Zoë Kravitz tetoválásai – 55 az annyi

Zoë Kravitz,színésznő,Lenny Kravitz lánya,x-men,énekesnő,fekete,szexi haj,barna bőr,razsta h
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Az az érdekes Zoë Kravitz tetoválásaiban, hogy összeadva soknak tűnik, de ha ránézünk nem is látjuk őket. Hogy csinálja ezt?

Lenny Kravitz és Lisa Bonet lányának születni nem lehet egyszerű, hiszen mindketten híresek és tehetségesek is. Zoë és Lisa borzasztóan közeli kapcsolatot ápolnak, de persze nem csak ők alkotnak szuper anya-lánya párost a nagyvilágban.

Galéria / 11 kép

A legmenőbb anya-lánya párosok

Megnézem a galériát

2007-ben játszott az Ízlések és pofonok vígjátékban, majd A másik én című thrillerben. 2008-ban két produkcióban tűnt fel: a Balhés tesók című vígjáték-drámában és a Merénylet a suligóré ellen című filmben. 2009-ben a The Greatest című drámában, 2010-ben a 12 - A romlás napjai című akciófilmben, valamint a Nyomás alatt című vígjátékban. 2011 sűrű év volt számára: a Kaliforgiában 8 epizód erejéig játszotta el Pearlt. Majd az X-Men: Az elsőkben szerepelt.

Galéria / 6 kép

Zoë Kravitz az X-menben

Megnézem a galériát

2013-ban Will és Jaden Smith oldalán A Föld után című sci-fiben testvért alakított. 2013 A beavatotton is dolgozott, amit 2014 márciusában mutattak be. Még abban az évben a Pretend We're Kissingben, a The Road Withinben és a Good Killben mutathatta meg színészi tehetségét. 2015 májusában a Mad Max: A harag útjában láthattad, majd A beavatott-sorozatban: A lázadóban és 2016-ban A hűségesben.

Imád zenét hallgatni és ő maga is frontembere a LOLAWOLF című zenekarnak. Ehhez az életvitelhez pedig remekül passzolnak a tetoválások, mint például ez:

Mississippi Goddamn,Nina Simone,Zoë Kravitz,színésznő,Lenny Kravitz lánya,x-men,énekesnő,fekete,szexi haj,barna bőr,razsta haj,fekete haj,tetoválás,kicsi tetoválás,kicsi tetoválások,pici tetoválás,pici tetoválások,pont tetoválás,toll tetoválás,szexi színésznő
forrás: Pinterest
Nina Simone Mississippi Goddamn című számára emlékezik ezzel a tetoválással. Lefekvés előtt is ezt a dal hallgatja meg.

Összesen 55 darab tetoválása van, min más és mást jelent és a méretük is eltérő. A legtöbb tetoválásának nincs mélyebb jelentése, van ami akkora, mint egy picike pötty. Vannak szövegek is rajta, az egyik franciául van és azt jelenti, hogy mindig részeg. Megtalálható rajta a "Free at last" is, amely Martin Luther King Jr. “I Have A Dream” című beszédéből kiragadott idézet. Az összeset külön-külön nem tudtuk volna összegyűjteni neked, de megéri ezeket is végigböngészni.

színésznő,Lenny Kravitz lánya,x-men,énekesnő,fekete,szexi haj,barna bőr,razsta haj,fekete haj,tetoválás,kicsi tetoválás,kicsi tetoválások,pici tetoválás,pici tetoválások,pont tetoválás,toll tetoválás,szexi színésznő,Zoë Kravitz
A tetoválómester Dr. Woo-val

Galéria / 17 kép

Zoë Kravitz tetoválásai

Megnézem a galériát

Zoé egyébként csodálatos környezetben nőtt fel, szüleinek ízlése is megér egy megtekintést. Lakásunk ugyanis több, mint művészi.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!