Ez a romantikus minta 2019 tetkó trendje a világsztárok között

lady gaga,tetoválás,celeb,sztar
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

2019-ben elkezdtek megszapordoni a rózsa tetoválások. Nézegess sztárrózsákat!

A pop- és rocksztárok között régóta nagy keletje van a tetoválásoknak, de a sminkmesterek legnagyobb örömére mára a színészek sem féltik bőrük homogenitását, hiszen nem visszatartó egy-egy szerepnél, ha megformálója eredetileg tetovált.

Még csak február közepe van, de máris kijelenthetjük, hogy megvan 2019 celeb tetkó trendje: ez nem más, mint a rózsa. Ez egyrészt a szépség, a szerelem, az élet egyik szimbóluma is, de valójában a virág keresztény kultúrtörténete is jelentős. Ettől most megkímélünk (na jó, annyit azért elárulunk, hogy a Mária-kultusz kialakulásával például Mária virága is lett, a tövis nélküli rózsa a szeplőtelen fogantatás allegóriája is.) Na de térjünk vissza celebföldjére és nézd végig galériánkban a sztárokat, akik rózsával díszítették testüket.

A tetkó amúgy manapság már annyira elfogadott, hogy tavaly még Katalin hercegné is bevállalt egyet. Igaz, csak hennából, na de akkor is!

Galéria / 4 kép

Rózsás celeb tetkók

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!

Kép
Életmód

15 színész, aki meg akarta öletni saját karakterét

Nem voltak megelégedve a nekik írt sztorival, vagy egyszerűen csak belefásultak a munkába. De nem mindenki érte el a célját.

Kép
Sztárok

10 fontos lecke a világról, amit a 102 évet megélt Iris Apfeltől érdemes eltanulnunk

Március 1-jén, 102 éves korában elhunyt Iris Apfel. A hihetetlen stílusáról ismert tervező és divatikon elképesztően izgalmas életet élt, van mit tanulni tőle. Iris Apfelre most legfontosabb stílus- és életleckéivel emlékezünk.

Kép
Életmód

Megkérdeztük! A mesterséges intelligencia szerint így néz ki egy tökéletes hálószoba

Újra megkérdeztük a mesterséges intelligenciát! Most arra válaszolt, hogy milyen egy tökéletes hálószoba!

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!