Divatház

Kép
InStyle TV

Givenchy, Loewe, Moschino - Topmodellek segítenek kiejteni a divatházak neveit

Givenchy, Nike, Loewe, Ann Demeulemeester, Hussein Chalayan, Moschino – naná, hogy ismered ezeket a márkákat, de vajon ki is tudod ejteni? Az i-D magazinnak köszönhetően mostantól nem lesz gondod vele.

Kép
Sztárok

A ruha, amelyet mintha Keira Knightley-ra öntöttek volna

Keira Knightley-nak már bérelt helye van a Chanel show-kon, főleg, amióta háromszor is felvette ugyanazt a Chanel ruhát egy-egy eseményre (köztük a saját esküvőjére is), és ezzel akkora reklámot csinált a divatháznak, mint csak nagyon kevesen.

Kép
Sztárok

Álomszép Jennifer Lawrence új Dior kampánya

Jennifer Lawrence ismét lélegzetelállítóan gyönyörű az új Miss Dior kampányképeken.

Kép
Stílus

Androgün modellel reklámoz a divatmárka

Andrej Pejic nevét a legtöbb divatrajongó már jól ismeri: a ránézésre nő, valójában férfi topmodell Jean Paul Gaultier múzsája 2011-es felfedezése óta, és olyan divatházak is lecsaptak a különc szépségre, mint a DKNY, a Marc by Marc Jacobs vagy a Rick Owens.

Kép
Sztárok

Palvin Barbi a London Fashion Weeken

Palvin Barbara néhány évvel ezelőtt még a kifutókon tündökölt - alig vártuk, hogy feltűnjön a legnagyobb divatházak aktuális bemutatóin. Ma már az első sorra cserélte a kifutót: onnan csodálja meg a többi sztárral együtt a legújabb kreációkat. Legutóbb például a Dior Homme show-n járt Will Smith-szel.

Kép
Sztárok

Ők nézhették az első sorból a Calvin Klein bemutatóját

Néhány napja élőben közvetítettük nektek a New York Fashion Weekről a Calvin Klein show-ját. Most az egész kollekciót megmutatjuk nektek, sőt még azt is, kik voltak idén azok a sztárok, akiknek kiemelt szerepet szánt a divatház a bemutatón.

Kép
Stílus

Brit topmodellről nevez el táskát a Mulberry?

Úgy tűnik, a szokásos Mulberry show (amelyen előszeretettel szerepeltetnek cuki kutyákat is), ezúttal elmarad a London Fashion Weeken, de lesz helyette más: a divatház állítólag Cara Delevingne ügyeletes brit szupermodellel szövetkezett.

Kép
Stílus

Lanvin 125: Így indult a legrégebbi párizsi divatház

Jeanne Lanvin 1889-ben nyitotta meg első üzletét, ahol kalapokat lehetett vásárolni és ezzel útjára indította a máig töretlenül működő divatcéget. Ennek tudatában pedig azt mondhatjuk, a Lanvin a legrégebben működő párizsi divatház.

Kép
Stílus

Az alábbiakban főszerkesztőnk, Szűcs Péter gondolatait olvashatjátok ünneppel, ünnepléssel, ajándékozással kapcsolatban. Ezzel és a Napsugar von Bittera divatház által az InStyle szerkesztőségéről készített exkluzív grafikával kívánunk nektek csodaszép karácsonyt és nagyon boldog új évet.

Kép
Shopping

A 10 legstílusosabb Iphone tok

Az iPhone mánia szép lassan a divatvilágot is megfertőzte: a legnagyobb divatházak kreatív igazgatói, ha épp nem kollekciókat kreálnak, akkor azon törik a fejüket, milyen különleges és személyre szabott tokokat tervezzenek kedvenc kütyüjükre.

Kép
Promóciók

Stílusos és közösségi: Nokia Lumia 720

Gyöngyösi Reni divattervező 2011-ben a Gombold Újra! Divat a magyar divatpályázatán első, míg a Divatkreátor tehetségkutató show-n második helyezést ért el. Tervezőasszisztensként a Katti Zoób Divatháznál is dolgozott, emellett saját márkáját, az INER brandet építi. Szereti az olyan stílusos kiegészítőket, mint amilyen a fekete Nokia Lumia 720 telefonja.

Kép
Sztárok

David Bowie a Louis Vuitton álarcosbálján

A Louis Vuitton tavaly indította el folytatásos reklámfilmsorozatát egy rejtélyes nő világ körüli utazásáról. A történet Párizsban, a Louvre-ban kezdődött, most pedig Velencében folytatódik. Arizona Muse topmodell éjszaka, egy hőlégballonon érkezik a városba, hogy részt vegyen egy álarcosbálon, ahol David Bowie oldalán köt ki.

Kép
Sztárok

Minden szem Taylor Swiften

Taylor Swift nem bízta a véletlenre vörös szőnyeges megjelenését a 47. CMA díjátadóra. A decemberben 24. életévét betöltő sztár az estélyi ruhák szakértőjét, az Elie Saab divatházat hívta segítségül.

Kép
Stílus

Nicolas Ghesquière a Louis Vuitton új művészeti igazgatója

Miután Marc Jacobs nemrégiben távozott a Louis Vuittontól, a divatház most bejelentette, hogy Nicolas Ghesquière-t nevezték ki a női kollekciók új művészeti igazgatójának. Nicolas korábban a Balenciaga divatházat vezette.

Kép
Sztárok

Laza elegancia: Eva Herzigova a Louis Vuitton show-n

Eva Herzigova is tiszteletét tette a tegnapi Louis Vuitton show-n, a párizsi divathéten. Nem is akárhogy: a topmodell kifutóra is lépett a márka kedvéért. A hírek szerint egyébként ezzel a show-val egy korszak is lezárult, hiszen a kreatív igazgató, Marc Jacobs elhagyja a divatházat.

Kép
Sztárok

Blake Lively: a legjobb bőr a Gucci show-n

Blake Lively egy hiperszexi bőrruhában jelent meg a Gucci 2014-es tavasz-nyári kollekciókat bemutató show-ján a milánói divathéten – ruháját természetesen a divatház tervezte.

Kép
Szépség

Sminktippek: Ó, azok a csodálatos '60-as évek!

Észrevesszük, vagy nem, a hatvanas évek stílusa újra és újra hatással van a legnagyobb divatházak tervezőire és a smink trendeket megálmodó mesterekre is. Brunner Ágnes írása.

Kép
Szépség

A Lancome X Alber Elbaz kollekció bemutatóján jártunk

Alber Elbaz napjaink egyik legkiemelkedőbb kortárs dizájnere, zsenialitását az utóbbi tíz évben a Lanvin divatháznál kamatoztatja. Most átültette az örömteli luxust a sminkvilágba is, és újraöltöztette a Lancome sminktermékeit a nyárra. Az InStyle is ott volt a projekt hazai debütálásán.

Előző oldal