Botrányos vagy bájos? Grimes, a kedvenc sztártündérünk

Botrányos vagy bájos? Grimes, a kedvenc sztártündérünk

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Zsírkréta-árnyalatokban pompázó hajával, a 90-es évek goth animéit idéző hologramos cuccaival és holdjáró bakancsaival nem csak az indie-magazinok szerkesztőit, hanem Donatella Versacét, az YSL divatházat és Anna Wintourt is elvarázsolta. Na meg persze már bennünket is...


A 26 éves kanadai énekesnőnek épp olyan a ruhatára, mint a zenéje: amikor először találkozol vele, egyszerre érzed azt, hogy ebben benne van minden, amit valaha megálmodtak a világ nagy művészei, és azt is, hogy ilyet még nem láttál soha. Az eklektikus stílus talán többek közt annak is köszönhető, hogy mielőtt Claire Boucher néhány évvel ezelőtt Grimessé vált volna, több mindenbe belekóstolt: volt orosz szakos balerina (11 éven át táncolt!), mélyen vallásos wicca (most is hisz a tündérek létezésében) és sci-fi rajongó goth rocker is („a sci-fik kőkemény hősnői voltak a példaképeim!”). És akkor a felsorolásból még ki is hagytunk néhány dolgot: például azt, hogy néhány féléven át idegtudomány szakos egyetemista volt, és arról álmodozott, hogy egyszer tervezhessen az YSL-nek (azóta teljesült is ez a vágya: 2013-ban kijött egy kapszula kollekciója a nagy divatháznál).

Kép

A ruhák, amelyeket ma is visel, főleg a gimis korából maradtak még: a mai napig ragaszkodik a régi Martens-bakancsaihoz, a grunge-korszakból származó second hand bőrdzsekikhez és a szivárvány összes színében pompázó gyerekpólóihoz is. Az Interview magazinnak adott interjújában Grimes ezt az irányzatokon túli, határokat elmosó stílust „poszt-internetnek” nevezte – amivel arra utalt, hogy ő már annak a generációnak a tagja, amelyik nem ismeri az élesen elhatárolt műfajokat, hanem a digitális kultúrának köszönhetően úgy nőtt fel, hogy mindent párhuzamosan fogyasztott. Ezért van, hogy számára természetes, hogy goth-anime szerkóba öltözve Mariah Carey-t dúdolgat, és úgy látja, hogy nem sok választja el Enya elvarázsolt kelta világát Björk szürreális stílusától. És hogy hol vásárolja ezeket a lenyűgöző ruháit? „Designer-ruhám azt hiszem, egy sincs – nyilatkozta egyszer. – A legtöbb cuccomat én készítettem, otthon, vagy még a szüleimtől kaptam tizenévesen.” Azért kicsit utánanéztünk, hol csaphatsz le hasonló szettekre, nézelődj és inspirálódj, közben pedig hallgasd ezt:



Rózsaszín ing – Sweet Caroline, márványos mintájú szoknya – The Cultlabel, zöld bársonyborítású cipő – Nastygal, Sushi-s zokni – Kitson



Kép


Oversized blézer – Topshop, szürke ceruzaszoknya – H&M, bakancs – Dr Martens


Kép


Magasított derekú cukorkaszínű short – Topshop, virágszemű smiley top – Choosy Chu


Kép


Fehér blúz – John Patrick, geometrikus mintájú kardigán – Chinti and Parker, metál válltáska – Marni, gyűrűkollekció – Maison Martin Margiela, kötött sapka –


(Képek forrása: Polyvore.com)

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.