A rajongók felháborodtak: a királyi család nyilvánosan alázta meg Harry herceget

A rajongók felháborodtak: a királyi család nyilvánosan alázta meg Harry herceget
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Úgy tűnik, hogy a viszály nem csökken Harry és családja között...

Néhány évvel ezelőtt még példaértékű volt Harry herceg és Vilmos herceg kapcsolata, ma viszont már szívszorítónak tűnik az, hogy a két testvér nem áll szóba egymással, ráadásul gyermekeik sem találkoznak egymással soha.

Ez persze annak köszönhető, hogy Harry úgy döntött, hogy lemond a királyi kötelezettségeiről, és feleségével, Meghannel mindent hátrahagyva inkább Amerikába költöznek. A házaspár folyamatos és nyilvános panaszkodása a királyi családról persze szintén hatalmas forrása az ellentétnek, a dolog pedig úgy tűnik, hogy nem javul, sőt...

A minap ugyanis megrendezésre került a Festival of Remembrance esemény, amelyet az Egyesült Királyságból és a Nemzetközösségből származó elesett katonák tiszteletére rendeznek meg minden évben, az eseményre azonban Harry nem kapott meghívást.

Ha pedig még ez sem lenne elég, történt egy még kínosabb dolog is az eseményen, ugyanis a királyi család elismerte az Invictus Games fontosságát és erejét, de meg sem említették Harry nevét, aki egyébként 2014-ben hozta létre a játékokat, azóta pedig ráadásul az arca is.

Persze az emberek ezt már nem hagyták szó nélkül, az egykori Twittert (új nevén X) ugyanis elárasztották a kommentek azzal kapcsolatban, hogy a királyi család így megalázta Harryt, ráadásul nyilvánosan:

„Bármit is gondolunk a királyi családról, Harry herceg volt az, aki megalapította az Invictus Games nevű eseményt, amely számos sebesült katonának segített, ezt pedig soha nem fogjuk elfelejteni! Köszönjük!”

„Ez nagyon furcsa, a királyi család kitörölte az életéből Harryt? Legalább megemlítették volna a nevét az Invictus Games kapcsán!”

„Nem jó taktika, hogy a királyi család nem vesz tudomást Harry létezéséről, ez kegyetlen... Így soha nem fog megoldódnak közöttük a viszály!”

Kíváncsi vagy, hogy Harry hercegnek kik a kevésbé ismert exei? Ha igen, akkor azonnal katt a galériára!

Galéria / 8 kép

Harry herceg alig ismert exei

Megnézem a galériát

Ha pedig érdekel Meghan és Harry kapcsolata, és azok a titkok, amelyek a netflixes dokumentumsorozatukból derültek ki, akkor ezt is érdemes lecsekkolnod:

Galéria / 11 kép

Titkok, amelyekre fény derült Meghan Markle és Harry dokusorozatából

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.

Kép
Életmód

Így gyógyítja a testet és a lelket a Palo Santo füstölő: minden negatív energiát elűz a házadból

A Palo Santo füstje tisztít, nyugtat és gyógyít a hagyományok szerint. Íme minden, amit érdemes tudnod róla!

Kép
Életmód

5 nyomós ok, hogy miért ne telefonozz elalvás előtt

Tisztább lesz a bőrünk, ha elalvás előtt telefon helyett egy könyvet emelünk fel az éjjeliszekrényről? Mutatunk 5 okot, amiért telefon helyett inkább az olvasást válaszd!

Kép
Stílus

Jött, látott és hódított! Ezért az olcsó hatású cipőtrendért bolondulnak most az influencerek

Egykoron úgy gondolták, hogy még a jó ízlés határait sem üti meg, most pedig egyre több rajongót szerez magának ez az új életre kelt cipőtrend.

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!