Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget
Forrás: Getty Images

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Károly király és a néhai Diana hercegné első gyermeke, Vilmos herceg 1982-ben jött a világra, öccse, Harry herceg pedig két évvel később, 1984-ben született. A testvérek kiskoruktól fogva elválaszthatatlanok voltak, Vilmos herceg volt a komoly és felelősségteljes, Harry herceg pedig a rosszcsont, akit Diana hercegné nem győzött kordában tartani. Amikor a hercegek édesanyja, Lady Di 1997-ben egy tragikus autóbalesetben elhunyt, Vilmos 15 éves volt, öccse, Harry azonban még a 13-at sem töltötte be. A borzalmas veszteség hatására a testvérpár még közelebb került egymáshoz.

Ekkor veszítette el örökre Vilmost Harry herceg

Harry herceg és Vilmos herceg kapcsolata sajnos néhány évvel ezelőtt menthetetlenül elromlott. Ennek oka, hogy Harry herceg 2020-ban úgy döntött, szakít a királyi család intézményével és feleségével, Meghan Markle-lel, valamint fiukkal, Archie Harrisonnal együtt a tengerentúlra költöznek. Kislányuk, Lilibet Diana már az Egyesült Államokban született 2021-ben.

Mivel Harry herceg erről sem az édesapjával, Károly királlyal, sem testvérével, Vilmos herceggel nem egyeztetett, a rokonokat teljes sokk érte a bejelentés idején. Különösen a hercegek nagymamája, az akkor már nagyon öreg II. Erzsébet királynő állapota miatt aggódtak, nem lehetett tudni, hogy viseli majd, hogy kedvenc unokája örökre elhagyja a családot és az udvart. Vilmos herceg már ezen a ponton borzalmasan megharagudott, ám Harry herceg még tudta fokozni a dolgokat.

Amikor Oprah Winfrey interjút készített vele és feleségével, Meghan Markle-lel, mindketten rémes dolgokat mondtak a királyi családról, köztük például Katalin hercegnéről. Ennek eredményeképp Vilmos herceg és Harry herceg már évek óta nem beszél egymással, ahogyan Károly herceg sem avatja be semmibe kisebbik fiát. Harry és Meghan a hírekből értesültek arról, hogy Károly király és Katalin hercegné is rákbetegséggel küzd, ennyire súlyos a helyzet köztük. Ugyanakkor Harry herceg Tartalék című önéletrajzi könyvében azt írta, nem most távolodtak el egymástól Vilmossal, a szakadás 2011-ben kezdődött el, aznap, amikor bátyja feleségül vette Katalin hercegnét.

„Az a testvér, akit reggel én kísértem az apátságba, aznap délutánra örökre eltűnt. Hogyan lehetne ezt tagadni? Soha többé nem lesz már ő Willy, sosem fogunk már együtt lovagolni Lesotho vidékein, sosem lakunk már lószagú kunyhóban, miközben pilótának képeznek ki minket. Ki választhatna el minket? Az élet, az élet elválaszthat. (…) Emlékszem, amikor az oltártól a hintó felé vezette feleségét, arra gondoltam: Viszlát!” – írta Harry herceg könyvében. Annak ellenére, hogy úgy érzi, 2011 óta nincs testvére, nemrég egy interjúban azt nyilatkozta, szeretné visszakapni a családját, de a királyi család intézménye nem érdekli.

Most pedig íme 6 meglepő titok Vilmos és Katalin esküvőjéről!

Galéria / 6 kép

6 titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Sztárok

Zseniális fotók! Jennifer Lopez kutyahasonmásától elolvadt az internet

Erre nincsenek szavak! Most tartották az első Pet-gálát, ahová a kutyák a sztárok MET-gálás ruháiban érkeztek!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek gazdagságot és szerencsét hoz a májusi telihold: rájuk nagyon pozitívan hat a virághold!

A májusi teliholdat az asztrológiában virágholdnak is nevezik. Tudd meg, miért!

Kép
Életmód

Az asztrológia szerint ezen a napon válik valóra a legtöbb álom: ekkor van a tízmilliószoros nap, ekkor van itt az ideje a manifesztációnak!

Nemcsak egy ritka égbolti jelenség lesz látható 2024. május 23-án az égbolton! A virághold csak a ráadás, ugyanis ekkor van az év egyik tízmilliószoros napja.

Kép
Szépség

A vásárlók szerint ez a 2000 forint alatti termék 15 évvel fiatalabbá teszi őket

A szem alatti sötét karikákkal te is jó ideje tehetetlen vagy? Könnyen lehet, hogy itt a tuti megoldás a problémára!

Kép
Sztárok

Többször próbált öngyilkos lenni - 7 sötét titok Diana hercegnéről, ami csak a halála után derült ki

Még 27 évvel tragikus halála után is újabb és újabb meglepő információk törnek a felszínre, melyek teljesebb képet adnak a szeretett Diana hercegnéről.

Kép
Életmód

10 film, ami még a legkeményebb férfiakat is megsiratja

Te vajon kibírod? A nézők szerint ez minden idők 10 legmeghatóbb filmje, amit még a legkeményebb férfiak sem bírnak ki sírás nélkül!