Most a kézírásos tetoválásokat szeretik a sztárok

tetoválás,sztárok tetoválásai,Zoe Kravitz,YSL,stílusos tetovlások
Forrás: Instagram/@zoekravitz/YSL

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ahogy minden trend, a tetoválási divat is változik igen sűrűn, most éppen egy személyes és visszafogott verzió a menő.

Mindenki egyedit szeretne, de közben olyat, amivel kitűnik. A kultfilmes, a romantikus és a 3D motívumok után most a kézírást imitáló minták a népszerűek. És hogy miért? Ezek pici, szolid tetkók, amelyek még üzenetet is kifejeznek, nem túl feltűnő, de mégís érdekli az embereket, mi lehet az a fontos szöveg, ami arra érdemes, hogy valaki örökre magára varrassa.

Rihanna például elég jól látható helyre, a kulcscsontjára tetováltatta a „Never a failure, always a lesson.” mottót, hogy mindig emlékeztesse magát, hogy minden hiba valójában tanulópénz az életben.

Zoë Kravitznek jelenleg 55 tetoválása van, és nem is akar vele leállni. A legtöbb tetoválásának nincs mélyebb jelentése, van ami akkora, mint egy gombostű gombja. Vannak szövegek is rajta, az egyik franciául van és azt jelenti, hogy „Mindig részeg” (ez van kézírással). Megtalálható rajta a „Free at last” is, amely Martin Luther King Jr. „I Have A Dream” című történelmi jelentősségű beszédéből kiragadott idézet.

A követező sztárok közül többen a szeretett családtagjaikról emlékeznek meg a tetkójukkal és akad, aki fontos üzenetet varratott magára. Ha gondolkozol tetováláson, a következő képek szuper inspirációk lehetnek.

Galéria / 8 kép

Sztárok menő kézírásos tetoválásai

Megnézem a galériát

Egy meggondolatlan döntésért fájdalmasan sokat fizethetsz, akárcsak ezek a lányok és fiúk, akiknek nem éppen úgy sikerült a tetoválásuk, ahogy szerették volna. Figyelem, félresikerült tetkók - sokkot kapsz!

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

8 klasszikus és időtlen nyári alapdarab, amiben már most elkezdhetsz gondolkodni

Ezek a nyári alapdarabok akár egymással, akár külön-külön is megállják a helyüket a megjelenésedben.

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.