Brad Pitt okkal aggódik? Angelina Jolie csúnyán keresztbe tett ezzel exének, ráadásul közös gyermeküket is belevonta piszkos játékába

Brad Pitt okkal aggódik? Angelina Jolie csúnyán keresztbe tett ezzel exének, ráadásul közös gyermeküket is belevonta piszkos játékába
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Angelina Jolie és Brad Pitt háború egy újabb fejezethez ért.

Angelina Jolie és Brad Pitt még 2005-ben, a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán jöttek össze, első közös vérszerinti gyermekük, Shiloh Jolie-Pitt 2006. május 27-én, míg ikreik, Knox Léon és Vivienne 2008. július 12-én látta meg a napvilágot. A sztárpár 2014-ben hivatalosan is összekötötte az életét, ám 2016-ban már szakítottak egymással, és 2019-ben hivatalosan is pontot tettek kapcsolatuk végére. A színésznő azóta pedig mindent megtesz azért, hogy így vagy úgy, de keresztbe tegyen egykori férjének.
Angelina Jolie még augusztus elején mesélt egy interjúban arról, hogy megengedte legkisebb lányának azt, hogy részmunkaidős asszisztensként dolgozzon az éppen készülőben lévő Broadway-produkciójában. „Viv az édesanyámra emlékeztet abban, hogy nem arra koncentrál, hogy a figyelem középpontjában legyen, hanem arra, hogy támogasson más kreatív embereket. Nagyon kötelességtudó és komolyan foglalkozik a színházzal, és keményen dolgozik azon, hogy a lehető legjobban megértse azt, miként tud hozzáadni a produkcióhoz” - nyilatkozta a 48 éves sztár. A bennfentesek szerint azonban Brad Pitt azt érzi, volt feleségének hátsó szándékai vannak mindezzel. „Úgy gondolja, hogy ez csak egy újabb kísérlet Angie-től arra, hogy éket verjen közé és a lánya közé” - nyilatkozta egy forrás. „Nem titok, hogy Angie mindig igyekszik megbizonyosodni arról, hogy a gyerekek az ő csapatában vannak. Egy mesteri manipulátor, amikor arról van szó, hogy a gyerekeket a saját oldalára állítsa” - tette hozzá. Az egykori sztárpárhoz közelálló így folytatta: „A helyzet egy teljesen új háborút indított el Brad és Angie között. Természetesen Brad örül annak, hogy Vivienne talált valamit, amiért rajonghat, de attól tart, hogy mindeközben elveszítheti őt.”

A néhai szerelmesek között úgy tűnik, hogy a háború még mindig nem zárult le, Angelina Jolie állítólag mindent megtesz azért, hogy megkapja a kizárólagos felügyeleti jogot gyermekeik felett, és ezen szándékáról nem is kíván letenni addig, amíg legkisebbek be nem töltik a 18. életévüket. A színész eddig 14 millió dollárt költött el erre a pereskedésre, és úgy tűnik, hogy ez az összeg még növekedni fog majd, tekintettel arra, hogy a színésznő nem hajlandó a jogi viszályt maga mögött hagyni. Mindeközben pedig azt beszélik, gyermekeik már kezdik unni a szüleik közt fennálló puskaporos hangulatot, ami őszintén megvallva kicsit sem meglepő

És hogy milyen elvek mentén neveli Angelina Jolie a gyermekeit? Galériánkra kattintva megtudhatod!

Galéria / 4 kép

Angelina Jolie nevelési elvei

Megnézem a galériát

Most pedig íme azok a sztárok, akikről köztudott, hogy ki nem állhatják Angeline Jolie-t!

Galéria / 6 kép

Sztárok, akik ki nem állhatják Angeline Jolie-t

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!