Boldogság

Kép
Stílus

Csobot Adél őrületes szettben lépett a vörös szőnyegre: ragyogott a boldogságtól a bemutatón

Nem véletlenül várta ennyire a bemutatót, hiszen ő maga is főszerepet alakít!

Kép
Sztárok

Új fotók bizonyítják, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck nem is lehetne ennél szerelmesebb

Annyira boldogok, hogy arra szavak nincsenek.

Kép
Szépség

Megtaláltuk az fiatalság elixírjét, és ki is próbáltuk

Teszteltük az Yves Rocher legújabb, az Elixír Botanique termékcsaládját, amiben az óceán és szárazföld elemei találkoznak. A termék mottója szerint az óceán kezdete a boldogság ígérete. Erre mi sem tudtunk nemet mondani, olvasd el a tapasztalatainkat.

Kép
Sztárok

10 híresség, aki meglepően fiatalon mondta ki a boldogító igent

Sokan pár hónap után már a válási papírokat intézték, mások évekig éltek boldog házasságban, és olyan is van, aki még a mai napig a legnagyobb boldogságban él első szerelmével!

Kép
Sztárok

Szerelem az Emmy-gálán: Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 21 év után is oda vannak egymásért

Mai napig minden vörös szőnyeges eseményre együtt érkeznek, és ragyognak a boldogságtól!

Kép
Sztárok

Még sosem láttunk ekkora boldogságot az arcán! Elliot Page először lépett a vörös szőnyegre coming out-ja óta

34 éves kanadai színész sugárzott az idei Met-gála vörös szőnyegén, mégpedig azért, mert végre önmagaként vonulhatott végig a fotósok vakui előtt.

Kép
Sztárok

Jön a kistesó: babát vár a gyönyörű Ashley Graham

Hatalmas a boldogság Ashley Grahaméknél: a csodaszép plus size modell és férje, Justin Ervin hamarosan újra szülők lesznek. Jöjjenek a részletek!

Kép
Sztárok

2 év után után újra randizik Renée Zellweger, méghozzá nem is akárkivel!

A Bridget Jones sztárja több mint két év szingliség után újra belevetette magát a párkeresésbe - úgy fest, nem akárki oldalán találta meg a boldogságot!

Kép
Stílus

Tanuld el a skandinávok biciklisikkjét: Ettől néznek ki olyan stílusosan, mikor a nyeregbe pattannak!

Több jó okunk is van arra, miért érdemes két kerékre ülni, és ellesni a skandinávok biciklisikkjét!

Kép
Shopping

Könyvek, amelyek megtanítanak boldognak lenni

Spoiler: Coelho nincs a listán.

Kép
Életmód

15 jel, ami arra utal, hogy túl régóta vagy már szingli

Azt hiszed, hogy a te hercegednek valahol félúton kipurcant a lova? Meglehet, de egyszer biztosan odaér hozzád. És csak az a fontos, hogy ha előtted áll, ismerd fel - hisz valljuk be, a szingliség furcsa dolgokat hozhat ki az emberből. Mióta is?

Kép
Életmód

Szivárványutat adtak át Sydneyben a melegházasságok tiszteletére

Boldogságot mindenkinek!

Kép
Életmód

6 mindennapi gesztus, amivel azt üzened a másiknak: szeretlek

Mennyi időnek kell eltelnie, míg kimondod a másiknak: szeretlek! És az évek múlásával vajon hányszor hagyja el a szádat - naponta, hetente? Egy felmérés szerint, az emberek 80% úgy gondolja, a kis gesztusok többet jelentenek egy szónál. Lehet, hogy tényleg így van? Jöjjön 6 modern kori szerelmes történet!

Kép
Promóciók

Ahol már karácsony van: megjelent az Otthonok&Megoldások magazin téli száma

Mint ahogy a legkisebbek örülnek a szépen feldíszített fenyőfának, olyan felhőtlen boldogsággal osztjuk meg veletek a hírt, hogy megjelent az Otthonok&Megoldások magazin tetőtől talpig ünneplőbe öltöztetett téli száma.

Kép
Promóciók

Pokorny Lia: „Valódivá kezdhetnénk válni, valódi örömökkel és valódi célokkal”

Mintha barátnők lennénk, olyan közvetlenül és őszintén mesél magáról és a világról. Egy másfajta boldogságról, amelynek a küszöbén állunk. Arról, hogyan tesz rendet a járvány hatására az életében. A színésznő, aki 2020. november 24-én az online Éva Psziché Est vendége lesz, beavat a félelem és a nyugalom, az egyedüllét és a kiteljesedés titkaiba.

Kép
Életmód

Létezik az örök szerelem? 19 titok a hosszan tartó, boldog kapcsolathoz

Örök szerelem, és egy életen át tartó boldog párkapcsolat? Egyesek szerint csak egy legenda. Hogy melyik párkapcsolat állja ki az idő próbáját, azt nehéz megmondani, de a következő 19 apró titok, megtanít minket arra, hogy jobban figyeljünk a szerelmünkre, és ne sikkadjunk bele a hétköznapokba!

Kép
Promóciók

Szondy Máté: „Nagyon sokszor a sikeresség vagy a maximális teljesítmény nem hozza el a várt boldogságot”

A rendelőből hazafelé tartva, a kocsijával félreállva, az interjú kedvéért egy mobilalkalmazást letöltve arról beszélt, miként nőhet meg a saját személyes szabadságunk, ha ezt igazán akarjuk. Szondy Máté klinikai szakpszichológus 2020. október 15-én az online Éva Psziché Est vendége lesz.

Kép
Promóciók

Boldogság, az egészség titka

Talán már te is hallottad azt az állítást, miszerint aki boldog, azt elkerülik a betegségek. Elsőre valóban közhelynek hangzik, viszont igaz: ma már tudományos kutatások eredményei is bizonyítják, hogy akik boldogabban és kiegyensúlyozottabban élik az életüket, azok sokkal ritkábban betegszenek meg. Ha tehát szeretnéd megőrizni az egészségedet, itt az ideje, hogy magad mögött hagyd a gondokat, és megteremtsd a boldogságot!

Kép
Szépség

7 ok, ami miatt a rózsavíz nem hiányozhat a fridzsideredből

Kevesen tudják, hogy boldogsághozó illata mellett gyógyhatása miatt is különleges.

Kép
Stílus

Megnyílt Koppenhága első boldogság múzeuma

A múzeumban eltöltött idő után a látogatók harmonikusabbá és boldogabbá formálhatják életüket.

Kép
Életmód

3+1 jel, hogy randiznod kellene a legjobb barátoddal

Tudjuk, férfi és nő között létezik barátság. Hányszor is magyarázkodtál ezzel? Lehet, hogy sosem voltatok azok, vagy az átélt sok közös emlék hozott ennyire össze titeket, de mi kell még? Ezeknél a jeleknél már csak egy villogó neontábla lenne figyelemfelkeltőbb!

Kép
Életmód

5 biztos jele annak, hogy boldog párkapcsolatban élsz

Nálatok megvannak ezek?

Kép
Promóciók

Milyen lehetőségeket rejt az online rádiózás?

Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne szeretne zenét hallgatni. Hiszen a zene minden élethelyzetben velünk lehet. Ha éppen szárnyalunk a boldogságtól, csak még jobban feldobja a hangulatunkat. Ha pedig a padlón vagyunk, akkor segít átvészelni a legnehezebb pillanatokat. Megnyugtat, ha idegesek vagyunk, felidézi a kellemes emlékeket, segít feldolgozni a rosszakat. Úgy is mondhatnánk, hogy a zene valódi gyógyír a léleknek.

Kép
Életmód

Párok tízpróbája: 10 dolog, amit ha túlél a kapcsolatotok, akkor már sínen vagytok

Jöjjön a fiatal párok tízpróbája! Ha kézen fogva, ugyanolyan olthatatlan szerelemmel léptek át az élet nehézségein, és sikerül megkötnötök a "nagy" kompromisszumokat, akkor már semmi nem állíthat meg titeket a "boldogan, amíg meg nem" útján.

Kép
Életmód

A boldogságvitamin, amire 40 fölött még nagyobb szükségünk van

Lassítja az öregedést, szebbé teszi a hajat, feldob... Már ennyi is elég lenne, de ennek vitaminnak még rengeteg pozitív hatása van.

Kép
Promóciók

Varázslatos ajándékok a fa alá - Váltsd valóra az álmokat a Douglas meglepetéseivel

Közeledik a karácsony, az év legvarázslatosabb időszaka, a készülődés, az ünnepi fények és illatok napjai. A karácsony azonban az együtt töltött pillanatokról is szól, arról, hogy örömet szerezzünk azoknak, akiket szeretünk. Bár tudjuk, hogy a tökéletes ajándék megtalálása nem könnyű, mégis megéri valóra váltani szeretteid álmaid, hiszen egyetlen meglepetéssel annyi mindent adhatsz: örömöt, boldogságot, szeretetet, reményt, magabiztosságot, szenvedélyt, önbizalmat, közös emlékeket. A Douglas kínálatában mindenkinek megtalálhatod a tökéletes ajándékot, amellyel nemcsak karácsonykor szerezhetsz boldog pillanatokat, de az év eleji hétköznapokat is szebbé varázsolhatod. Mert egy ajándék sokkal többet is jelenthet.

Előző oldal
Következő oldal