Szemüvegtrendek 2022: Ezek a keretek napjainkban a legdivatosabbak

Szemüvegtrendek 2022: Ezek a keretek napjainkban a legdivatosabbak
Forrás: GettyImages

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Itt megtudhatod, melyik szemüvegfazonok divatosok 2022-ben, és hol vásárolhatja meg az áhított kereteket!

A szemüvegről ma már tényleg úgy tartják, öltöztetem, így hát ne úgy tekints rá, mint egy nyűgre, hanem mint a stílusod egyik meghatározó elemére. Egy kiegészítőre, aminek épp úgy, mint a divat minden területén, megvannak az aktuális trendjei, amivel hangsúlyozhatod az egyéniséged, és arra a bizonyos i-re felteheted a pontot, és ha úgy tartja kedved, hangulatod szerint váltogathatod a kereteket. A szemüveg sikkes, így hát gyere, és merülj el most velünk az aktuális trendhullámok tengerében, a vezető irányzatok mellett pedig néhány tuti vételt is mutatunk, amire a május 12-15. dübörgő JOY-napok alatt jelentős kedvezménnyel csaphatsz le!

1. Szemüvegtrend 2022: ellentétek vonzásában

Az ellentétek vonzzák egymást, a 2022-es szemüvegtrendek terén legalábbis egészen biztosan. Ez a trend a harmónia megtöréséről szól, a színekkel való játékban, amik lehetnek finom átmenetekben, vagy egészen nagy kontrasztú váltások is.

2. Szemüvegtrend 2022: fekete modellek

Minden idők legnagyobb kedvence a divatszakemberek körében, és jó okkal: egy fekete keretű szemüveggel mindig divatos lehetsz, és bármilyen ruhát stílusosan kombinálhatsz. Idén még szembetűnőbbek, még nagyobbak, még jellegzetesebbek, közben mégis időtlen, klasszikus és könnyed hangulatot kölcsönöznek viselőjüknek.

3. Szemüvegtrend 2022: kreatív lendület

2022 az az év, amikor a szemüveg lesz a megjelenésed középpontja! Ha számodra a szemüveg több, mint egy elengedhetetlen kellék, ami az olvasáshoz vagy a távollátáshoz kell, akkor biztosan tetszeni fognak a következő modellek, mert különösen extravagánsak a designjukat tekintve, és változatossá teszik megjelenésed. Főleg egyszerű, minimalista ruhákkal kombinálva érdemes viselni őket, amik méginkább kihangsúlyozzák ezeket az egyedi színeket és formákat, de az igazán bátrak persze megadhatják magukat a gyönyörködtető káosznak is.

4. Szemüvegtrend 2022: légies szemüvegkeretek

Még ha 2022-ben többnyire a szokatlan és túlméretezett szemüvegek is játsszák a főszerepet, természetesen van alternatíva, ha nem érzed magadénak ezeket a fazonokat. Ugyanis a légies hatású, fémből készült keretek legalább annyira népszerűek, melyek elegánsan kiegészítik az öltözéket anélkül, hogy elvonnák a figyelmet a lényegről. Ha szereted az egyszerűséget és letisztultságot, nem is kérdés, hogy ezek közül válassz!

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.