Milyen lehetőségeket rejt az online rádiózás?

zene,rádió,sláger,online rádió
Forrás: https://myonlineradio.hu

Szépség

7 dolog, amivel bizonyítottan meghosszabbíthatod sejtjeid élettartamát

Promóciók

Forma és funkció kohéziója a Nothing új okostelefonjában

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne szeretne zenét hallgatni. Hiszen a zene minden élethelyzetben velünk lehet. Ha éppen szárnyalunk a boldogságtól, csak még jobban feldobja a hangulatunkat. Ha pedig a padlón vagyunk, akkor segít átvészelni a legnehezebb pillanatokat. Megnyugtat, ha idegesek vagyunk, felidézi a kellemes emlékeket, segít feldolgozni a rosszakat. Úgy is mondhatnánk, hogy a zene valódi gyógyír a léleknek.

Zenét hallgatni számos módon tudunk, ám napjainkban egyre népszerűbb az online rádiózás. De miért is jó nekünk, ha az internet segítségével hallgatjuk a rádiót?

Vitathatatlan előnyök az online térben

A hagyományos rádiókészülékek egy antenna segítségével fogják be az FM-hullámokon sugárzott adást. Aki valaha rádiózott ilyen módon, az jól tudja, hogy a minőséggel bizony gyakran akadnak gondok. Az adás sokszor recseg, sistereg, ha pedig épp nem tartózkodunk egy csatorna vételi körzetében, akkor esélyünk sincs bekapcsolódni a műsorba.

Az internetes sugárzás ezzel szemben mindig kristálytisztán szól, és helytől független, hiszen nem rádióhullámokkal, hanem az online hálózaton továbbítja a jelet. Vagyis nem kell a sugárzás által lefedett helyen tartózkodnod, hanem lehetsz bárhol a világban, ahol van internet.

Illetve még amiatt is érdemes ezt választani, mert egyetlen helyen akár több száz adót is találhatsz, amelyek között szimplán, kattintással váltogathatsz. Vége a hosszas keresgetésnek, a frekvenciákon való ugrálásnak! Illetve az épp játszott vagy nemrég hallott dal címét és előadóját is könnyedén visszakeresheted.

Tervezd meg a rádiózást!

Ha kinézel magadnak egy szimpatikus TV műsort, akkor valószínűleg a (most már digitális) műsorújságban keresed ki, hogy pontosan mikor kezdődik. Tudtad, hogy a rádióval kapcsolatban sincs nehezebb dolgod? Bár a hagyományos készülékeken nincs erre alkalmas kijelző, azonban a MyOnlineRadio weboldalán a hatalmas csatornaválaszték és az éppen játszott dal adatai mellett részletes műsorújságot is találsz. Egy teljes hétre előre átböngészheted a legnépszerűbb adók programját, melyekhez ráadásul emlékeztetőt is be tudsz állítani, így biztosan nem maradsz le kedvenc műsorodról!

Hisz jól tudjuk: a rádiózás is éppúgy be tud épülni az ember mindennapi rutinjába, mint a sorozatnézés vagy az olvasás. Ha megszoktad, hogy minden reggel a kedvenc beszélgetős showműsoroddal indul a napod, vagy délutánonként a kívánságműsor szól, amikor hazafelé tartasz a munkából, esetleg az esti élő mixműsor hallgatása közben készülődsz a baráti összejövetelekre, akkor ezeken a szokásokon kár lenne változtatni.

Ha pedig a megszokott időben mégsem kezdődik a várt program, akkor egy-két pillanat alatt utána tudsz nézni, hogy megvariálták-e a műsorrendet, és mikor van az új időpont.

Ne feledd: a rádióhallgatás nem csak a nyugdíjasok hobbija, hanem minden korosztályban népszerű!

https://myonlineradio.hu

Videók

Szépség

7 dolog, amivel bizonyítottan meghosszabbíthatod sejtjeid élettartamát

Promóciók

Forma és funkció kohéziója a Nothing új okostelefonjában

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Szerelmi horoszkóp: A Vénusz-jegyed elárulja, mire lenne igazából szükséged egy párkapcsolatban

A Vénusz-jegyből arra lehet következtetni, milyen vagy a szerelemben, a párkapcsolatodban.

Kép
Életmód

Hannibal Lectertől Batmanig – ikonikus filmes maszkok

A humorostól a komolyon át a rémisztőig igen sokféle maszkot láttunk már a mozitörténelemben. Ezek a legemlékezetesebbek.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két néven még mi is meglepődtünk...

Kép
Shopping

9 outfit Rachel Green ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Jennifer Aniston ikonikus karakterének nemcsak a frizurája divatos még ma is, hanem a '90-es évek trendjeit követő szettjei is. Szóval megéri inspirálódni Rachel gardróbjából!

Kép
Életmód

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép
Életmód