Milyen lehetőségeket rejt az online rádiózás?

zene,rádió,sláger,online rádió
Forrás: https://myonlineradio.hu

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne szeretne zenét hallgatni. Hiszen a zene minden élethelyzetben velünk lehet. Ha éppen szárnyalunk a boldogságtól, csak még jobban feldobja a hangulatunkat. Ha pedig a padlón vagyunk, akkor segít átvészelni a legnehezebb pillanatokat. Megnyugtat, ha idegesek vagyunk, felidézi a kellemes emlékeket, segít feldolgozni a rosszakat. Úgy is mondhatnánk, hogy a zene valódi gyógyír a léleknek.

Zenét hallgatni számos módon tudunk, ám napjainkban egyre népszerűbb az online rádiózás. De miért is jó nekünk, ha az internet segítségével hallgatjuk a rádiót?

Vitathatatlan előnyök az online térben

A hagyományos rádiókészülékek egy antenna segítségével fogják be az FM-hullámokon sugárzott adást. Aki valaha rádiózott ilyen módon, az jól tudja, hogy a minőséggel bizony gyakran akadnak gondok. Az adás sokszor recseg, sistereg, ha pedig épp nem tartózkodunk egy csatorna vételi körzetében, akkor esélyünk sincs bekapcsolódni a műsorba.

Az internetes sugárzás ezzel szemben mindig kristálytisztán szól, és helytől független, hiszen nem rádióhullámokkal, hanem az online hálózaton továbbítja a jelet. Vagyis nem kell a sugárzás által lefedett helyen tartózkodnod, hanem lehetsz bárhol a világban, ahol van internet.

Illetve még amiatt is érdemes ezt választani, mert egyetlen helyen akár több száz adót is találhatsz, amelyek között szimplán, kattintással váltogathatsz. Vége a hosszas keresgetésnek, a frekvenciákon való ugrálásnak! Illetve az épp játszott vagy nemrég hallott dal címét és előadóját is könnyedén visszakeresheted.

Tervezd meg a rádiózást!

Ha kinézel magadnak egy szimpatikus TV műsort, akkor valószínűleg a (most már digitális) műsorújságban keresed ki, hogy pontosan mikor kezdődik. Tudtad, hogy a rádióval kapcsolatban sincs nehezebb dolgod? Bár a hagyományos készülékeken nincs erre alkalmas kijelző, azonban a MyOnlineRadio weboldalán a hatalmas csatornaválaszték és az éppen játszott dal adatai mellett részletes műsorújságot is találsz. Egy teljes hétre előre átböngészheted a legnépszerűbb adók programját, melyekhez ráadásul emlékeztetőt is be tudsz állítani, így biztosan nem maradsz le kedvenc műsorodról!

Hisz jól tudjuk: a rádiózás is éppúgy be tud épülni az ember mindennapi rutinjába, mint a sorozatnézés vagy az olvasás. Ha megszoktad, hogy minden reggel a kedvenc beszélgetős showműsoroddal indul a napod, vagy délutánonként a kívánságműsor szól, amikor hazafelé tartasz a munkából, esetleg az esti élő mixműsor hallgatása közben készülődsz a baráti összejövetelekre, akkor ezeken a szokásokon kár lenne változtatni.

Ha pedig a megszokott időben mégsem kezdődik a várt program, akkor egy-két pillanat alatt utána tudsz nézni, hogy megvariálták-e a műsorrendet, és mikor van az új időpont.

Ne feledd: a rádióhallgatás nem csak a nyugdíjasok hobbija, hanem minden korosztályban népszerű!

https://myonlineradio.hu

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?