Tényleg plasztikai baleset áldozat lett? A szklerózis multiplexszel diagnosztizált Christina Applegate keményen visszaszólt az arcát kritizálóknak

Tényleg plasztikai baleset áldozat lett? A szklerózis multiplexszel diagnosztizált Christina Applegate keményen visszaszólt az arcát kritizálóknak
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Christina Applegate úgy döntött, hogy saját maga tesz pontot a kommentszekció igazságtalan megjegyzéseire.

Christina Applegate 2021 augusztusában, egy Twitter-posztban beszélt először arról, hogy szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála. A színésznő a bejelentés után egy jó ideig viszonylag kevés hírt adott egészügyi állapotáról, majd 2022 októberében végre megtörte a csendet és izgatottan számolt be arról, hogy egy hosszabb kihagyás után visszatér a nyilvánosság elé.

Az Egy rém rendes család című szitkommal ismertté vált sztár novemberben kapta meg saját csillagát a Hollywood Walk of Fame-en, az alkalomra pedig bár már bottal érkezett, ám ez mit sem változtatott a szépséges színésznő jókedvén. Most pedig ismét a nyilvánosság elé lépett, ugyanis Christina Applegate vasárnap este tiszteletét tette a 28. Critics Choice Awards díjátadó eseményen.

Az estére ismét bottal érkező 51 éves színésznő egyszerű fekete összeállítását egy platform Dr. Martens bakanccsal dobta fel, a People pedig le is hozott egy cikket a különleges alkalom kapcsán, ám talán maga Christina sem gondolta volna, hogy ennyire veszélyes vizekre evezett akkor, amikor komment olvasásra adta a fejét.

Kritikusai még egy ilyen különleges pillanatban is találtak fogást. Az egyik a hozzászólására pedig a színésznő személyesen is reagált, ám a negatív véleményvezért sem kellett félteni, aki lazán közölte vele, hogy nem a szklerózis multiplextől néz ki így, hanem a plasztikától, majd hozzátette, hogy szerinte ez csak kamu profil lehet, amiről valaki Christina nevében írogat neki. Végül nem volt rest megjegyezni azt sem, hogy a sztárhölgy rémesen rossz plasztikai sebészt választott.

Meghoztam egy szerencsétlen döntést, és megnéztem néhány, a cikk alá írt megjegyzést, amit az emberek rólam és a gyerekeimről írtak. Természetesen mondtam neki, hogy ez nem volt szép, mire ezt a választ kaptam tőle. Mi a fene baj van az emberekkel? Egyébként csak nevetek

- fűzte a Twitter posztjához Christina.

Nos, úgy tűnik, hogy az internet senkit sem kímél, sőt ami azt illeti, egyre gátlástalanabbul állnak bele olyan ismert emberekbe, akikről köztudott, hogy valami betegségben szenvednek vagy éppen egy olyan életszakaszból lépkednek kifelé, ami egy addig sose tapasztalt mélységbe rántotta őket. Pár napja Selena Gomez felett törtek pálcát, most pedig Christina Applegate volt a soros, és sajnos szinte biztos, hogy ezeket a rossz és ártó hangokat sose lehet majd végleg eltörölni a kommentszekcióból - így hosszú távon tényleg csak az ignorálás lehet az egyetlen megoldást.

És ezt láttad már?

Galéria / 13 kép

Akkor és most: Christina Applegate

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Akkor és most: Így változott meg Madonna arca 25 év alatt

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!