A különleges frizura titka - intrejú Milos Miskovic mesterfodrásszal

A különleges frizura titka - intrejú Milos Miskovic mesterfodrásszal
Forrás: PR

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Több mint harminc évvel ezelőtt Milos Miskovic eldöntötte, fodrász szeretne lenni, most pedig könyvet írt a munkásságának mérföldköveiről, és a kötetben arról is mesélt, milyen félelmekkel, nehézségekkel kellett szembenéznie a pályája során, hogy sikeressé válhasson.

Tizenöt évesen éppen jogásznak tanultál és kézilabdáztál, amikor érdeklődni kezdtél a fodrászat iránt, tizenhét évesen pedig már meg is nyitottad az első üzletedet. Mi a titkod, hogyan sikerült ilyen fiatalon megvalósítanod az álmodat?

Bár szinte gyerek voltam még, hittem magamban, és abban, hogy képes vagyok rendkívüli frizurákat alkotni. Eleinte a szüleimmel, a barátaikkal és az iskolatársaimmal gyakoroltam, ők voltak a modelljeim. Visszatekintve túl arrogáns voltam akkoriban, de tetszett nekik, ahogyan átalakítottam őket, úgyhogy tulajdonképpen így kezdődött el minden. (nevet) Csak akkor érhetünk el sikereket, ha bízunk magunkban, különben kudarcot vallunk.

Azt mesélted egy interjúdban, hogy leginkább a festmények, a filmek inspirálnak téged a munkád során. Mi ihletett meg a közelmúltban?

Ilyen volt például az „Egy gésa emlékiratai” film, és nagy rajongója vagyok Gustav Klimtnek, különösen a „Remény II.” festménye nyűgözött le, amit a New York-i Modern Művészeti Múzeumban láttam. De inspirál az Emily Párizsban sorozat is a Netflixen, hiszen egy modern, fiatal, erős, nőt látunk benne, aki karrierista és profi is abban, amit csinál. Én inkább tradicionális vagyok, kifinomultabb a munkám, éppen ezért tetszik a főszereplő nézőpontja: alkalmazkodnom kell a fiatal Emily-khez Európa szerte, mert ők innovatívok: változást, újat akarnak, vonzók szeretnének lenni. Ők azok, akik költenek a megjelenésünkre, beülnek a stúdiómba, mert egészséges, ragyogó hajra vágynak.

Kép
forrás: PR

A „Fear of Myself” című önéletrajzi könyved megjelenése kapcsán beszélünk most, mellyel az immár több mint harmincéves pályafutásod mérföldköveit ünnepled. Milyen félelmeid voltak önmagaddal szemben, amelyekről már nem félsz mesélni?

Amikor elkezdtem fodrászként dolgozni, a legjobb munkát akartam végezni. Féltem, hogy nem sikerül és akkor nem leszek elégedett magammal, pedig ez is fontos számomra. Ha tíz frizurából egy nem volt száz százalékig tökéletes, mérges lettem, amiért nem voltam képes jobbra, nem számított, hogy kilencszer jól dolgoztam. Csak arra az egyre figyeltem, amit nem tartottam hibátlannak. A félelem, hogy nem leszek sikeres, motorként hajtott előre. Aztán elértem, amit akartam és vendégeim úgy távoztak tőlem, hogy szépnek érzik magukat, mégis arra lettem figyelmes, hogy magányos vagyok. Kezdtem elveszíteni a kreativitásomat, és rájöttem, hogy azért, mert nem tudtam beszélni a családomnak arról, hogy homoszexuális vagyok, nem fogadtam el magamat én sem. Pedig, ha én nem vagyok boldog, másoknak sem tudok segíteni. Nem biztathatok senkit arra, hogy merjenek változtatni, ha én sem merek szembenézni önmagammal. Szóval megtettem, mert imádom látni a vendégeim szemében az elégedett ragyogást, amikor a tükörbe pillantanak, azt mondják, jól néznek ki és ezzel az érzéssel lépnek ki a stúdiómból. Boldoggá tesz, hogy boldoggá tehetem őket. Ez a különleges kötelék az oka annak, hogy visszatérnek hozzám.

Kép

Milos Miskovic: Fear of Myself című könyve az alábbi helyeken kapható: Írók boltja, Bestsellers, MMhair stúdió

Az MMhair Facebook oldalát >> itt éred el!

Instagram felületéért >> kattints ide!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!