Jótékony futás

Kép
Életmód

Tiszta Szívvel: Fenyvesi Zoli Tillával suhan

Április 28-án mutatják be Till Attila új filmjét, a Tiszta Szívvel-t, amelynek egyik főszereplője Fenyvesi Zoli, akinek a SUHANJ! Alapítvánnyal közös munkáját áprilisi számunkban mutattuk be.

Kép
InStyle TV

„Ha nyitott vagy rá, minden lehetséges” - Fenyvesi Zoli és a SUHANJ! az InStyle-ban

A hamarosan főszerepben debütáló Fenyvesi Zoli élete eddigi egyik meghatározó eseményeként tartja számon azt, hogy néhány évvel ezelőtt megismerkedett a SUHANJ! Alapítvánnyal, akiknél azóta is önkénteskedik.

Kép
InStyle TV

Kovács Patrícia és a SUHANJ! Alapítvány - exkluzív videóinterjú

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat. Az olvasói szavazatok alapján a Jótékony sztár kategória győztese Kovács Patrícia, a SUHANJ! Alapítvány társalapítója lett.

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #23 – Kovács Patrícia

Kép
Életmód

Száraz Dénes: "Eljutottam oda, hogy másokért is éljek"

Száraz Dénes 2015-ben a Mosoly Váltó arca és tagja volt: nem csak segítette az Ultrabalatonon való részvételük népszerűsítését, hanem együtt is futott velük a május végi versenyen. Most elmeséli, miért fontos számára mások segítése.

Kép
InStyle TV

A mozgás mindenkié! Kovács Patrícia és a Suhanj!

Rendhagyó esküvői kívánsága volt Kovács Patríciának és Gusztos Péternek öt évvel ezelőtt. Azt mondták, nincs szükségük nászajándékokra, ehelyett megadtak inkább egy bankszámlaszámot, ahova mindenki annyi pénzt utalhatott, amennyit szeretett volna, ezzel elősegítve nagy álmuk, a Suhanj! Alapítvány létrejöttét.

Kép
Életmód

A Csemete Alapítványért futunk az Ultrabalatonon - Segíts te is!

Ebben az évben két csapatot indít testvérlapunk, a Runner’s World magazin az Ultrabalatonon. A Runner's World csapataival futnak az InStyle, a JOY, a Shape, a Men's Health és a Playboy munkatársai is. Míg a tavalyi cél a kör sikeres teljesítése volt, 2015-ben mindkét Runner’s World csapat a Csemete Alapítványt támogatja futásával.

Kép
Promóciók

Száraz Dénes a beteg gyerekekért fut - interjú

Száraz Dénes színész 2015-ben a Mosoly Váltó arca és tagja lesz: nem csak segíti az Ultrabalatonon való részvételük népszerűsítését, hanem együtt is fut majd velük a május végi versenyen.