszteltetés ért, de olyan profi a kamerák előtt, mint bármelyik tapasztalt modell.

Kép
Stílus

Botrányos vagy bájos? Grimes, a kedvenc sztártündérünk

Zsírkréta-árnyalatokban pompázó hajával, a 90-es évek goth animéit idéző hologramos cuccaival és holdjáró bakancsaival nem csak az indie-magazinok szerkesztőit, hanem Donatella Versacét, az YSL divatházat és Anna Wintourt is elvarázsolta. Na meg persze már bennünket is...

Kép
Sztárok

Keira Knightley nagyon kicsípte magát

Keira Knightley a leghűségesebb Chanel-múzsa, ez kétségtelen. Szinte nem is tudjuk már a napját annak, amikor nem az ikonikus divatház kreációjában jelent meg a vörös szőnyegen. Sőt, mint tudjuk, időnként többször is felhúzza ugyanazt a Chanel-ruhát - legyen az akár az esküvői ruhája.

Kép
Stílus

Dizájnersztorik: Michael Kors a sztárok legjobb barátja

Legutóbb a 125 éves Lanvin divatház sikertörténetét ismerhettétek meg szerzőnk, Fülöp Luca segítségével, ezúttal pedig a sztárok legjobb barátjának, Michael Korsnak kalandos márkaalapítását követhetitek nyomon. Tartsatok velünk!

Előző oldal
Következő oldal