Tiguar, az egyesített erő és bátorság

Tiguar, az egyesített erő és bátorság
Forrás: Photo by kike vega on Unsplash

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

A Tiguar sportszergyártó Lengyelország egyik jeles vállalata. Évtizedek óta készítenek olyan sportkiegészítőket, amelyek segítenek elérni céljainkat: egészséges élet, formás és edzett test, jó közérzet.

A dinamikusan fejlődő gyártó kiváló minőséggel, egyedi forma- és színvilággal készíti sporteszközeit és teszi változatossá a testedzést. Innovatív megoldásaival kiemelkedik a sportszergyártók sorából. A névről: a jaguár az erő és az ész megtestesítője, míg a tigris egyet jelent a bátorsággal. Ezek a tulajdonságok elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy a testformálást tudatosan és sikerrel végezzük.

Kiegészítők edzéshez

A testi és lelki egyensúly elérése a mai világban nem is olyan egyszerű feladat. Ha a rendszeres testmozgást beépítjük a mindennapjainkba, és életünk szerves részévé válik, máris sokat tettünk önmagunkért. A Mánia Fitnessnél elérhető Tiguar termékek a kiegyensúlyozott, egészséges és harmonikus életvitel elérésében nyújtanak hathatós támogatást.

Legyen szó kültéri sportfoglalkozásról vagy beltéri edzésről, számos eszközt találunk a kínálatban. Ha funkcionális edzéshez, jógázáshoz, pilateshez keresünk kiegészítőt, a cég árupalettájában megtaláljuk a szükséges kellékeket. Egyéni vagy csoportos foglalkozás, otthoni vagy konditermi használat? A válasz: Tiguar!

Sporteszközök

Változatos és teljes erősítő edzést biztosítanak a kézi szabadsúlyok, a népszerű kettlebell kialakítású súlyzók és a pillangó alakú, tárcsás súlyzók. Az edzések intenzitására, az állóképesség növelésére kiválóan alkalmazhatók a különféle csukló- és bokasúlyok. A heavy bar könnyebb és rövidebb, mint a hagyományos edző bot, így dinamikusabb mozgások is végezhetők vele. Az eltérő színezésű rudak más-más súllyal, különböző izomcsoportok edzésére használhatók.

Olyan különlegességeket is találunk a kínálatban, mint a súlypont nélküli power bag vagy az ugráló boksz. Az újragondolt medicinlabdát erősítéshez, koordináció fejlesztésére elliptikus labdát is választhatunk. Mindenfajta edzésformához ajánlottak a strapabíró, extra erős gumikötelek, különböző ellenállás szintekkel.

Lélek és test

A termékkínálat egy részét a különféle rekreációs és rehabilitációs eszközök teszik ki. A hengerek, rollerek, fitnesz labdák, step padok a fitness edzéseket színesítik. Aki inkább a nyújtásra szavaz és a jóga mellett dönt, olyan minőségi jóga és pilates kellékekből válogathat, mint matrac, jóga tégla és heveder vagy pilates karika.

A változatos és jókedvű edzés is biztosított, ha trambulin, ugrókötél vagy éppen koordinációs létra a társunk a mozgásban. A kiegészítők tárolása sem jelenthet gondot, hiszen az egyedi dizájnnal megálmodott kiegészítőkhöz modern, stílusos és stabil állványok, tárolók készültek.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.

Kép
Életmód

Így gyógyítja a testet és a lelket a Palo Santo füstölő: minden negatív energiát elűz a házadból

A Palo Santo füstje tisztít, nyugtat és gyógyít a hagyományok szerint. Íme minden, amit érdemes tudnod róla!

Kép
Életmód

5 nyomós ok, hogy miért ne telefonozz elalvás előtt

Tisztább lesz a bőrünk, ha elalvás előtt telefon helyett egy könyvet emelünk fel az éjjeliszekrényről? Mutatunk 5 okot, amiért telefon helyett inkább az olvasást válaszd!

Kép
Stílus

Jött, látott és hódított! Ezért az olcsó hatású cipőtrendért bolondulnak most az influencerek

Egykoron úgy gondolták, hogy még a jó ízlés határait sem üti meg, most pedig egyre több rajongót szerez magának ez az új életre kelt cipőtrend.

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!