5 dolog, amire egy stílusos nő mindig ügyel az irodában

5 dolog, amire egy stílusos nő mindig ügyel az irodában
Forrás: GettyImages

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Egy kis odafigyeléssel fantasztikus (és ami ennél is fontosabb) profi benyomást kelthetsz magadról a munkahelyeden, ráadásul még a teljesítményedet is növelheted!

A cikk támogatója az Asus

Bár tagadhatatlan, hogy a munkahelyi teljesítményünk és az eredményeink nem függenek össze a megjelenésünkkel, a karrierszakértők mégis azt tanácsolják, nem árt alaposan átgondolni, mit viselsz az irodában, mert a sikerességedre azért mégis hatással lehet. Ugyanis a külsőségek még akkor is befolyásolhatják a megítélésedet, ha a kollégáid vagy a főnököd szerint ezt a tényezőt egyáltalán nem veszik figyelembe, amikor véleményt formálnak rólad. Persze szó sincs arról, hogy havonta ki kellene merítened a bankszámládat új ruhák, sminkcuccok vagy tech kütyük miatt, elég pár jól átgondolt befektetés!

1. A dresscode: elegáns és kényelmes

A tökéletes irodai megjelenés egyik legfontosabb titka valójában roppant egyszerű: ügyelj arra, hogy a ruháid és a kiegészítőid ne legyenek sem túl nagyok, sem túl kicsik, hanem tökéletesen passzoljanak rád! De nem bízhatod a véletlenre a munkahelyi szettjeid színvilágát sem! A szakértők szerint a sötétebb árnyalatok általában erősebb benyomást keltenek, mint a világosabbak. Ha prezentációt tartasz, mindig tartsd szem előtt, hogy ilyenkor egészen más nyomot hagysz a közönségedben, ha nem olvadsz bele a háttérbe. Természetesen nem kell mindennap feketében vagy szürkében érkezned az irodába, néhány élénkebb színű kiegészítővel feldobhatod az outfitedet – ezek a kicsi, mégis jelentős részletek gondoskodnak majd arról, hogy mindenki megjegyezhessen téged és kitűnhess a kollégáid közül. A kulcs az elegancia és a kényelem ötvözése!

2. A kevesebb az irodában mindenképpen több

És ha már kiegészítők, ne felejtsd el, ezeknek a tárgyaknak az a célja, hogy adjanak egy kis pluszt a megjelenésedhez – nem pedig az, hogy felülmúlják az öltözékedet. Így tehát nem túl szerencsés, ha minden ujjadra gyűrűt húzol, de ugyanígy az sem, ha az ékszereid hatalmas zajt csapnak az irodában.

3. Feltűnésmentes önbizalom

Míg egy randira ideális választás lehet egy erőteljesebb illatú parfüm, addig a munkahelyeden zavarhatja a kollégákat, tehát jobb, ha egy kevésbé kihívót fújsz magadra. Ami a sminkedet illeti, érdemes tartanod egy szájfényt vagy rúzst az asztalodon kifejezetten irodai használatra, amivel felfrissítheted az ajkaid színét a meetingek előtt – ezzel instant felturbózhatod az önbizalmadat.

4. Biztos támogatás

A koronavírus-járvány kirobbanása elhozta a home office forradalmát, így a heti pár alkalommal jelentkező otthoni munkavégzés már az életünk szerves részévé vált. Éppen ezért olyan eszközökre van szükségünk, amelyeket bárhová magunkkal vihetünk – különösen igaz ez a laptopunkra, amennyiben nem akarunk úgy járni, hogy állandóan egy olyan fájlt akarunk megnyitni, amit egy másik gépen tárolunk. A nagyteljesítményű és kompakt ASUS Zenbook 14 OLED laptop például mindössze 16,9mm vékony és 1,39kg könnyű, úgyhogy szinte észre sem veszed a súlyát a táskádban a mindennapos ingázások közepette. Ráadásul a színesen elegáns alumínium háza extrán strapabíró is, arról nem beszélve, hogy milyen stílusos! Bónuszképp az OLED kijelzője kimagasló képélményt nyújt, így még az amúgy nem feltétlenül izgalmas prezikészítést is élvezetessé teheti. A munka utáni netflixezésről nem is beszélve…

Kép

5. Mutasd az asztalod, megmondom, hogy dolgozol!

Végezetül pedig íróasztalok, mindenképpen beszélnünk kell arról is, pontosan mit tárol ezeken egy sikeres és stílusos nő annak érdekében, hogy gördülékenyen végezhessen a teendőivel. A növények például stresszoldó hatással lehetnek rád az irodában, és akár még a fejfájás kialakulásának esélyét is csökkenthetik. Ám semmi sem tölthet be olyan életmentő szerepet a munkádban, mint egy (trendi) jegyzetfüzet vagy határidőnapló, amiben felsorolhatod és rangsorolhatod az összes feladatodat. Egyrészt így nem kavarognak a fejedben a gondolatok (ami végső soron szorongást eredményezhet), másrészt szuper érzés lesz kipipálni a pontokat, ha elkészültél.

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

6 dolog, amit minden sikeres nő megtesz vasárnap

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!