Hallottál már róla? Ő az a nő, akit Diana hercegné egy életre eltiltott Vilmostól és Harry-től

Hallottál már róla? Ő az a nő, akit Diana hercegné egy életre eltiltott Vilmostól és Harry-től
Forrás: GettyImages

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Ez a nő még Kamillánál is jobban kihúzta a gyufát Diana hercegnénél!

Barbara "Baba" Barnes - ismerős a név? Nem? Nos, Diana hercegné gondoskodott róla, hogy így legyen! A királyi család szakértője, Robert Lacey újabb izgalmas részletekről rántotta le a leplet Battle of Brothers című könyvében, melyben szóba kerül Vilmos és Harry egykori dadusa, avagy a nő, akit Diana még Kamillánál is jobban utált.

Barbara ugyanis nem Károly és felesége házasságára jelentett veszélyt, a fiúkhoz került olyan közelségbe, amit Diana már nem bírt elviselni.

Kép
forrás: GettyImages

Robert elmondása szerint Diana hercegné egyszerűen kirúgta a fiúk szeretett dadusát, mert nem bírta elviselni, hogy Vilmos és Harry második anyjukként tekintettek a nőre, valamint megtiltotta neki, hogy elköszönjön a srácoktól, és a jövőben bármikor is kapcsolatba lépjen velük.

Mikor Barbarát felvették a palotába, azonnal átvette az irányítást, sőt, egyes beszámolók szerint úgy őrizte a fiúk rezidenciáját, mintha a Vatikán legféltettebb kincseit bízták volna rá. Szerette őket. Ott volt, ha sírva ébredtek, ha rossz kedvük volt, ha játszani szerettek volna, ő tanította meg őket járni, beszélni és olvasni, még külön nyaralásokat is szervezett maguknak. Vilmos és Harry a Baba becenevet adták neki, és elég hamar igazi anyapótlékká vált a szemükben, ám ez egy idő után kezdete szúrni egyesek szemét. De leginkább a hercegnéjét.

Kép
forrás: GettyImages
Kép
forrás: GettyImages

Az utolsó csepp Barbara volt munkaadójának, Lord Glenconnernek születésnapi partija volt, ahol a dadust olyan hírességek mellett fényképezték le, mint Raquel Welch vagy Margit hercegnő, Diana pedig úgy érezte, Barbara kezdi túlszárnyalni őt.

Kirúgását kíméletlenül intézte. Miután visszaért a palotába, meghagyta, hogy pakolják össze a dolgait, szállítsák el, és mindent vegyenek el fiaitól, ami néhai dadájukra emlékeztetheti őket. Vilmos és Harry számára Baba egy pillanat alatt megszűnt létezni. A szakértő részben könyvében ezzel is magyarázza, hogy a fiúk miért viselték a körülményekhez képest olyan jól évekkel később édesanyjuk elvesztését, hisz ha igaz a történet, nem ő az első "anya", akit elveszítettek. Őrület, nem?

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Igaz vagy sem? Ebben hazudott a The Crown Diana hercegnével kapcsolatban

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.