BOLDOGSÁG

Kép
Sztárok

10 híresség, aki meglepően fiatalon mondta ki a boldogító igent

Sokan pár hónap után már a válási papírokat intézték, mások évekig éltek boldog házasságban, és olyan is van, aki még a mai napig a legnagyobb boldogságban él első szerelmével!

Kép
Sztárok

Szerelem az Emmy-gálán: Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 21 év után is oda vannak egymásért

Mai napig minden vörös szőnyeges eseményre együtt érkeznek, és ragyognak a boldogságtól!

Kép
Sztárok

Még sosem láttunk ekkora boldogságot az arcán! Elliot Page először lépett a vörös szőnyegre coming out-ja óta

34 éves kanadai színész sugárzott az idei Met-gála vörös szőnyegén, mégpedig azért, mert végre önmagaként vonulhatott végig a fotósok vakui előtt.

Kép
Sztárok

Jön a kistesó: babát vár a gyönyörű Ashley Graham

Hatalmas a boldogság Ashley Grahaméknél: a csodaszép plus size modell és férje, Justin Ervin hamarosan újra szülők lesznek. Jöjjenek a részletek!

Kép
Sztárok

2 év után után újra randizik Renée Zellweger, méghozzá nem is akárkivel!

A Bridget Jones sztárja több mint két év szingliség után újra belevetette magát a párkeresésbe - úgy fest, nem akárki oldalán találta meg a boldogságot!

Kép
Életmód

Szivárványutat adtak át Sydneyben a melegházasságok tiszteletére

Boldogságot mindenkinek!

Kép
Promóciók

Ahol már karácsony van: megjelent az Otthonok&Megoldások magazin téli száma

Mint ahogy a legkisebbek örülnek a szépen feldíszített fenyőfának, olyan felhőtlen boldogsággal osztjuk meg veletek a hírt, hogy megjelent az Otthonok&Megoldások magazin tetőtől talpig ünneplőbe öltöztetett téli száma.

Kép
Promóciók

Pokorny Lia: „Valódivá kezdhetnénk válni, valódi örömökkel és valódi célokkal”

Mintha barátnők lennénk, olyan közvetlenül és őszintén mesél magáról és a világról. Egy másfajta boldogságról, amelynek a küszöbén állunk. Arról, hogyan tesz rendet a járvány hatására az életében. A színésznő, aki 2020. november 24-én az online Éva Psziché Est vendége lesz, beavat a félelem és a nyugalom, az egyedüllét és a kiteljesedés titkaiba.

Kép
Promóciók

Szondy Máté: „Nagyon sokszor a sikeresség vagy a maximális teljesítmény nem hozza el a várt boldogságot”

A rendelőből hazafelé tartva, a kocsijával félreállva, az interjú kedvéért egy mobilalkalmazást letöltve arról beszélt, miként nőhet meg a saját személyes szabadságunk, ha ezt igazán akarjuk. Szondy Máté klinikai szakpszichológus 2020. október 15-én az online Éva Psziché Est vendége lesz.

Kép
Promóciók

Boldogság, az egészség titka

Talán már te is hallottad azt az állítást, miszerint aki boldog, azt elkerülik a betegségek. Elsőre valóban közhelynek hangzik, viszont igaz: ma már tudományos kutatások eredményei is bizonyítják, hogy akik boldogabban és kiegyensúlyozottabban élik az életüket, azok sokkal ritkábban betegszenek meg. Ha tehát szeretnéd megőrizni az egészségedet, itt az ideje, hogy magad mögött hagyd a gondokat, és megteremtsd a boldogságot!

Kép
Szépség

7 ok, ami miatt a rózsavíz nem hiányozhat a fridzsideredből

Kevesen tudják, hogy boldogsághozó illata mellett gyógyhatása miatt is különleges.

Kép
Stílus

Megnyílt Koppenhága első boldogság múzeuma

A múzeumban eltöltött idő után a látogatók harmonikusabbá és boldogabbá formálhatják életüket.

Kép
Promóciók

Milyen lehetőségeket rejt az online rádiózás?

Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne szeretne zenét hallgatni. Hiszen a zene minden élethelyzetben velünk lehet. Ha éppen szárnyalunk a boldogságtól, csak még jobban feldobja a hangulatunkat. Ha pedig a padlón vagyunk, akkor segít átvészelni a legnehezebb pillanatokat. Megnyugtat, ha idegesek vagyunk, felidézi a kellemes emlékeket, segít feldolgozni a rosszakat. Úgy is mondhatnánk, hogy a zene valódi gyógyír a léleknek.

Kép
Életmód

A boldogságvitamin, amire 40 fölött még nagyobb szükségünk van

Lassítja az öregedést, szebbé teszi a hajat, feldob... Már ennyi is elég lenne, de ennek vitaminnak még rengeteg pozitív hatása van.

Kép
Promóciók

Varázslatos ajándékok a fa alá - Váltsd valóra az álmokat a Douglas meglepetéseivel

Közeledik a karácsony, az év legvarázslatosabb időszaka, a készülődés, az ünnepi fények és illatok napjai. A karácsony azonban az együtt töltött pillanatokról is szól, arról, hogy örömet szerezzünk azoknak, akiket szeretünk. Bár tudjuk, hogy a tökéletes ajándék megtalálása nem könnyű, mégis megéri valóra váltani szeretteid álmaid, hiszen egyetlen meglepetéssel annyi mindent adhatsz: örömöt, boldogságot, szeretetet, reményt, magabiztosságot, szenvedélyt, önbizalmat, közös emlékeket. A Douglas kínálatában mindenkinek megtalálhatod a tökéletes ajándékot, amellyel nemcsak karácsonykor szerezhetsz boldog pillanatokat, de az év eleji hétköznapokat is szebbé varázsolhatod. Mert egy ajándék sokkal többet is jelenthet.

Kép
Sztárok

Neccharisnyában és tűsarkúban pózolt meztelenül az állapotos énekesnő

A cool énekesnő, Cassie kicsattanó boldogságát nem mindennapi módon tudatta a rajongóival.

Kép
Stílus

Hírességek gálaruháit varrja 4 éves lányára az anyuka

Alya Chaglar valószínűleg a legcoolabb anyukák egyike: hihetetlenül nagy Instagram népszerűséget és boldogságot szerzett lányának saját készítésű ruháival, amelyeket kedvenc hírességeik vörös szőnyeges szettjeiről mintáz.

Kép
Életmód

A legcukibb fiatal szerelmes pár

Brooklyn Beckham és Hana Cross szinte tökéletes boldogságban élik mindennapjaikat, ami közös fotóikról is tökéletesen lerí.

Kép
Életmód

Ilyen különleges állásra nem minden nap lehet jelentkezni

Te tudod mi a boldogság titka? Akkor ezt neked találták ki!

Kép
Stílus

Cara Delevingne ragyog a boldogságtól

Egy év masszív és boldog párkapcsolatban már kisimulhat az ember lánya.

Kép
Sztárok

Kristen Stewart menthetetlen

Nem mintha ez baj lenne, sőt. Az ő imidzse talán nem is lehetne teljesebb. A tudatos nő, aki tudja mit szeretne. Reméljük, hogy rátalál már a boldogság!

Kép
Sztárok

A színész harmadik felesége néha kimondottan ijesztő

A színész harmadik feleségével találta meg a végső boldogságot, pedig nem volt egyszerű az odáig vezető út!

Kép
Életmód

8 dolog, amit a vendégek ki nem állhatnak az esküvőkben

A jó esküvő titka a jó buli, és a jó bulihoz elégedett vendégek kellenek. Életed legfontosabb napján valószínűleg te fürdesz a boldogságban, de vajon mások is? Íme 8 hiba, amit nem ajánlott elkövetni!

Kép
Szépség

Giccs! Ennél tökéletesebb bár nem is lehetne Nick Jonas házassága

Ha csak nem élsz tökéletes, rószaszín köddel borított kapcsolatban, meglehet, hogy a páros boldogsága felkavar. Létezik, hogy két ember ennyire egymásra talál?

Kép
Promóciók

Éld át a brazil vibrálást a Fa legújabb termékeivel!

Brazília – egy hely tele őszinte életörömmel, titokzatos legendákkal, színes, egzotikus növényekkel és gyümölcsökkel; a forró szamba végtelen szenvedélyével és energiájával – mindezek testesítik meg a brazil élet titkait és a boldogságot. Ezt a hihetetlen élénk és misztikus energiát, melyet mindenhol érezni lehet, ősi nyelven “nagy fa”-nak nevezik, ami az amazonasi esőerdők egzotikus fáira utal.

Kép
Életmód

Új pasi a láthatáron? Ne rontsd el a boldogságotokat!

5 mantra, ami segít, hogy a kapcsolatos üdítő és problémáktól mentes legyen.

Előző oldal
Következő oldal