Nem várt fordulat: Brad Pitt drasztikusan visszavágott Angelina Jolie vádjaira

Nem várt fordulat: Brad Pitt drasztikusan visszavágott Angelina Jolie vádjaira
Forrás: Jon Kopaloff/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Úgy tűnik, nem most hallottunk utoljára az egykori álompár jogi csatájáról…

Bár Amber Hearddel és Johnny Deppel ellentétben Brad Pitt és Angelina Jolie teljesen kizárták a külvilágot a tárgyalótermekből, a válásuk mégis a nyilvánosság előtt zajlik egészen 2016 óta. Az elmúlt években számtalan apró részlet kiderült a bíróságon zajló csatájukról – a békekötés pedig még ma is elképzelhetetlennek tűnik.

Az egyedülálló státuszukat már hivatalosan is visszanyerték, ám számtalan kérdésben továbbra is képtelenek megegyezni – ilyen például a közös gyermekeik felügyeleti joga is. Egyszer ugyan már ítéletet hoztak az ügyben, de Angelina részrehajlással vádolta a bírót, ezért fellebbezett a döntése ellen.

A színésznő a kérését igencsak súlyos állításokkal támasztotta alá nemrég, hiszen a 2022 októberében benyújtott új vallomásában arról beszélt, hogy Brad fizikailag is bántalmazta őt, illetve a közös gyermekeiket – az egyiküket pofon ütötte, míg a másikukat fojtogatta. Angelina kijelentette, a családját traumatizálta ez a nap és máig érzik a hatását. A Page Six fel is kereste Brad Pitt szóvivőjét a 2016-ban történt incidenssel kapcsolatban: az Oscar-díjas sztár képviselője teljes mértékben valótlannak nevezte Angelina beszámolóját.

Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy korábban az FBI is vizsgálatot indított Brad ellen gyermekbántalmazás miatt, mivel Angelina Jolie fotókkal bizonyította, hogy zúzódásokat szerzett az exférjével való dulakodás közben.

A hatóságok azonban arra a következtetésre jutottak, hogy nincs szükség büntetőjogi vádemelésre Braddel szemben. Angelina nem tartotta elég alaposnak az FBI kutatását, sőt, azt is kijelentette, az exe megpróbálta rávenni őt egy titoktartási megállapodás aláírására, hogy elhallgattassa őt a gyermekeik fizikai és érzelmi bántalmazását illetően – Angelina viszont visszautasította ezt. A Bradhez közel álló források ezzel szemben úgy látják, a színésznő az apjuk ellen hangolta a gyerekeket, ezáltal borzasztóan eltávolodtak a férfitől.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 10 kép

2022 a szakítások éve? 10 sztárpár, akik idén döntöttek a különválás mellett

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.