Szemüvegtrendek 2022: Ezek a keretek napjainkban a legdivatosabbak

Szemüvegtrendek 2022: Ezek a keretek napjainkban a legdivatosabbak
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Itt megtudhatod, melyik szemüvegfazonok divatosok 2022-ben, és hol vásárolhatja meg az áhított kereteket!

A szemüvegről ma már tényleg úgy tartják, öltöztetem, így hát ne úgy tekints rá, mint egy nyűgre, hanem mint a stílusod egyik meghatározó elemére. Egy kiegészítőre, aminek épp úgy, mint a divat minden területén, megvannak az aktuális trendjei, amivel hangsúlyozhatod az egyéniséged, és arra a bizonyos i-re felteheted a pontot, és ha úgy tartja kedved, hangulatod szerint váltogathatod a kereteket. A szemüveg sikkes, így hát gyere, és merülj el most velünk az aktuális trendhullámok tengerében, a vezető irányzatok mellett pedig néhány tuti vételt is mutatunk, amire a május 12-15. dübörgő JOY-napok alatt jelentős kedvezménnyel csaphatsz le!

1. Szemüvegtrend 2022: ellentétek vonzásában

Az ellentétek vonzzák egymást, a 2022-es szemüvegtrendek terén legalábbis egészen biztosan. Ez a trend a harmónia megtöréséről szól, a színekkel való játékban, amik lehetnek finom átmenetekben, vagy egészen nagy kontrasztú váltások is.

2. Szemüvegtrend 2022: fekete modellek

Minden idők legnagyobb kedvence a divatszakemberek körében, és jó okkal: egy fekete keretű szemüveggel mindig divatos lehetsz, és bármilyen ruhát stílusosan kombinálhatsz. Idén még szembetűnőbbek, még nagyobbak, még jellegzetesebbek, közben mégis időtlen, klasszikus és könnyed hangulatot kölcsönöznek viselőjüknek.

3. Szemüvegtrend 2022: kreatív lendület

2022 az az év, amikor a szemüveg lesz a megjelenésed középpontja! Ha számodra a szemüveg több, mint egy elengedhetetlen kellék, ami az olvasáshoz vagy a távollátáshoz kell, akkor biztosan tetszeni fognak a következő modellek, mert különösen extravagánsak a designjukat tekintve, és változatossá teszik megjelenésed. Főleg egyszerű, minimalista ruhákkal kombinálva érdemes viselni őket, amik méginkább kihangsúlyozzák ezeket az egyedi színeket és formákat, de az igazán bátrak persze megadhatják magukat a gyönyörködtető káosznak is.

4. Szemüvegtrend 2022: légies szemüvegkeretek

Még ha 2022-ben többnyire a szokatlan és túlméretezett szemüvegek is játsszák a főszerepet, természetesen van alternatíva, ha nem érzed magadénak ezeket a fazonokat. Ugyanis a légies hatású, fémből készült keretek legalább annyira népszerűek, melyek elegánsan kiegészítik az öltözéket anélkül, hogy elvonnák a figyelmet a lényegről. Ha szereted az egyszerűséget és letisztultságot, nem is kérdés, hogy ezek közül válassz!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.