Vilmos herceg megszólalt: „Anyám, Diana most nagyon csalódott lenne”

Vilmos herceg megszólalt: „Anyám, Diana most nagyon csalódott lenne”
Forrás: Richard Stonehouse/Getty Images

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Zajlanak az események a királyi családban.

Már csak néhány hét van hátra Károly király koronázásáig, és a sok botrány után még mindig vannak megválaszolatlan kérdések az eseménnyel kapcsolatban. Azt már tudni lehet, hogy Károly király kirakta Harry-t és Meghant a Frogmore birtokról, de ennek ellenére meghívta őket a koronázásra. Az viszont nagy kérdés, hogy a hercegi pár elfogadja-e a meghívást ezek után.
Harry botrányos könyve és interjúja után egyáltalán nem lepődünk meg, ha végül nem vesznek részt a koronázáson, de ha mégis, nagyon kíváncsiak leszünk, hogyan viszonyulnak majd hozzájuk a királyi család tagjai.

Mindaddig viszont nincs megállás, a királyi család dolgozó tagjai, főleg Károly herceg, Kamilla, Vilmos herceg és Katalin továbbra is ellátják feladataikat. Vilmos herceg most például egy nagyon fontos ügy mellett állt ki, ami korábban édesanyjának, Dianának is szívügye volt.
Vilmos herceg meglátogatta a Comic Relief által támogatott Groundswell nevű jótékonysági szervezet egyikét, ahol hajléktalanokkal beszélgetett. A Comic Relief szerint a hajléktalanság egyetlen év alatt 26%-kal nőtt az Egyesült Királyságban, így a probléma súlyosabb, mint azt sokan gondolják.
Vilmos herceg két hajléktalan férfival is beszélgetett, az egyikük így fogalmazott: "Nem volt más választásom, mint elhagyni az otthonom - rengeteg gyermekkori trauma ért, és olyan dolgok történtek körülöttem, amelyeket nem tudtam befolyásolni." A másik férfi hozzátette: "Az én történetem viszonylag bonyolult. Bekerültem egy elmegyógyintézetben. Nagyon sötét, nehéz időszakon mentem keresztül körülbelül öt évvel ezelőtt".

Azért vagyok itt, hogy egy kicsit többet tudjak meg mindkettőtöktől, hogy többet halljak a hajléktalansággal kapcsolatos problémákról első kézből, tőletek. Az a célunk, hogy hangot adjunk azoknak az embereknek, akik megtapasztalták a hajléktalanságot. Mert akik ezt megtapasztalták, azoknak lehetnek javaslataik, megoldásaik. Ezért kérdezzük őket - ők tudják, min kell változtatni

- mondta Vilmos herceg.

Vilmos herceg azt is elmondta, hogy édesanyja, Diana hercegné szörnyen csalódott lenne, hogy még mindig nincsenek előrébb a hajléktalanság kezelésében és megelőzésében, mint az ő idejében. Diana mindig szívügyeként tekintett a problémára és Vilmost és Harry-t is így nevelte, a herceg azt is elmesélte, hogy Diana már egészen kicsi korukban elvitte őket hajléktalanszállókra, hogy megmutassa nekik, hogyan élnek a hajléktalanok.

Olvastad már?

Galéria / 5 kép

Diana hercegné őszinte véleménye a királyi család tagjairól

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!