Tiszta Szívvel: Fenyvesi Zoli Tillával suhan

Tiszta Szívvel: Fenyvesi Zoli Tillával suhan

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Facebook
Twitter
Pinterest

Április 28-án mutatják be Till Attila új filmjét, a Tiszta Szívvel-t, amelynek egyik főszereplője Fenyvesi Zoli, akinek a SUHANJ! Alapítvánnyal közös munkáját áprilisi számunkban mutattuk be.


A Vivicitta futóverseny szombati versenynapján megrendezett SUHANJ! Futamban azonban a rutinos handbike versenyzőként is ismert Fenyvesi Zoli a film többi alkotóját és szereplőjét is magával “rántotta”, így a 750 méteres távot együtt tette meg a film rendezője, Till Attila, másik főszereplője, , és természetesen a többszáz mozgássérült és ép gyerek és felnőtt.
A SUHANJ! Alapítvány évek óta azért dolgozik, hogy a fogyatékkal élőknek is megmutassa a mozgás örömét. A Tiszta Szívvel című film ötlete is többek között ezen alapelv mentén fogalmazódott meg, miszerint a sérült emberek is ugyanúgy részesei a társadalomnak, vannak álmaik, örömük és bánatuk. Tilla célja az volt, hogy közelebb hozza a világukat, ezért a filmben valódi mozgássérültek is szerepelnek, és a jelenetek egy részét azokon a helyszíneken forgatták, ahol valóban mindennapjaikat élik.


A filmről: A Tiszta Szívvel egy akció-vígjáték egy kerekesszékes bandáról, amelyben két mozgássérült fiatal közeli barátságot köt egy vagány kerekessszékes bérgyilkossal, és együtt a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között, és miközben hőseink egyik tűzpárbajból vetődnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött mindennapok kihívásait.

„Ha nyitott vagy rá, minden lehetséges” – Fenyvesi Zoli és a SUHANJ! az InStyle-ban. Kattints ide a videóért!

Videók

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Kép
Életmód

Ez a tejfajta a bolygó legnagyobb átverése? Íme 4 ok, amiért ne igyál zabtejet a szakértők szerint

Te is a reggelt egy finom zabtejes kávéval indítod? Ha igen, akkor ne tedd! Mutatunk 4 okot, hogy miért válassz inkább más növényi alternatívát!

Kép
Stílus

J.Lo máris rajong érte! Ez a filléres kiegészítő most minden stílusos nő kedvence lett egy pillantás alatt

Vannak trendek, amik esetében lehet felesleges kutatni a miérteket, szimplán csak elég sodródni az események alakulásával. És ezzel Jennifer Lopez is így lehet!

Kép
Életmód

Íriszdiagnosztika: Ezt árulja el a a jövődről és személyiségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Kép
Életmód

A történelem leghíresebb női bűnözői: 8 hölgy, akinek nevét a legkeményebb férfiak is rettegték

Gyilkosság, rablás, emberrablás, robbantás és kábítószer-kereskedelem! Mutatjuk a történelem 8 leghírhedtebb női bűnözőinek történetét!

Kép
Sztárok

Nem hiszünk a szemünknek! Ebben a mesébe illő házban él Sofia Vergara

Sofia Vergara Los Angeles-i ház pont olyan, mint ő maga: gyönyörű, stílusos, és el sem hisszük, hogy valódi!

Kép
Sztárok

Kovács Patrícia: "Nem vagyok főszereplő a saját életemben sem" - #Képesvagyok podcast S1E11

A #Képesvagyok podcast adásban Kovács Patrícia színésznővel, a SUHANJ! Alapítvány társalapítójával beszélgettünk. Az interjúban szóba került az empátia, a gyerekkori minták, a kritikák és az újrakezdés. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!