„Sok terhet levehet a vállunkról az, ha meg tudunk nyílni” - interjú Axente Vanessával

„Sok terhet levehet a vállunkról az, ha meg tudunk nyílni” - interjú Axente Vanessával
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A magyar szupermodell a pályafutása során olyan márkákkal dolgozott már együtt, mint a Prada, a Christian Dior, a Louis Vuitton, a Donna Karan vagy a Calvin Klein, 2022-ben pedig megalapította a sajátját is Essa World néven, mellyel egy támogatói közösséget szeretne létrehozni a nőknek világszerte. És erre a fontos küldetésre már a róla elnevezett koktéllal is koccinthatunk!

Izgalmas itallal bővült a The Ritz-Carlton Budapest Kaffee Wien kávézójának kínálata, ugyanis március 22 óta már azt a „The Vanessa” fantázianevű Collagen Cocktailt is megrendelhetjük magunknak, ami nemcsak a testnek, hanem a léleknek is igazi energiabomba. Az alkoholmentes kollagén koktél ráadásul szó szerint ragyogóbbá teszi a bőrünket, szóval érdemes minél gyakrabban koccintani vele, ha az Erzsébet téren járunk. „Ez az eddigi legnagyobb és a legizgalmasabb kollaborációnk” – jelenti ki az Essa World csapatának nevében Vanessa Axente, a koktél névadója, aki maga is óriási hangsúlyt fektet az egészségére.

A fiatalság forrása

A magyar szupermodell, Vanessa Axente 2022 májusban indította el táplálékkiegészítő családját Nimisha Guptával együtt azzal a céllal, hogy a nők egy olyan mindennapi rutint alakíthassanak ki a termékeik használatával, ami hozzásegítheti őket a kiegyensúlyozott életvitelhez. Az Essa World kollekciójának immunerősítő vitaminjai és a növényi protein porok értékes mikro tápanyagokkal van dúsítva, a maximális hatás elérése érdekében. Ilyen például a hidrolizált kollagén is, amely a „The Vanessa” koktél egyik legfőbb összetevője, „ami tartalmaz hialuronsavat, C- és E-vitamint, melyek hozzájárulnak a normál kollagén képződéshez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez” – olvashatjuk az itallapon. „Mindezen hatóanyagoknak köszönhetően a bőr élettel telibbé, feszesebbé, fiatalosabbá válik” – tudjuk meg a pink grapefruittal és cukormentes tonic vízzel ízesített „The Vanessa” titkát.

Kép
forrás: Dina Sungatullina

Egy pohár önbizalom

„Az első dolog, ami eszembe jutott a koktélról, miután megkóstoltam, az a frissesség” – mondja Vanessa, mikor az új együttműködéséről kérdeztük. „Lendületet, energiát, életerőt ad” – vallja a szupermodell, aki hisz abban, hogy a szépség belülről fakad, mert a kulcsa az egészség. „Ezt az üzenetet képviseli az Essa World is.” Vanessa reméli, hogy a Collagen Cocktail önbizalommal telibbé, magabiztosabbá teszi majd a fogyasztóit, hiszen a csodaitalnak hála lassíthatjuk a bőrünk öregedését és rugalmasabbá, puhábbá, üdébbé varázsolhatjuk azt. „Szeretem, hogy a kollagénünknek van egyfajta édeskés íze, mert ezzel ki tudom elégíteni a délutáni nassolás utáni sóvárgásomat” – vallja be nevetve Vanessa, aki időnként smoothie-ját is ezzel a termékkel turbózza fel.

Együtt könnyebb

Az Essa World alapítója egyébként nemcsak a fizikai, hanem a mentális jóllétére is tudatosan odafigyel és a csapatával együtt azt a filozófiát követi, miszerint az egészség egy utazás, nem pedig egy úti cél. „Folyamatosan tanulok. Azt élvezem a legjobban, ha másoktól, velük együtt tudok fejlődni. Az Essa World éppen egy ilyen támogatói közösséget szeretne létrehozni a nőknek” - tudjuk meg Vanessától, aki hamarosan podcastet is indít olyan kérdésekben, amelyek sokakat érintenek, mégis kevesen mernek beszélni róluk. Ő maga is sokszor tapasztalta azt, hogy ha mer nyitni mások, akár (csak) a barátnői felé, rájöhet, hogy valójában nincs egyedül a problémáival és a nehézségeivel. „Két évvel ezelőtt kezdtem el pszichológushoz járni és nagyon örülök, hogy megtettem, mert rengeteget segített nekem” – emeli ki Vanessa, aki szerint még ma is inkább negatív megítélése van a terápiának. „Arra neveltek minket, hogy erősnek kell lennünk és nem mutathatjuk ki, ha baj van. Pedig sok terhet levehet a vállunkról az, ha meg tudunk nyílni.”

Kép
forrás: PR

A tökéletlen élet a tökéletes

Bár Vanessa ritkán oszt meg bármit a közösségi médiában a magánéletéről, a social media platformok használata azért sajnos őt is gyakran negatívan érinti: az Instagram-képek pörgetése közben időnként azon kapja magát, hogy mások tökéletesre filterezett élete miatt a sajátját rosszabb színben látja. „Ilyenkor nem árt egy kis reality check azzal kapcsolatban, hogy valójában milyen szerencsés is vagyok” – hangsúlyozza nekünk Vanessa, aki éppen ezért ma már telefonmentesen indítja a reggeleket, miközben elfogyasztja a kávéját. „Hagyok magamnak időt, hogy átgondoljam a napomat.” Amikor pedig arról faggattuk, mi az a mantra, ami inspirálja őt a mindennapokban, azt feleli, akármennyire is nehezen lép ki a komfortzónájából, mindig törekszik rá, mert ha hibázna, akkor is csak tanulhat a próbálkozásból. „Nem szabad félni a kudarctól!” – üzeni mindenkinek.

A frissítő és energizáló „The Vanessa” Collagen Cocktail a The Ritz-Carlton,Budapest szálloda Kaffee Wien kávézójának kínálatában szerepel, ára 4500 Forint: mivel alkohol és cukormentes, így bármikor bűntudat nélkül fogyaszthatod!

Galéria / 6 kép

Mert a szépség nem minden! 6 szupermodell, akik kőkemény üzletasszonyok lettek

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!