Megtaláltuk az fiatalság elixírjét, és ki is próbáltuk

Ron Lach fotója a Pexels oldaláról
Forrás: Pexels

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Teszteltük az Yves Rocher legújabb, az Elixír Botanique termékcsaládját, amiben az óceán és szárazföld elemei találkoznak. A termék mottója szerint az óceán kezdete a boldogság ígérete. Erre mi sem tudtunk nemet mondani, olvasd el a tapasztalatainkat.

Mindannyian az örök fiatalság elixírjét keressük, ám úgy tűnik, nem kell tovább kutatnunk utána. Mostantól néhány nap alatt megújulhat az arcunk, hiszen az Yves Rocher legújabb növényi alapú termékcsaládjának minden egyes terméke éppen ezért jött létre.

Az a típusú nő vagyok, aki tényleg mindent magára ken és kipróbál azért, hogy lassítsa az idő múlását, és hogy minden szükséges vitamint megadjon az arcbőrének. Ez abból is adódik, hogy fehér, extra érzékeny és száraz bőröm van. A reggeli és az esti rutin nélkül nem is telhet el nálam egyetlen nap sem, sőt van, hogy ha véletlenül elfogyott a fényvédőm, akkor inkább ki sem megyek a lakásból. Annak ellenére, hogy fokozottan ügyelek rá, hogy makulátlan legyen az arcbőröm, sajnos ahogy beköszöntött az őszi hideg, rajtam is megjelentek apró irritációk és pattanások. Ezért kimondottan nagy reményeket fűztem az Elixír Boutanique termékekhez, hiszen azt ígérték, hogy növényi összetevői miatt éppen abban segítenek majd, hogy a bőröm a méregtelenítés mellett is lélegző, friss és hidratált lesz. Már egy hét tesztelés után is maximálisan elégedett voltam az eredménnyel. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a szérum, az arckrémek és a szemkörnyékápolóban megtalálhatóak a Nasturtium és Tetraselmis mikroalgák.

Kép

Bevallom, hogy szérumfüggő vagyok, ezért én leginkább az erősítő nappali arcszérumra voltam kíváncsi. Már a kék és zöld színű áttetsző üvege is nagyon tetszett, de természetesen leginkább az vett le a lábamról, amit az üvegcsében találtam. Az áttetsző, kissé vizes gélből három pumpálásnyit azonnal magába szippantott az arcbőröm és nem maradt utána tapadós vagy ragacsos érzet sem. A friss fénylő arcbőrhöz viszont párosult egyfajta feszes érzés, ami valljuk be reggel ébredés után igazán nagy önbizalmat tud adni.

Kép

A reggeli rutinban a szérum utáni következő lépés a nappali arckrém, amiből azokat részesítem előnyben, amikben már megtalálható a fényvédő is, így sminkalapnak is tökéletes lehet. A regeneráló nappali arckrém egy lágy, könnyű, és a nagytestvéréhez hasonlóan szinte a felkenés utáni első másodpercekben beszívódó arcápoló. A hidratálás mellett véd korai öregedésért felelős káros környezeti hatásoktól, ráadásul ami számomra a szeplőim miatt is nagyon fontos, 50+ faktorszámának köszönhetően védelmet nyújt UVA/UVB sugarakkal szemben, így akár a sminkalapnak is tökéletes. Sőt azt kell mondanom, hogy kimondottan jól viselkedett az alapozómmal, és a nap folyamán sem éreztem dehidratáltnak az arcomat.

Kép
forrás: Pexels
Kép

A szemkörnyékápolókkal hasonló a kapcsolatom, mint a szérumokkal. Igaz, hogy szerencsére nem vagyok karikákra vagy táskákra hajlamos, de valami miatt mégis mániákusan kenem, vagy tapaszokkal hidratálom a szemem környékét. Alig vártam, hogy kipróbáljam ezt a golyós kis csodát, ami nevéhez hűen ragyogásfokozó és hidratáló hatású. A kis görgős golyócskáknak köszönhetően pedig kellemes masszírozó érzést nyújt.

Kép

Az esti rutin számomra egy kicsit hosszabb, mint a reggeli, ilyenkor annyi réteget magamra kenek amennyihez éppen kedvem van. A növényi elixírt tartalmazó éjszakai krémmel kapcsolatban nem voltak nagy elvárásaim, valahogy sejtettem, hogy kellemes érzést fog nyújtani. Ám még így is meglepően pozitív csalódás ért. Mivel az éjszakai krémek általában testesebbek ezért arra számítottam, hogy egy sűrű kicsit zsírosabb masszát találok a tégelyben. Meglepetésemre, egy lágy szinte fátyolszerű textúrájú könnyű krémmel találtam szembe magam, aminek az illata valóban az óceán frissességére emlékeztet. Méregtelenítő hatása tagadhatatlan, hiszen már néhány nap után tiszta, friss, és hidratált arcbőrrel ébredtem, és szinte az összes apróbb bőrhibám is eltűnt.

Kép

Igaz, hogy nem mondanám magam ökoharcosnak, de egyre szigorúbban figyelek rá, hogy csak olyan termékeket használjak, amik természetes összetevőket tartalmaznak, és ha lehet a csomagolásuk se legyen káros a környezetre. Az Yves Rocher legtöbb terméke nagy százalékban tartalmaz természetes összetevőket és a flakonok is újrahasznosított műanyagból készülnek. Így nem csak azzal vagyok maximálisan elégedett amit az üvegcsékben találtam hanem magával a csomagolással is.

A márka kutatói is egyre inkább erre törekednek:

Kutatóink kivételes hatékonyságú aktív összetevőket fejlesztettek ki La Gacilly-i földjeinken agroökológikusan termesztett Nasturtium-kivonat és a fotobioreaktor használatával, Bretagne-ban előállított Tetraselmis mikroalga-kivonat kombinálásával. Kutatóink ezt a két természetes és megbízható előállítási technikát optimalizálják és tökéletesítik immár 25 éve bretoni földjeinken.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!