A tavaly szklerózis multiplexszel diagnosztizált Christina Applegate első vörös szőnyeges eseményére készül

A tavaly szklerózis multiplexszel diagnosztizált Christina Applegate első vörös szőnyeges eseményére készül
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Christina Applegate egy megható és sokatmondó fotót posztolt a közösségi oldalára.

Christina Applegate 2021 augusztusában beszélt először a nyilvánosság előtt arról, hogy szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála. Az Egy rém rendes család című szitkommal ismertté vált színésznő az elmúlt több mint egy évben visszavonultan élt, így kimondottan keveset tudhattunk egészségügyi állapotáról.

Az 50 éves sztár azonban most végre megtörte a csendet és egy Twitter poszt formájában osztotta meg a követőivel azt, hogy hamarosan visszatér a vörös szőnyegre. A fotón öt bot látható, amik közül Christina Applegate kiválasztja majd azt a bizonyos egyet, amelyikkel egy hosszabb kihagyás után végre ismét a vörös szőnyegre lép majd.

Egy számomra nagyon fontos ünnepségre készülök. Ez lesz az első alkalom, hogy nyilvánosan mutatkozom mióta szklerózis multiplexszel diagnosztizáltak. A sétapálca most már az életem részeivé váltak

- írta a képhez.

A színésznőnél egyébként 2008-ban mellrákot diagnosztizáltak, és a kettős masztektómia után sikerült teljesen felépülnie. 2009-ben a szerelem is rátalált egy holland basszusgitáros, Martyn LeNoble képében. A pár 2010-ben eljegyezte egymást, majd 2011-ben megszületett lányuk, Sadie Grace LeNoble. Végül 2013-ban hivatalosan is összekötötték az életüket, és bár azóta is minden a legjobban alakult, sajnos Christinát tavaly ismét egy komoly feladat elé állította az élet. A szőke mozicsillag akkor úgy nyilatkozott, hogy próbál pozitív maradni és nagyon hálás a támogató és segítő szavakért. Selma Blair példája is nagyon sokat segít neki abban, hogy a lehető legjobb módon dolgozza fel mindazon változásokat, amiket ez a gyógyíthatatlan betegség okoz az életében.

És ha már Selma Blairnél tartunk, nézd meg, hogy él most a nemrég az amerikai Dancing with the Stars-ból visszalépett színésznő!

Galéria / 9 kép

Selma Blair és a szklerózis multiplex

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.