Bikinis fotót posztolt a Netflix sorozatának nemváltó csillaga: büszke arra a testre, amiben most élhet

Bikinis fotót posztolt a Netflix sorozatának nemváltó csillaga: büszke arra a testre, amiben most élhet
Forrás: Netflix

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Tommy Dorfman alakította a 13 okom voltban Ryan Shavert, a sorozat óta pedig bejelente, hogy transznemű nőként éli tovább az életét.

A 13 okom volt egy lebilincselő, magával ragadó, ám érzelmileg rendkívül megterhelő sorozat, amely a Netflix gyártásában készült 2017 és 2020 között, és amely egy kamaszlány öngyilkossága körül forog. Hannah Baker azért vetett véget az életének, mert az iskolában csúfolták, majd nemi erőszak áldozata lett, a barátai, a szülei és az iskola pedig semmilyen támaszt nem nyújtott a számára.
A főbb szerepekben olyan fiatal színészek voltak láthatók, mint Dylan Minnette, Katherine Langford vagy Tommy Dorfman. Utóbbi alakította az iskola meleg diákújságíróját, Ryan Shavert. Dorfman 2021-ben jelentette be, életét transznemű nőként kívánja folytatni.

A 13 okom volt sztárja transznemű nőként posztolt bikinis fotót

Tommy Dorfman nem csinált titkot abból, hogy nem mindig szerette a testét, ám most, az átalakító műtétek után úgy érzi, nőies alakja végre kifejezi azt, milyen is ő valójában. A 31 éves színésznő nagyon büszke arra, hogy a sorozatban egy meleg férfit alakíthatott, ugyanakkor úgy gondolja, ha nem lett volna a 13 okom volt, hamarabb belekezd a nemváltásba. Eleinte ugyanis félt attól, hogyan fog transznemű színésznőként boldogulni, hiszen a nők esetében ebben a szakmában (is) nagyon sokat számítanak a külső adottságok. Emiatt korábban olyan döntéseket hozott, amelyek nem voltak valódi összhangban a személyiségével: „Utólag már látom, hogy több olyan döntésem is volt fiatalabb koromban, ami egyszerűen nem volt összhangban azzal, ahogyan valójában élni szeretnék” – nyilatkozta a színésznő. „Furcsa arra gondolni, hogy előbújtam, hiszen nem voltam én sehova sem elbújva, inkább úgy éltem ezt meg, mint egy második bemutatkozót a nagyvilágnak, ám immár nőként” – tette hozzá.

Dorfman napról napra, évről évre jobban szereti a testét, ezért is döntött úgy, hogy megmutatja az Instagramon magát bikiniben. A képeken egy piros darabot visel, ami kimondottan jól áll neki, ebben a fanok is egyetértettek.
„A testem nem egy olyan dolog, amire mindig büszke voltam, nem igazán éreztem úgy, hogy olyan, amilyennek lennie kéne. De ma, ahogyan bikiniben nézem magam, egy évvel a tavalyi nyár után, látom, ez a test mennyire szépen mutatja azt, aki belül vagyok. Szóval nagyon hálás vagyok ezért a testért, amiben élhetek!” – írta a posztban Tommy.

Most pedig nézd meg még több transznemű sztár átalakulását!

Galéria / 10 kép

Híres transznemű emberek, akik a világ előtt mutatták meg az átváltozásukat

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!