Az internet népe néha nagyon igazságtalan! Selena Gomez frappánsan vágott vissza a testét ért kritikákra

Az internet népe néha nagyon igazságtalan! Selena Gomez frappánsan vágott vissza a testét ért kritikákra
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Selena Gomez nem tudta szó nélkül hagyni a negatív kommenteket.

Novemberben került fel az Apple TV+ streamingplatformjára Selena Gomez My Mind & Me című dokumentumfilmje, melyben az énekesnő meglepő őszinteséggel vall életének testileg és lelkileg is legnehezebb időszakáról, ezzel pedig úgy tűnik, hogy tényleg sikerült lezárnia ezt sötét fejezetet. Az énekesnő azóta szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát a bőrében, és ezen jó hangulatából még a gyűlölködő kommentek sem tudják kibillenteni.

A mostanság színésznőként is egyre nagyobb sikereket elkönyvelő, 30 éves énekesnő január 11-én a Gyilkos a házban című sorozatért a Legjobb női főszereplő - vígjáték- vagy zenés tévésorozat kategória jelöltjeként érkezett a Golden Globe-gálára, a jeles alkalomra pedig Selena Gomez egy magas hasítékkal és puffos ujjakkal megbolondított, bársony Valentino ruhát választott, ami meg kell hagyni, hogy tökéletesen állt rajta.

Mutatjuk azt a bizonyos darabot...

Kép
forrás: Getty Images

A sztár kritikusai azonban ezt másként gondolták, és szinte azonnal elkezdték különféle rosszindulatú megjegyzésekkel bombázni őt. Selena mondhatni nem is várt túl sokat a válasszal, és miközben 9 éves kishúgával tartottak haza a filmes eseményről, egy Instagram Live videót indított, melyben egy aprócska kiszólás formájában reagált is a testalkatát firtató kommentekre.

Most egy kicsit nagyobb darab vagyok, mert jól éreztem magam az ünnepek alatt

- mondta.

Majd ezután ránéz kishúgára, hogy kikérje a véleményét a témában, Gracie egyetért híres nővére szavaival, aki ezután nagy nevetésben tör ki. A videó felkerült a TikTok-ra, ahol csak úgy záporoznak alá a pozitív hozzászólások.

Selena egyébként az ünnepek második felét a Peltz Beckham házaspárral töltötte, és a közös kiruccanásunk készített fotókat elnézve kétségünk sincs afelől, hogy az egykori tinisztár végre megtalálta a helyét, és annyi fájdalom, betegség és depresszióval teli év után ismét jól érzi magát a bőrében.

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Selena Gomez a valódi nők új példaképe

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!