Megdöbbentő! Harry herceg gyerekként egész különös teóriát talált ki édesanyja, Diana hercegné haláláról

Megdöbbentő! Harry herceg gyerekként egész különös teóriát talált ki édesanyja, Diana hercegné haláláról
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Harry herceg a vártakhoz hűen kimondottan őszinte hangot üt meg önéletrajzi könyvében.

Hivatalosan január 10-én jelenik meg Harry herceg Spare címet viselő memoárja, ám a sajtó munkatársai úgy tűnik, hogy nem bírták kivárni a dolgot és inkább gyorsan megszereztek pár példányt a már elkészült műből, és szépen el is kezdték szivárogtatni belőle a fontosabb fejezeteket.

Diana hercegné és Károly király kisebbik fia mindössze 12 éves volt, amikor édesanyja 1997. augusztus 31-én egy tragikus autóbaleset folytán életet vesztette Párizsban. Harry herceg bár az elmúlt több mint 25 évben számos interjúban mesélt arról, hogy gyerekként mindez milyen komoly terhet is jelentett számára, ám most önéletrajzi könyvében említi meg először azt, hogy Diana halála utáni évtizedeket azzal töltötte, hogy kiderítse mi is történt valójában azon a végzetes éjszakán, de többen végül lebeszélték róla, hogy a tragédia ügyében indított vizsgálatot újraindítsa. Illetve azt is elárulja, hogy ő és bátyja, Vilmos herceg egyszer átautóztak a Pont de l'Almán - édesanyjuk balesetének helyszínén -, hogy rekonstruálják Diana éltének utolsó pillanatait.

A hamarosan megjelenő memoárból az is kiderül, hogy az ifjú hercegek éppen a nagyszüleiknél voltak a skóciai Balmoral kastélyban, amikor a néhai walesi hercegné életét vesztette.

Nem volt más dolgom, mint a kastélyban barangolni és magammal társalogni, közben egy gyanú kerített hatalmába, ami aztán szilárd meggyőződésemmé vált. Ez az egész egy trükk volt. És most az egyszer nem a körülöttem lévő emberek vagy a sajtó játszotta ezt a trükköt, hanem a mama. Az élete boldogtalan volt, üldözték, zaklatták, hazudtak róla, hazudtak neki. Ezért elterelésképpen megrendezte a balesetet, és megszökött

- írja Harry.

Az eset után a suxessi herceget arra kérték az iskolában, hogy írjon egy „utolsó” levelet az anyjának...

Van egy homályos emlékem arról, hogy tiltakozni akartam emiatt, hiszen még él, de félelemből nem tettem, azt hitték volna, hogy megőrültem.

Évekkel később megkérte sajtótitkárát, hogy nézze át a Diana balesetével kapcsolatos rendőrségi aktákat, beleértve az esethez kapcsolódó fényképeket is.

Fények voltak körülötte, aurák, szinte fényudvarok. Ahogy rájöttem valódi eredetükre, összeszorult a gyomrom. Villanások. Ezek vakuk voltak. E pillanat előtt nem tudtam, hogy a mama utoljára egy villanólámpát látott ezen a Földön.

- meséli.

A közvélemény szerint Harry herceg könyve számos komoly lavinát indít majd el a brit királyi család körül, már csak az a kérdés, hogy a monarchia tagjai meddig hallgatnak még a témában, és mikor jön el az a pont, amikor ők is elérkezettnek látják az időt arra, hogy megosszák a nyilvánossággal az érem másik oldalán, hosszú ideje csendben pihenő véleményt, vagy mondjuk úgy, hogy igazságot?!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

6 alkalom, amikor Diana hercegné megszegte a királyi család gyerekneveléssel kapcsolatos szabályait

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.