„Ha nyitott vagy rá, minden lehetséges” - Fenyvesi Zoli és a SUHANJ! az InStyle-ban

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Facebook
Twitter
Pinterest

A hamarosan főszerepben debütáló Fenyvesi Zoli élete eddigi egyik meghatározó eseményeként tartja számon azt, hogy néhány évvel ezelőtt megismerkedett a SUHANJ! Alapítvánnyal, akiknél azóta is önkénteskedik.


„Kamaszkoromban hosszú ideig nehezen tudtam feldolgozni, hogy sosem fogok tudni járni egy, a születésemkor elkövetett orvosi műhiba miatt. A Pető Intézet ovija után a kerület egyik legjobb általános iskolájába kerültem, ahol nem volt lift. Az iskolatársaim sokat segítettek, talán ennek is köszönhetem, hogy kommunikatív, nyitott felnőtt vált belőlem, aki természetesnek tartja azt, hogy bárkivel barátkozhat és bárhova eljuthat, ahova csak szeretne.


Még csak 23 éves vagyok, de életem eddigi egyik legmeghatározóbb eseményeként tartom számon azt, hogy néhány évvel ezelőtt megismerkedtem a SUHANJ! Alapítvánnyal, akiknél azóta is önkénteskedem. Egy kerekes székes barátnőm ajánlotta nekem annak idején, hogy induljunk együtt a Suhanj! Színeiben egy futóversenyen: 5-5 kilométert kellett volna teljesítenünk handbike-kal váltóban a lánnyal, de végül egymagam teljesítettem a 10 kilométeres távot, mert ő lebetegedett. Így ismerkedtem meg az alapítvány egyik vezetőjével, Gusztos Péterrel, aki végig biztatott és mellettem állt, csakúgy, mint a versenyre kilátogató szurkolók, akik rengeteg energiát adtak és adnak nekem a mai napig."
Zoli hamarosan első filmes szerepében debütál, ami ráadásul egyből főszerep lesz: Till Attila Tiszta szívvel című gengszterfilmjében Zolikát, a kerekes székes fiút alakítja, akit a barátjával egy tűzoltó mozdít ki a komfortzónájából azzal, hogy együtt különféle kalandokba keverednek.

Az interjú folytatását az áprilisi InStyle magazinban találod!Támogasd téglajegy vásárlásával a SUHANJ! Fitness akadálymentes, integratív edzőterem és futóklub létrejöttét, és neved megjelenik a terem falán azon adományozók között, akik nélkül nem jöhetett volna létre. Részletek: suhangyalok.hu


 Fenyvesi Zoli a New York-i maratonon
Fenyvesi Zoli a New York-i maratonon

Videók

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Kép
Életmód

Ez a tejfajta a bolygó legnagyobb átverése? Íme 4 ok, amiért ne igyál zabtejet a szakértők szerint

Te is a reggelt egy finom zabtejes kávéval indítod? Ha igen, akkor ne tedd! Mutatunk 4 okot, hogy miért válassz inkább más növényi alternatívát!

Kép
Stílus

J.Lo máris rajong érte! Ez a filléres kiegészítő most minden stílusos nő kedvence lett egy pillantás alatt

Vannak trendek, amik esetében lehet felesleges kutatni a miérteket, szimplán csak elég sodródni az események alakulásával. És ezzel Jennifer Lopez is így lehet!

Kép
Életmód

Íriszdiagnosztika: Ezt árulja el a a jövődről és személyiségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Kép
Életmód

A történelem leghíresebb női bűnözői: 8 hölgy, akinek nevét a legkeményebb férfiak is rettegték

Gyilkosság, rablás, emberrablás, robbantás és kábítószer-kereskedelem! Mutatjuk a történelem 8 leghírhedtebb női bűnözőinek történetét!

Kép
Sztárok

Nem hiszünk a szemünknek! Ebben a mesébe illő házban él Sofia Vergara

Sofia Vergara Los Angeles-i ház pont olyan, mint ő maga: gyönyörű, stílusos, és el sem hisszük, hogy valódi!

Kép
Sztárok

Kovács Patrícia: "Nem vagyok főszereplő a saját életemben sem" - #Képesvagyok podcast S1E11

A #Képesvagyok podcast adásban Kovács Patrícia színésznővel, a SUHANJ! Alapítvány társalapítójával beszélgettünk. Az interjúban szóba került az empátia, a gyerekkori minták, a kritikák és az újrakezdés. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!