Meghökkentő dolgokat állít Angelina Jolie Brad Pittről: egyik fiuk fojtogatásával vádolja exférjét

Meghökkentő dolgokat állít Angelina Jolie Brad Pittről: egyik fiuk fojtogatásával vádolja exférjét
Forrás: Justin Tallis/PA Images via Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A két sztár évek óta harcban áll egymással a bíróságon, és a jelek szerint egyre csak távolodnak a megállapodástól és a békekötéstől…

Bár valószínűleg sosem tudhatjuk meg, mikor is kezdődött el pontosan Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata (hiszen a színész akkoriban még Jennifer Aniston férje volt), köztudott, hogy a Mr. és Mrs. Smith forgatásán ismerkedtek meg. A románcuk Brad válása után elképesztően gyorsan komolyra is fordult és az évek során hatgyermekes szülők lettek, majd 2014 augusztusában hivatalosan is összekötötték az életüket.

Ám a házasságuk sajnos nem állta ki az idő próbáját, mert 2016 szeptemberében bejelentették a szakításukat. Az egykor power couple-ként ismert Brangelináék azóta is egyfolytában a magazinok címlapján szerepelnek, mivel máig harcban állnak egymással a bíróságon. Olyan régóta csatáznak a közös gyermekeik felügyeleti jogaiért, hogy két fiuk, Maddox és Pax például nagykorúvá is váltak azóta, így rájuk már nem is vonatkozna a szülők egyezsége.

Angelina Jolie a per során családon belüli erőszakkal vádolja volt férjét és az FBI is nyomozásba kezdett a férfi után a 2016-ban történt események miatt. (A színésznő az incidens után pár nappal adta be a válókeresetet.) A hatóságok végül nem indítottak büntetőeljárást Brad ellen, aki 2019-ben nyíltan beszélt az alkoholproblémáiról és a józansága felé vezető útról. A megállapodás azonban továbbra is várat magára ugyanis Angelina újabb dokumentumokat nyújtott be a bíróságon, mely szerint Brad fojtogatta az egyik gyermeküket azon a bizonyos (magán)repülőúton, egy másikukat arcon ütötte és exfeleségét is bántalmazta fizikailag.

Egy ponton sört borított Jolie-ra, aztán sört és vörösbort öntött a gyerekeire

– olvasható az iratokban, amiben a színésznő azt is kifejti, megpróbálta hátulról megragadni Bradet amikor először nekitámadt az egyik gyermeküknek. Angelina meg akarta állítani őt, mire a férfi hanyatt vetette magát a repülőgép üléseibe, ezzel hát-, és könyöksérülést okozva Angelinának. A gyerekek próbálták megvédeni egymást, és könyörögtek az apjuknak, hogy álljon le, mert féltek tőle, amikor elkezdte fojtogatni az egyiküket, többen közülük sírtak is.

Az aznapi események traumatikusak voltak Jolie-nak és a gyerekeknek

- érveltek az ügyvédjei.

Egy Bradhez közel álló forrás egyébként még augusztusban azt nyilatkozta, Angelina és a jogi csapata kétségbeesetten próbálnak valamit találni az Oscar-díjas sztár ellen, de mindez pusztán csak „show” és időről időre valótlan információkkal egészíti ki a magánrepülőgépen történteket. Brad pedig azt elismerte, hogy kiabált a gyerekeivel az incidens során, de a fizikai bántalmazást határozottan tagadja, úgy tudni, fájlalja, hogy volt párja „ezt az utat választotta”. 2021 májusában közös felügyeleti jogot ítéltek oda nekik a továbbra is fiatalkorú gyermekeiket (Zahara, Shiloh, Vivienne és Knox) illetően, ám Angelina részrehajlással vádolta a bírót és fellebbezett a döntés ellen.

És ezt tudtad?

Galéria / 7 kép

Híres emberek, akik bántalmazás áldozatai voltak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!