8 dolog, amit a vendégek ki nem állhatnak az esküvőkben

8 dolog, amit a vendégek ki nem állhatnak az esküvőkben
Forrás: PARLUX Entertainment

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

A jó esküvő titka a jó buli, és a jó bulihoz elégedett vendégek kellenek. Életed legfontosabb napján valószínűleg te fürdesz a boldogságban, de vajon mások is? Íme 8 hiba, amit nem ajánlott elkövetni!

1. Ha fizetniük kell az italokért

Senkinek sem kellene egy esküvőn elővenni a pénztárcáját. Minden vendég megérti, ha az ifjú pár költségvetésébe nem férnek bele a "felső polcos" italok, de a minimum az a minimum. Ennél már csak az a rosszabb van, ha egy olyan buliba érkeztek, ahol nincs is alkohol.


2. A lagzi órákkal a ceremónia után kezdődik

Demotiváló, főleg azon vendégek esetében, akik nem laknak olyan közel, hogy hazamenjenek, vagy nem vettek ki szobát a közeli hotelben. Na ők nem fognak örülni annak a gyilkos két és fél órának, amit malmozással kell tölteniük.

gif

3. Túl hosszú beszédek

A legjobb barát anekdotázik a mély egyetemi éjszakákról - majd még két másik is kér szót, és félrészegen rádob a történetre egy-egy már ezerszer hallott sztorit. A koszorúslány 6 perc masszív sírásba kezd, miközben pár alig kivehető mondat elhagyja a száját. Az örömapa hosszasan elmélkedik a hosszú házasság titkáról, tósztot mond a... állj! Ez őrület!

gif

4. Rossz ültetés

Nem sok embert ismerünk, aki úgy szeret vacsorázni, hogy közben egy hangfal molesztálja a dobhártyáját. De ugyan így gond az ellentéte is, vagyis a teljes száműzetés, ahonnan már nem lát rá a táncparkettre, nem hallja a zenét és a már említett tósztokat. Na jó, talán ennek az egynek örül.


5. Amikor a dekorációban több pénz van

Előre is bocsánatot kérünk minden virágárustól, de jobb ha tudod, hogy a lagzi sikere nem a virágkölteményeken múlik. Ennél sokkal fontosabb az étel, az ital és minden más, ami a buli hangulatát hivatott szolgálni. Ha a költségvetés nagyobb részlét dekorációra költöd, akkor a csapat csalódottan és éhesen fog távozni.

gif

6. Ínyenc vacsora

Vagy diétás, ha mondjuk egy egészségmániás párral van dolguk. A menüt ne a saját ízlésetek alapján állítsátok össze, gondoljatok másokra is, mert az éhes vendég annyit tesz, mérges vendég. Ha eddig azt hitted, hogy ez a nap rólad szól, akkor szólunk, hogy nem. Ez a nap a kajáról szól!


7. Túl sok kötelező program

Imádunk nevetni a vicces videókon, amikor az egész násznép egyszerre rázza a Macarenára. Nevetni.

gif

8. Extrém körülmények

Árnyék nélkül a strandon, vagy reszketni október közepén - romantikusan hangzik? Amíg a menyasszony és a vőlegény szem előtt tartja a vendégek kényelmét, addig nem lehet gond. Persze mindig beüthet a krach, de mindenki nevetve ázik szét egy nyári zivatarban addig, amíg nem érzi előre kitervelt merényletnek.

gif

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 10 kép

Esküvői tedd és ne tedd - 10 dolog, amit soha ne viselj mások nagy napján

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

10 fontos lecke a világról, amit a 102 évet megélt Iris Apfeltől érdemes eltanulnunk

Március 1-jén, 102 éves korában elhunyt Iris Apfel. A hihetetlen stílusáról ismert tervező és divatikon elképesztően izgalmas életet élt, van mit tanulni tőle. Iris Apfelre most legfontosabb stílus- és életleckéivel emlékezünk.

Kép
Életmód

Megkérdeztük! A mesterséges intelligencia szerint így néz ki egy tökéletes hálószoba

Újra megkérdeztük a mesterséges intelligenciát! Most arra válaszolt, hogy milyen egy tökéletes hálószoba!

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?