Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Már három éve nőként él: nyíltan mesélt átalakulásáról a 13 okom volt szereplője

tommy dorfman
Forrás: 13 okom volt/Netflix

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Tele volt félelmekkel, de visszatekintve élete legjobb időszakának tartja az elmúlt három évet.

Tommy Dorfman neve minden 13 okom volt-rajongónak ismerősen cseng! A színész alakította a Netflix sorozatában Ryant, és korábban sosem titkolta, hogy saját neméhez vonzódik. 2021 júliusban pedig az Instagramon, őszinte posztban mesélte el, hogy megtalálta önmagát, transznemű, és egy éve nőként él, most pedig hivatalosan is felvállalja ezt a nagyvilág előtt.

A sorozatsztár azóta az amerikai Instyle magazin címlapján is szerepelr, akkor először mesélt igazán részletesen arról, min ment keresztül ebben időszakban.

Változtattam a hormonjaimon, és sosem éreztem még ilyen jól magam. 28 évet töltöttem öngyilkos gondolatokkal, depressziósan, az alkoholizmusból és a drogfüggőségből gyógyulva. Nem hiszem, hogy valaha is lettem volna olyan boldog, mint az elmúlt egy évben.

Tommy Dorfman szerint régi Insta-fotóin jól látszik, hogy milyen rosszul érezte magát bőrében, viszont már két héttel az ösztrogén-kezelés után megváltozott a hangulata. Most azt érzi, hogy elégedett, pedig a coming out előtt tele volt félelmekkel. Tartott attól, hogy sok régi barátja elfordul majd tőle, ám meglepetésére rengeteg bátorító üzenetet kapott olyanoktól is, akiktől nem számított rá.

Magánélete mellett pedig karrierje is szépen alakul!

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

7+1 híres ember, akik büszkén vállalják, hogy transzneműek vagy nem-bináris neműek

Megnézem a galériát

A JOY Magazin írása.

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.