2
/
3
Zöldbabos pestós csirke
2. Keverd össze a spenótot a pestóval, a felét öntsd a tepsi aljára. Helyezd rá a kettévágott csirkemelleket, és kend be a maradék szósszal. Takard le a tepsit alufóliával.
3. Süsd a húst nagyjából 30-40 percen keresztül, majd vedd le az alufóliát és szórd meg a csirkét parmezánnal. Told vissza a sütőbe még 15 percre.
4. A zöldbabot mosd meg, vágd le a végeit, majd dobd lobogó vízbe fél percre. Utána süsd meg serpenyőben vagy told be a sütőbe.
Hozzávalók:
- 1,5 bögre friss spenót
- 2 ek pesto
- 2 db egész csirkemell
- 2 ek parmezán
- zöldbab – opcionális köret
Így készül:
1. Melegítsd fel a sütőt 190 fokra.2. Keverd össze a spenótot a pestóval, a felét öntsd a tepsi aljára. Helyezd rá a kettévágott csirkemelleket, és kend be a maradék szósszal. Takard le a tepsit alufóliával.
3. Süsd a húst nagyjából 30-40 percen keresztül, majd vedd le az alufóliát és szórd meg a csirkét parmezánnal. Told vissza a sütőbe még 15 percre.
4. A zöldbabot mosd meg, vágd le a végeit, majd dobd lobogó vízbe fél percre. Utána süsd meg serpenyőben vagy told be a sütőbe.
3 könnyű és finom pestós recept
Azt hittük, az avokádó örökre a toplista élén marad, ehelyett most jött valami, ami még gyorsabban még kedveltebb lett.Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből
Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.